Jump to content
BulForum.com

Честита първа титла на ТИТАНИТЕ!

VooDooMaN

Recommended Posts

LOKO SHAMPION!

Dogodina KESH!

И с тези дуспаджии ще играем е КЕШ??

Ужас! :sick

Само ми кажете дали Славия не игра на кръв днес за да си заслужи парите от Левски?

Добре де всички говорят, че не било феърплей ако друг отбор даде допълнителни премии на даден клуб за да играе по-надъхано.

Лично мое мнение е, че по-голям феърплей от това няма, защото така веднага отпадат уговрките за симулативна игра.

Добре де всички говорят, че не било феърплей ако друг отбор даде допълнителни премии на даден клуб за да играе по-надъхано.

Лично мое мнение е, че по-голям феърплей от това няма, защото така веднага отпадат уговрките за симулативна игра.

Лошото е като дадеш пари на отбор да се хвърли на кръв и след 1-2 кръга да дойде да ти гостува - справка Черно Море.

Лошото е като дадеш пари на отбор да се хвърли на кръв и след 1-2 кръга да дойде да ти гостува - справка Черно Море.

Е тва вече си е покупка на мач и не е никакъв феърплей.

Аз говоря просто за допълнителни премиии при победа

Имали бол пари момчетата, купили си титлата. Купата е в Пловдив. Догодина нека някой друг си я купи. Няма смисъл да обяснявам прекрасната игра на Локомотив Пловдив този сезон, винаги ще има кой да ме обори...

Нека ни е честита първата титла!

Честита първа скорошна титла на Пловдив. Искам да кажа на Водоман, че е типичен представител на запалянковците не на феновете. Левски може да спечели купата с 30 купени мача ама те са шампиони. Левси ЦСКА и който и да е шопски тим ЗА НИКАКЪВ х♚й НЕ СТАВАТЕ!(с риск за уарн) Няма отбор в момента който не си купува мачовете. И няма пловдивчанин който да не се радва за Локото. Преди да бъда обвинен в каквито и да е престрастия искам да кажа АЗ СЪМ ОТ БОТЕВ! И винаги съм си бил от Ботев и дано този клуб се спаси от изпадане и да застрелят изкукалият им бос, че до никаде няма да е докарат така.

ПЛОВДИВ RULEEEEEEZ!!!!!!

Честита първа скорошна титла на Пловдив. Искам да кажа на Водоман, че е типичен представител на запалянковците не на феновете. Левски може да спечели купата с 30 купени мача ама те са шампиони. Левси ЦСКА и който и да е шопски тим ЗА НИКАКЪВ х♚й НЕ СТАВАТЕ!(с риск за уарн) Няма отбор в момента който не си купува мачовете. И няма пловдивчанин който да не се радва за Локото. Преди да бъда обвинен в каквито и да е престрастия искам да кажа АЗ СЪМ ОТ БОТЕВ! И винаги съм си бил от Ботев и дано този клуб се спаси от изпадане и  да застрелят изкукалият им бос, че до никаде няма да е докарат така.

ПЛОВДИВ RULEEEEEEZ!!!!!!

Искам да кажа на Водоман, че е типичен представител на запалянковците не на феновете.

И няма пловдивчанин който да не се радва за Локото.

fan - III. n запалянко, ентусиаст, почитател (на актъор и пр.)

Няма да коментирам езиковата култура на останалите, но фен и запалянко значат едно и също, просто фен е чуждица, но явно за някои хора не е така ;) .

А за това колко пловдивчани се радват за Локо - едва ли и половината се вълнуват за футбола. Феновете на Локо пък въобще не са мнозинство. Вероятно няма смърф, който да не се кефи. Така е по-правилно. Празненствата са главно в Тракия, Изгрев и Столипиново - там са най-многото фенове на Локо.

Vchera na sasho dikov predavaneto se obadiha i kazaha che stolipinovo  i sheker mahala praznuvat edni kucheci imalo  :woot . Ciganska rabota kvo da se pravi  :P

То освен там и по ивицата Газа имало ли е празненства другаде? В Аджисана не ги знам интересуват ли се от футбол ;) .

