Jump to content
BulForum.com

PC Magazines

VEDi

Кое списание за компютри четете?  

122 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Странна работа е тая анкета. Странни резултати. За мене е нормално, че в Пловдив Уоркшоп не се чете толкова. Нормално е защото тея пичове така и не обърнаха внимание на други градове освен София. По-странното за мене е, че все още има будали да четат тотален шит като PcMania. Това си беше и си остава най-ламерското списание и за това доказателства има много. Достатъчно е човек да им прочете 2-3 произволни теми от форума и му става ясно че тея пичове разбират от игри, колкото теле от балет. В момента качествени списания са само PC Club и Gamers Workshop, като Уоркшопа е с няколко идеи по-напред от Клуб-а. Статийте и оформлението са по-добри и по-информативни отколкото са тези на Клуба, с което не искам да кажа, че PC Club е кофти списание. Просто имат няколко по сериозни бъга за дебъгване :) Уоркшопа се надявам да не фалира щото съм му дългогодишен фен и не ми се иска нещо професионално направено да отива по-дяволите, само защото има деца които лапат мухи и наливат стотинки в джоба на маняците водолази от водолазния клуб на PcMania :D Но времето ще покаже. Според мене Уоркшопа просто си изпреварва времето, тъй като широката маса геймъри са леко затъпели и не се задълбочават в същноста на нещата. Ще поживеем, ще видим.

P.S. Btw, Master Games фалира отдавна и е пример за некачествено написани статий, които доведоха до отлив на читателска маса. Надявам се същото да сполети и PcMania, защото е срамота да се лъжат читателите в очите само и само последните да могат да си купят някоя игра предлагана от Пулсар ! Там примери за поръчкови статий валяло.

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Аз имам само една забележка - познавам повече хора от Варна които четат и купуват и се занимават дори активно със списанието отколкото от София. Повярвайте ми информацията е първа ръка. В Пловдив е верно че сме малко. Аз и аз не знам къде се слагам щото вместо сега да съм част от редакцията не съм купувал от около 2 години и кусур ама...така се случи...

GW....

Kfa pcmania kuf pcclub...Neka ne se zablujdavame.Tfa sa pulen shit.Osobeno purvoto.

Koito e 4el GW stremeiki se da mu napravi obektivna ozenka , bez da e fen na koeto i da e spisanie ste razbere che samo GW e stoinostno.

V tova spisanie avtorite ostavqt ne6to ot sebe si vuv vseki broi.Ne prosto tup , suh maloumen komentar na igri kakuvto predlaga pcmania....

Otdelno GW forum rox.

I zasto da e pred falit spisanieto?Ta te suvsem skoro si obnoviha saita.Ne vijdam priznazi na zapadane

P.S Ne we seriozno....kak moje nqkoi uvajavasht sebe si fen na komputernite igri da 4ete pc mania....prosto akula mi ne go pobira :)

GW....

Kfa pcmania kuf pcclub...Neka ne se zablujdavame.Tfa sa pulen shit.Osobeno purvoto.

Koito e 4el GW stremeiki se da mu napravi obektivna ozenka , bez da e fen na koeto i da e spisanie ste razbere che samo GW e stoinostno.

V tova spisanie avtorite ostavqt ne6to ot sebe si vuv vseki broi.Ne prosto tup , suh maloumen komentar na igri kakuvto predlaga pcmania....

Otdelno GW forum rox.

I zasto da e pred falit spisanieto?Ta te suvsem skoro si obnoviha saita.Ne vijdam priznazi na zapadane

P.S Ne we seriozno....kak moje nqkoi uvajavasht sebe si fen na komputernite igri da 4ete pc mania....prosto akula mi ne go pobira  :)

Ми и аз съм се чудил ама ще ти дам един пример.

