Corrino Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 то не само програмите остават на 2-ро място напоследък деа... Така е, на първо място по- принцип е фъна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dread Lord Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 vsi4kite mi se vijdat prekaleno..............tupi,predi vreme 4etqh PC Mania,no ve4e s takiva spisania ne se zanimavam.Ve4e 4eta taka nare4enata"PC literature" tam ima mnogo po palnocenna informacia za opredelena programka(primer:CorelDraw PhotoShop)puk i PC Mania ve4e mi se vijdat malko skapi 3.99 lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Абе PC Mania винаги са смучели яйца. Питайте Орльо...водолаза... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Nule vote, ot vreme na vremesi kupuvam spisanie Software & Hardware (predi se prodavaha pootdelno) zhalko che ne figurirat v poll-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 PC Mania За другите незнам,но PC Club e боклук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregg Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 PC * (add random) sux. IN GAMERS' WORKSHOP VERITAS! from gamers for gamers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 99-ta po4nah da si kopuvam spisaniq v na4aloto GW i PC Mania.. i postepeno razbrah 4e PC Mania ne si zaslujava kolkoto GW za men to e nai-dobroro <{POST_SNAPBACK}> Мда и аз съм точно така, в началото си купувах и двете, но по едно време ми писна да чета смешните статии на PC Mania и да им гледам рекламите на всеки плакат (ейй, тва направо ме вбесяваше) и сега си купувам само GW. Да не забравя да се похваля, имам всички броеве . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Не чета никакви списания за игри - причините са, че или игрите вътре изобщо не ме интересуват, или ме интересуват, така че ще си ви инсталирам и сам ще си правя изводите. Цените на списанията не оправдават това, което получаваш, тия статии мога да ти ги напиша повечето и аз за 2-3 вечери. Освен това вече и плакати не слагат. А и все ще се намери някой, дето си ги купува та да взема да им хвърля един поглед. А когато това стане четенето на интереснит за мен неща става за около 10 минути. Иначе от списанията предпочитаното от мен е PC Club - добро е и като съдържание, и като нагъчени по дисковете неща. Особино DVD изданията. След него идва PC Mania. Там отделям внимание предимно на жълтите страници. Master Games не поня от кога не съм виждал, тва излиза ли изобщо? Workshop-a SUXXX - то вътре не стига че нищо не можеш да прочетеш за игрите, ами и по дисковете почти нищо интересно няма освен уолпейпъри и virus definitions... да не говорим че аз дето не си го купувам съм попадал 3 пъти на вируси по техните дискове, а какво ли остава за бедните им читатели! Вътре освен злобни критики на някой, койт си е навил че даден филм или игра не струва друго не можеш да прочетеш. Хващаш някоя статия и накрая се оказва че си чел 2 страници нечии "оригинални" умозаключения и плоски лафове. Единственото интересно нещо май вече го няма - бисерите и майтапите. Сега само калпави тестове слагат. А да - и списанието се разпада на страници след 3тото разгръщане! А ако ще четете за hardware - нито едно от гореизброените списания няма да ви дате нужната информация! Аз си чета каквото ми трябва в интернет. А като списания това което си купувам всеки месец - ДЪГА и EKPAH Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Чета PC Mania, ни само защоо, когато разбрах колко велик е Workshop-a, вече имах бая PC Mani-и и не исках да почвам да трупам нова камара. Та сега ммам 60 PC Mania <{POST_SNAPBACK}> Аз не чета геймърски списания, защото просто не са ми нужни. Аз имам нижда от хубави програми, а за игрите мога да намеря навсякъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Абе PC Mania винаги са смучели яйца. Питайте Орльо...водолаза... <{POST_SNAPBACK}> аахахахаха.тфа го помня деа.в арканум имало персонаж водолаз.ааахахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Ете това е истинския култ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Workshop do grob... ia i rima se nameri.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 преди четях или пц клуб или пц мания и по-рядко гамерс уоркшоп ма ся нищо не чета не ми се дават пари за глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
MinderBinder Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 преди си купувах PC Mania, но отдавна вече посещавам само game-сайтове като Gamespy или IGN. Има много повече информация от кое да е българско гейм списание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 При положение,че всички имате сравнително бърз интернет, можете да си сваляте каквито ви е кеф демота и програмки, имате достъп до стотици сайтове с ревюта,превюта, сниик-пиикове и всякакви други статиики и текстчета(е, за знаещите чужди езици), за какво са ви тези списания ? Бяха вървежни преди доста години, когато всички бяхме на dialup с аналогови телефони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 Тук не става въпрос само за сваляне на програмки и четене на инфо от нета. Workshop е много повече от това и всеки, който го е чел, знае за какво говоря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 workshop, workshop , workshop nqqm dumi kolko qko spisanie e tova...to ne sa testove, ne sa workshop movies(a kolko zle sme vsy6tnost), ne sa maistorski statii, ne sa qki maitapi , kara6ti me da se zalivam ot smqh- workshop -tova e na4in na jivot i filosofiq join or die Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 Четях PC Mania,но сега не чета такива списания!Пари за глупости не давам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 Workshop е много повече от това и всеки, който го е чел, знае за какво говоря... <{POST_SNAPBACK}> Много точно казано Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 26, 2004 Share Posted August 26, 2004 Тук не става въпрос само за сваляне на програмки и четене на инфо от нета. Workshop е много повече от това и всеки, който го е чел, знае за какво говоря... <{POST_SNAPBACK}> Те някога бяха издали тайната-когато списанието излезе от печатницата носят всички броеве в едно мазе до Френската гимназия в София и те там отлежават за 2 дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venci_bg Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 geimarite po princip chetat PC MANIA 3ashtoto tam ima nai podrobno informacia 3a igrite no i PC CLUB ne e 3le Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 geimarite po princip chetat PC MANIA 3ashtoto tam ima nai podrobno informacia 3a igrite no i PC CLUB ne e 3le <{POST_SNAPBACK}> Gamer's Workshop spored men e mnogo po dobro spisanie ot PCmania. I pove4e se 4ete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 geimarite po princip chetat PC MANIA 3ashtoto tam ima nai podrobno informacia 3a igrite no i PC CLUB ne e 3le <{POST_SNAPBACK}> За геймърите на колко години говориш-под или над 9 ? в РС мания е пълно с абсолютно малоумни статий(и автори). А в РС клуб правят ревюта по демота (примерно Уефа Евро 2004 си е 100% по демото) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 Вече от 2-3год не се занимавам с GW но от доверени приятели в кръга дочух че списанието е пред фалит и затваряне. Скоро може би ще намина към София и може да се видя с редакцията. Ако има нещо ново ще ви кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 Вече от 2-3год не се занимавам с GW но от доверени приятели в кръга дочух че списанието е пред фалит и затваряне. Скоро може би ще намина към София и може да се видя с редакцията. Ако има нещо ново ще ви кажа. <{POST_SNAPBACK}> Да се надяваме, че не си прав щтото за мен си е почти наркотик. И просто нямама идея кво ще стане ако спрат да го издават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.