NeRoX Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Това е пада. Може би един от най-добрите контролери в момента на пазара. Игрите го отчитат безотказно. Безжичен със страхотна вибрация. Има доста голям обхват. Играл съм в различни стаи с него без проблем. Изключително качестване повърхност и доста удобен захват. Перфектен за рейсъри особенно. Смятам, че подобно нещо е необходимост на всеки геймър. Причината за продажбатае е че имам конзола и не го използвам изобщо, а ми трябват пари. След повреда на първата бройка ми беше даден чисто нов в кутия, която изобщо дори не е пускан. Реално купувате чисто нов геймпад. Има още 3 месеца гаранция към Reset. Цена - 60 лева! Ето реални снимки: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NACles Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 мога да ти предложа 50 повече нямам Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted September 23, 2009 Author Share Posted September 23, 2009 Пада е продаден! Темата може да бъде затворена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.