Jump to content
BulForum.com

Preporuchaite mi!

Recommended Posts

Niamam pretencia za AMD ili INTEL.........iskam da podurja AGPx8.....zasega i da podurja novia stnadart hardove.....i nai-veche da e stabilno pri ekstremen overclock s dadenia procesor(ne durja da e s 6 kanalen zvuk poneje polzvam PCI zvuk)!Molia davaite predlojenia optimalni za cena-kachestvo,ako moje napravo pishete konkretnite ceni na komponentite i firmata koiato gi predlaga!10x :)

CPU: Intel P4 Northwood 2.4 GHz - ~155 $

MB: EPoX 4PDA3I - i865PE / s478 / fsb800 / Dual DDR 400 / SATA / USB 2.0 - ~90 $

Горните чудесии са перфектни за клок. Ако ги имах, щтях да ги целуна :wub: .

НОЕЛ Компс Пловдив

noelcomputers.hit.bg

Имам добри отзиви от тях. А и продават на горе-долу нормални цени.

Вземи си някое NForce 2 Ultra 400 дъно и AMD 2500+ или нагоре .... голяма производителност и ниска цена. Гледаи дъното да не е много евтино , някое по-скъпо - ASUS , AOpen или в краен случай ABIT.

... и ниска цена. Гледаи дъното да не е много евтино , някое по-скъпо

брао бе :D :D :lol: :D

Жоро се пак не дал таван бе ;)

то така оферти бол :)

Навсиакаде ти слагат ДДС , вече повече от година и половина този номер не минава. Когато ти кажат , 4е не ти слагат ДДС ти слагат около 16-18 % надценка над диларската цена , а ако ти сложат ДДС става още по-сладко 36-38%. Преди ставаше този номер още на митницата за без ДДС , но работата е затегната отдавна.

Навсиакаде ти слагат ДДС , вече повече от година и половина този номер не минава. Когато ти кажат , 4е не ти слагат ДДС ти слагат около 16-18 % надценка над диларската цена , а ако ти сложат ДДС става още по-сладко 36-38%. Преди ставаше този номер още на митницата за без ДДС , но работата е затегната отдавна.

Men DDS ne me burka,az si go pribiram posle!

Добре де , не са 10% , а 14-18 % са , от 5 години работя в този бранш и ми е ясно за какво става вапрос :ph34r:

Толкова слагат МОСТ , ЕРА , Debut .... има и други , но за тези се сещам сега.

CPU BARTON 2500+ - 81$

MB SOLTEK 75FRN3 nForce2 Ultra400 FSB400 DualDDR400 AGP8x 6ch.Sound - 67.41

или

MB ASUS A7N8X-X, nForce2, FSB400, DDR400, AGP8x, 6ch.ALC650, Lan- 76.51

Ако си фен на KT600:

МВ ASUS A7V600-X, KT600, FSB400, DDR400, AGPx8, SATA, 6ch.SB, Lan - 73.83

или

MB SOLTEK KT600-C КТ600 FSB400 DDR400 AGP8x АТА133 6ch.AC'97 USB2.0 - 59.92

източник sms.bg - цените са без ДДС

Според мен SOLTEK е много по-добре.

Пък ако си навит и на Gigabyte - може да се сдобиеш и с моето 7VT600

Виж дъната на ASUS P4P800 и сходните модели. Сложи им P4 2.4 HT и не се лъжи по селерони. Производителноста е толкова добра, че няма да се налага да го пържиш :) Ако имаш повече парички, може и 3.06 да му сложиш, но по добре си вземи една хубава АTI -- така ценово ще бъде най добре спряму качество и производителност. Радеоните на ASUS дето са retail са добри. Ако искаш да си връзваш RAID, по добре си вземи De Lux moдела вместо да взимаш отделен контролер, но гледай да има SATA интерфейс дъното

Четох някъде, че не е скъп - в един сайт пишеше ~2$ на литър. То самата технология за производство не беше скъпа.

Az puk znam che za azotno ohlajdane ti trqbva specialna kutiq i specialno duno samo azotnoto ohlajdane struvashe 2500$(ne e 100% tochno)tova bez dunoto i bez kutiqta a inache za cenata na litur ne znaeh kolko e :) no moje i tazi cena da ne e aktualna veche moje i da e spadnala

Амм, под азотно охлаждане нямаш ли предвид моментно наливане на течен азот в тръба, закрепена за ЦПУ-сокета, или в чашка обърната върху ЦПУ-то?

Brei brei..takiva ste mn interesni...beshe edno vreme tova, kogato AMD greeha kato pe4ki, a Intel hladneha kato hladilnici...sega rolite malko se razmeniha, taka samo za informaciq ti go kazvam.

Outsider tova ohlajdane e struvalo 2500$, ne zashtoto realno tolkova e struvalo, a zashtoto e nosilo imeto na nqkoi renomirana firma.

Ами малко така се обръщат нещата май :) . Почнаха да вадят медни радиатори и за Интел :P .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...