abatt doom Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 Kato gledam ot kade tragna temata i dokade stigna ..... neznam , spored men s nai-normalen FAN moje da izdarji AMD-to clock-a. Az sam s BOX-ov fan i sam si lepnal AMD-to na 200 shina i temp-a mi e okolo 32 v idle rejim. Taka , 4e niama smisal ot azot ili vodno i t.n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 idle-ла кво го гледаш, гледай колко показва на full load, при мен поне разликата е доста и това не ми харесва, навежда ме на мисълта че CPU cooler-а ми е за смяна всъщност незнам дали е доста де, 6-7° на мен ми се струва като голяма разлика Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 Mi na FULL e 39-40 gradusa , pove4e ne diga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 wooow намери ми такива части ааа и кажи ми къв ще е тоя Cooler Kvo se 4udite be tuk ima6e nqkakav User koito pi6e 4e e izdul 2,5 na 3,2 i to s KT600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.