fox Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Ползвал съм само Мост, тъй като продават най тънко ми се струва. Пък и все пак дават някаква гаранция - имат сервиз. Повечето от познатите ми също ползват услугите им. Ами голяма фирма са и би трябвало да съществуват по-дълго. Щото първият РС си го взех от фирма , която след 4месеца вече я нямаше, а ти ходи да си търсиш гаранцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Ползвал съм само Мост, тъй като продават най тънко ми се струва. Пък и все пак дават някаква гаранция - имат сервиз. Повечето от познатите ми също ползват услугите им. Ами голяма фирма са и би трябвало да съществуват по-дълго. Щото първият РС си го взех от фирма , която след 4месеца вече я нямаше, а ти ходи да си търсиш гаранцията. <{POST_SNAPBACK}> В ЕРА дават добри цени за Мостовските 4аркалаци....а и имат пове4е в нали4ност (по принцип) от офиса на Мост в Пловдив! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GM]DINOBOT Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 В ЕРА дават добри цени за Мостовските 4аркалаци....а и имат пове4е в нали4ност (по принцип) от офиса на Мост в Пловдив! <{POST_SNAPBACK}> Утре отивам и им дiгам скандал на тiя ot era Дадох 70$ за дъно,а то не ми разпознава рама! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Утре отивам и им дiгам скандал на тiя ot era Дадох 70$ за дъно,а то не ми разпознава рама! <{POST_SNAPBACK}> Ама ти още ли не си ходил ве ?Аз мислих 4е си ги набил ве4е ,толкова се канеше уикенда ! аа ина4е ,няма страшно аз съм виждал и по-скъпи дъна да не разпознават рам )) Макар 4е те там май не праят дъна в Ера-та ,до колкото знам )) - още нямат такива капацитети Така 4е и да им викаш и да не им викаш фаида няма да има Ще ти дадат друго и ако ти е смотана (или просто несъвместима)паметта пак няма да я вижда ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Тия в ерата са еб@си и арогантните типове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GM]DINOBOT Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Ама ти още ли не си ходил ве ?Аз мислих 4е си ги набил ве4е ,толкова се канеше уикенда !аа ина4е ,няма страшно аз съм виждал и по-скъпи дъна да не разпознават рам )) Макар 4е те там май не праят дъна в Ера-та ,до колкото знам )) - още нямат такива капацитети Така 4е и да им викаш и да не им викаш фаида няма да има Ще ти дадат друго и ако ти е смотана (или просто несъвместима)паметта пак няма да я вижда ! <{POST_SNAPBACK}> Утре отивам с ЦЕЛИЯ комп и им го показвам!Щът,нещът рама е 512-333(дори е марков) + това и лана ми праи проблеми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 защо не сте споменали Jar computers или Магитон Сервиз - мисля че са много по заслужили от D&E - тия са бато мошенниците. Имам няколко познати опарени от тях. В МАгитона са много коректни и готини пичовете. Само детобласкат с ДДС и при тях ходя само ако имам нещо цакнато и не мога да си г ооправя сам (както като затрих партишъните на харда, но това е друга тема ) И в Жар-а продават на добри цени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexitko Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Коя е фирмата от която сте най-доволни ?И коя фирма дава най-евтино свойте продукти ? Аз лично съм много доволен от обслужването на една фирма която се намира до сточна гара.. забравих и името =) Като се тръгне от сточна гара по ул."Авксентий Велешки" посока библиотека Иван Вазов.. се върви 50-100 метра и тя е в къщата от ляво.. Мисля че се казва "Most Computers" но не съм сигурен.. Та там ми оправиха монитора (беше изгоряло нещо) и ми Форматираха харда и инсталираха Уиндоза за 20лв.. и всичко това в рамките на 24часа.. =) Интересно ми е вие кои фирми посещавате и колко взимат.. също дали дават евтино компютърните компоненти .. =) <{POST_SNAPBACK}> Ако и фирмите имаха време да пишат колко са доволни от клиентите! Доста време ще трябва да се чете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Аз лично купувам нова техника от Most и D&Е и съм доволен от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 nai evtino prodavt jar(spored men).i sam dovolen ot komponentite im Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Jar imat dobri ceni za nqkoi komponenti, no moga da kaja, 4e tehnicite im sa pod sqkfa kritika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Не пожелавам на хората, които копуват от Д&Е да им се развали нещо. Просто забравят за гаранция... Пълни нещастници са там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Не пожелавам на хората, които копуват от Д&Е да им се развали нещо. Просто забравят за гаранция... Пълни нещастници са там... <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно вярно Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 Що бе. Аз скоро смених дъно. И то не беше с кой знае какво, но хората бяха точни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted December 2, 2004 Share Posted December 2, 2004 XAXAXA D&E nai golemite gl*paci sa tam te samo cakat klientite si pak i ne e tolkova evtino neizpalnqvat kakto trqbva garanciqta i vinagi ti obqsnqvat kak te nesa vinovni. NaskoBG ti si geroi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 a WE vsi4ki firmi sa edni ........ vsi4ki gledat kak da te precakat da ti zematkintite i da ti dadat komponenti vtora raka (ot li4en opit) taka 4e ....... az glasuvah za noel vapreki 4e me precakha s edno HDD i oih da sa razpravqm nalki smeniha go ama..... taka 4e nqma takova zivotno kato nai dobrata firma si4ki cakat gledat da ti zemat pari4kite taka4e si otvorete dobre o4i4kite kogato kupuvate ne6to !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Mi ne znam az pak sam dovolen ot ERA computers. I kompa mi e ot tam i vsi4ko dopalnitelno sam si zimal ot tam. ZA sega nqqm problemi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Моето PC е от Unicom и съм много доволен от тях! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 a WE vsi4ki firmi sa edni ........ vsi4ki gledat kak da te precakat da ti zematkintite i da ti dadat komponenti vtora raka (ot li4en opit) taka 4e ....... az glasuvah za noel vapreki 4e me precakha s edno HDD i oih da sa razpravqm nalki smeniha go ama..... taka 4e nqma takova zivotno kato nai dobrata firma si4ki cakat gledat da ti zemat pari4kite taka4e si otvorete dobre o4i4kite kogato kupuvate ne6to !!! <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно точно всички са едни и същи! Аз лично купувам от Смарт Системс иначе и от тях не сам много доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Довоелен съм от Jar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stranger Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 sored men nai qki sa RESET Computers , kakvoto i da tarsq pri tqh go ima vinagi , misalta mi e 4e tuk vav plovdiv imat mnogo komponenti , a ne da si gi pora4va6 ot sofiq i da 4aka6 da ti gi donesat , a i cenite sasto sa priemlivi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Аз си харесвам Pic-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygne® Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Era Rox за сегано има и много други магазини или сервизи които ме кефят;0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharel Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Era Rox за сегано има и много други магазини или сервизи които ме кефят;0 <{POST_SNAPBACK}> Ерата имат добра стока,но проблема е че изкупуват всичко на -50%.Има др.фирми които на 70% Link to comment Share on other sites More sharing options...
orhi Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Аз си харесвам Pic-a <{POST_SNAPBACK}> PIC-a SUXXXXXXX MAN. Otvrat daje i vnimanie ti obru6tat samo kato si kupi6 ne6to. Sled tfa zabravi.i probutvat samo nekvi duroni i athloni i sempromi i ne znam o6te kvo. Vednuj sum pital za konfiguracia i mi izkaraha akula vtori pat ne sum pra6tal nikoi pri tiah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.