Един мой съученик-умно и що- годе свястно момче ми заяви, че предпочита РС клуба пред GW(аз съм му давал и двете да ги преглежда), понеже в GW пишели глупости-очевидно визираше любимия на всички ни неподражаем стил на писане на статий, а Клуба сичко си го пишело черно на бяло-сухо и стегнато, без лиготий и лирични отклонения. :confused

Освен това клуба едно предимство, което не бива да се подценява -ДВД за 5 лева

Thief щом става дума за форума...сега е само лайна тоя форум. Истинският форум на GW беше едно време. Някаква носталгия ме обзема. Питай там някой по-доверен. Някой по-стар като мене ама доколкото знам след мен и другите лека полека са се махнали и са останали някакви единици да бранят честта на дъртаците. Питай там някой може да знае нещо. А аз ще ида направо в редакцията като ида в София ама това не знам точно кога ще е.

Официална информация пусната от главния редактор на GW-freeman от 26 август в Форума на GW

нов брой засега е трудно да се каже дали ще има и кога.

накратко - последните финансови резултати на списанието бяха крайно незадоволителни и ако ви е по-удобно така можете да смятате, че то е фалирало.

или че излизането му се отлага за неопределен период от време.

само спокойно - не съм казал, че всичко е приключило и че ще се дадем без бой, надежда винаги съществува и последните събития около нас могат да се тълкуват като силно обнадеждаващи.

живот и здраве, ако всичко се нареди както трябва, GW ще стъпи на пазара толкова здраво и мощно, колкото никога досега и за пръв път без никави финансови грижи и притеснения.

абе стискайте палци и дупе седмица-две и ще видим какво ще излезе.

Забелязах съобщението чак днес и в момента сърцето ми се е свило. :cry :cry :cry

Аз като ви казвам че имам инфо от кухнята... Съжалявам. Ще поговоря с тях и ако нещо може да се направи ако можете да отделите някой лев може и гордо да се наречете спасители. Засега обаче само..."ще видим".

Мога да кажа, че съм един от първите, които се регистритаха в стария форум и в този преди него. Спред мен, форума не е станал кенеф, просто има много нови хора, които както всички в началото са неориентирани. Това не е лошо, ами напротив, показва че кръга от читатели на списанието се увеличава с нови личности. Жалко, че много стари фенове вече не си го копуват...

За хората, които не знаят, новия сайт на списанието е: www.games.bg

Аз пък съм един от първите десет в най първия форум. Този по мои сметки е 4ти или 5ти. Много се промениха нещата батка...много. Просто за мен не става. И се отказах рано рано.

А и да се похваля, имам всички броеве до сега... :D

GeorgiK, ами да ти кажа, форума там по нищо не се различава от този...

Истината за уоркшопа е, че не върви щтото е твърде различен и изпреварващ времето. Повечето хората просто не могат да го осмислят. Ако пишеха малоумни статй ( като манията) и с тая лъскава корица щяха да се продават като топъл хляб. Пък и гийковете дето си хвърлят парите за РС мания със сигурност щяха много да се кефят дето се подписват с никове, а не с истински имена.

В настоящия си вид GW е истинско произведение на изкуството, ама от онези дето биват оценени по право след като авторите умрат.

А и да се похваля, имам всички броеве до сега...  :D

GeorgiK, ами да ти кажа, форума там по нищо не се различава от този...

Общо взето разлика няма но от този не очаквам нищо. Онова там беше начин на живот. Това тук е да убия времето и ако намеря някой приятел(както стана) добре ако не пак добре. А там беше друго. Там имаше всичко... Не мога да ти го опиша. Ако и да се пробвам ще прозвучи тъпо за описание на форум. То беше семейство не форум.

Ми и аз съм се чудил ама ще ти дам един пример.

Един мой съученик-умно и що- годе свястно момче ми заяви, че предпочита РС клуба пред GW(аз съм му давал и двете да ги преглежда), понеже в GW пишели глупости-очевидно визираше любимия на всички ни неподражаем стил на писане на статий, а Клуба сичко си го пишело черно на бяло-сухо и стегнато, без лиготий и лирични отклонения. :confused

Освен това клуба едно предимство, което не бива да се подценява -ДВД за 5 лева

А колко струва тоя GW :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...