Dendroid Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 мдааа..хубава темичка утре ми се налага да ходя из компютърни фирми. Ще ми кажете ли къде се намира тази Адроит и тази фирма след тунела като се завие вляво и там някъде вляво се намира как се казва благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 мдааа..хубава темичка утре ми се налага да ходя из компютърни фирми. Ще ми кажете ли къде се намира тази Адроит и тази фирма след тунела като се завие вляво и там някъде вляво се намира как се казва благодаря <{POST_SNAPBACK}> ул. Граф Игнатиев №5 тел.032 631-346 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomahawk Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 pi40ve nai gotinata firma e srestu targovskata gimnazia .. tam sa samo gotini pi4ove ... zimat evtino i 4uvat dosta nesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomahawk Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 oranjev magazin ....ics se kazva Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 MOST са добри като обслужване. Цените са едни от най-евтините в Пловдив. www.most.bg PIC продават скъпо спрямо MOST, SMART SYSTEMS, JAR COMPUTERS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Az polzvax yslygite na GigaHertz i sam mnogo dovolen. Edin glas za tqx ot men Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 MOST са добри като обслужване. Цените са едни от най-евтините в Пловдив.www.most.bg PIC продават скъпо спрямо MOST, SMART SYSTEMS, JAR COMPUTERS <{POST_SNAPBACK}> Това www.most.bg няма нищо общо с този Мост в Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Това www.most.bg няма нищо общо с този Мост в Пловдив <{POST_SNAPBACK}> a цените ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotion Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Аз не съм особенно доволен от Ерата, днеска бях да си купувам захранване и гледам се задава един пич с моето захранване но го хванал за кабелите и то виси надолу... направо ме заболя сърцето!! И това при положение, че става въпрос за захранване Fortron от 60лв! Направо индианска работа! Следващия път ще отида в някой друга фирма 100 %. Пък и станаха бая известни и са много надути вече. Чичо ми примерно беше да си купува лаптоп и отива човека да се консултира и ония баш-шефа, който седи на компа в ляво му вика абе нали имаш нет - влез ни виш цените там! Представяте ли си! Преди имаше едно момче Наката, който сглобяваше при тях и беше много добър но сега тези които са ми се струват някви шлюковци... особенно тоя със моето захранване - като се сетя, ми става лошо. Ама то не само тоя той го взима и го подава на другия и той също го хваща за кабелите - абе индианци ви казвам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Arex_ Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Az mislya che SBS sa nay dobrite ! 4esto polzvam uslugite im i sym mnogo dovolen(nay dobro ka4estvo ;niski ceni) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexitko Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Коя е фирмата от която сте най-доволни ?И коя фирма дава най-евтино свойте продукти ? Аз лично съм много доволен от обслужването на една фирма която се намира до сточна гара.. забравих и името =) Като се тръгне от сточна гара по ул."Авксентий Велешки" посока библиотека Иван Вазов.. се върви 50-100 метра и тя е в къщата от ляво.. Мисля че се казва "Most Computers" но не съм сигурен.. Та там ми оправиха монитора (беше изгоряло нещо) и ми Форматираха харда и инсталираха Уиндоза за 20лв.. и всичко това в рамките на 24часа.. =) Интересно ми е вие кои фирми посещавате и колко взимат.. също дали дават евтино компютърните компоненти .. =) <{POST_SNAPBACK}> тази тема е невероятно тъпа и само за 13 годишни малоумници Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 тази тема е невероятно тъпа и само за 13 годишни малоумници <{POST_SNAPBACK}> Ти пък си много остър!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotion Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 тази тема е невероятно тъпа и само за 13 годишни малоумници <{POST_SNAPBACK}> Поредната изцепка на поредния новобранец, чиито няколко безмозъчни поста трябва да изтърпим преди да прочете ПРАВИЛАТА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 www.pic.bg (www.openbg.com) Link to comment Share on other sites More sharing options...
boysweet Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 аз си взех компютъра от Адроид и за сега съм доволен от тяхното обслужване... (добре че не ми се е налаго да ходя често при тях през псоледните 5 години ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 az si vzeh Pc-to ot PIc computers.Tazi konfiguraciq koqto az iskah be6e nai-eftina pri tqh.Su6to sa mi kazvali 4e sa mn kompetentni kogato stava vupros za garanciq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Всичко друго, но не и ROLDEX. Като ходих там преди един месец да ми кажат примерна цена за една конфигурация която аз им казах, 15 минути тия олигофрени не могат да се оправят със собствения си софтуер. Да не говорим, че 1/3 от частите ги нямали на склад и не се знае колко време ще им отнеме доставката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomahawk Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 aaaa za takiva deto ba4kat v samite firmi tuka mqsto mai nqma a ? ostanalite kakvo ste kajete ...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 aaaa za takiva deto ba4kat v samite firmi tuka mqsto mai nqma a ?.............. <{POST_SNAPBACK}> И защо да няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Напротив , за тези които работим във фирми е много интересно ( визирам себе си ) да гледаш как народа си купува простотии и болкуци и спори и се опитва да дава компетентно мнение. Особенно ми е забавен момента с ДДС-то Късмет на всички потребители в покупките , надявам се никой да не се е обидил Link to comment Share on other sites More sharing options...
casper Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Не знам, но по мое мнение ще бъде добре да включите и най-голямата фирма в Пловдив по размер, персонал и продажби, а именно Computer plus (Debut L). Без някои изключения, фирмите включени в листата са малки нови фирмички. Вие с този успех можете да включите още около 230 фирми. Не знам точната бройка, но последно преди година и половина ги преброявах бяха около 250. Не е моя работа, обаче някак си ми се струва правилно, ако някой по-компетентен пуска теми от подобен вид. Така зле подготвени са малко като блъф или скрита реклама на определени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Без да съм чел цялата тема искам да попитам ценовата листа на gigahertz включва или не ДДС ? Ако не включва има ли начин да продават на тази цена ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
casper Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Без да съм чел цялата тема искам да попитам ценовата листа на gigahertz включва или не ДДС ? Ако не включва има ли начин да продават на тази цена ? <{POST_SNAPBACK}> По принцип не включва. Ако ковориш с Киро можете да стигнете до разумна цена някъде посредата. Много е важен пазарлъка Link to comment Share on other sites More sharing options...
HELL PATROL Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 ot ERA sam naj dovolen samo deto slagat passove na BIOS-a ama az q nau4kah Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 аз си взех компютъра от Адроид и за сега съм доволен от тяхното обслужване... (добре че не ми се е налаго да ходя често при тях през псоледните 5 години Дам..И на мен 1-то ми pc е от там. Знаят си работата хората. Ама не ми хареса, че малко се бавят с поръчките и нямат особено много стока. Иначе са добри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.