То освен там и по ивицата Газа имало ли е празненства другаде? В Аджисана не ги знам интересуват ли се от футбол  ;) .

Тука в аджисана се радват като обезумели - болни мозъци.

Ама ги контролираме и няма много големи празненства, че да не изкочи някой пиян от мъка канар и да разбие някоя циганска кратуна.

Втория обаче като че ли беше заради контузията на Васко в окото. След мача след като го вдигнахме на ръце го питахме как е - и каза, че така са го ударили, че не знае къде се намира.

Беше ударен ли ?

От репортажите ясно се виждаше , че е направо посинен. Окото заедно с бузата му беше синя - това не е просто ударено :angry:

И ВСЕ ПАК

КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНО ? :lol:

Между другото стана ясно, защото Камбуров в края на мача "бавеше изкуствено времето" като легна. Причината е, че от окото му е бликнала кръв.

mumka, аз и ти сме номер едно :wub: :P

Ако съдим по играта на ЛОКОМОТИВ срещу СЛАВИЯ, мисля че по никакъв начин не заслужават титлата. Но на фона на нивото на вътрешното ни първенство и на фона на показаното от ЛОКО мисля че заслужено спечелиха първенството. На мен като любител на футбола ми е болно за състоянието българския футбол и в частност от първенството, тъйкато националната ни гарнитура до някъде връща от пътя и тя е единствената ни радост.

Болно ми е и за БОТЕВ, на който сам фен от дете за състоянието в което се намира.

Но нека е честита титлата на кавалите се пак се радвам и за тях. по добре да е тук титлата в Пловдив от колкото в някой каруцарски Софийски тим.

Бяха много притеснени от това, че печелят титлата и затова играха така. Затова се кефя, че Славия вкараха 2 гола и така наште станаха малко по-сериозни :)

Требе да гледате мача в Бургас... двата отбора направиха много як мач.

:rolleyes: :punk :)АКО СЪМ ЗАБРАВИЛ ДА КАЖА - ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЛОКОМОТИВЦИ!!!!! :D

Яд ме е че не мога да ида в София в събота ама..... късмет т'ва е ! :D

:)

:) :D :lol: B)

• 4 weeks later...
Напълно ви разбирам и съчувствам. Само ми кажете дали Славия не игра на кръв днес за да си заслужи парите от Левски? А кой заслужаваше титлата тази година  повече от Локомотив? Може и да е имало 1-2 уговорени мача, но като погледнете обективно ще разберете, че през последните години шампион винаги е ставал най- силния отбор.

По същата логика казвам, че и Ботев купиха мача днес. Хайде сега оборете ме.

Само че ще ви отговоря утре, защото сега отивам да удавя мъката от нечестно спечелената шампионска титла в алкохол. Чао

Opredeleno Slavia NE igra ako igrae6e pone 5-6 parcala ne vi mardaha! A za ugovorenite ma4ove moje bi e imalo 1-2 NEUGOVORENI MA4A edinia be6e s BOTEV/mamka mu mnogo biahme slabi taia godina/ i ne mojahte da ni biete!!!

A poslednite godini 6ampion stava nai-bogatia otbor a ne nai-silnia ot 1996 niama istinski 6ampionat v BG :angry:

Opredeleno Slavia NE igra ako igrae6e pone 5-6 parcala ne vi mardaha! A za ugovorenite ma4ove moje bi e imalo 1-2 NEUGOVORENI MA4A edinia be6e s BOTEV/mamka mu mnogo biahme slabi taia godina/ i ne mojahte da ni biete!!!

A poslednite godini 6ampion stava nai-bogatia otbor a ne nai-silnia ot 1996 niama istinski 6ampionat v BG :angry:

мисля че празните приказки са излишни. ще видим дали Локото ще минат първата група на Шампионската лига, където не могат да си купуват мачовете.

няма да минат много ясно. аз не съм от никой български отбор... по простата причина че български футбол просто няма.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...