Jump to content
BulForum.com

Daite ideq kakwo da se naprawi za saita ?

Veno

Recommended Posts

Абе идеята с увеличаване размера на аватарите никак не е лоша, не мисля че ще стане толкова тежък форума или нещо ще му навреди..само може да стане по-яко ;)

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

az predlagam da se napravi razdel TVRips i tam da se slagat ne6ta koito sa zapisvani ot televiziqta.gledam dosta kliove ot planeta i shouto na slavi ima tam moje da se slojat.Sushto da ima pod kategorii MUSIC MOVIES i dr.I o6te ne6to da ima direktoriq HACKS tam 6te se ka4vat vsekakvi hackerjiiski programki i pro4ie az li4no moga da kaja dosta programki. :D

Prosto mnenie :wir

Като искаш направи си една папчица и един индекс.хтмл в папчицата и нея си оправи сичко и програмите и инфо можеш да им сложиш ако искаш даже.

ЕДИТ:

Опс май наистина е така.. :wacko:

ov3rm4n nikakvi dobri saveti ne dava ako chetesh forum ima edin post zabravih koi go e pisal , no se kazvashe che ako nqkoi ne uploadva pravilno uploadnatoto se trie no mojelo i da mu se iztrie nika na tozi koito go uploadnalo tova neshto.Takova gore dolu pisheshe taka che hich ne e dobyr syvet

ov3rm4n nikakvi dobri saveti ne dava ako chetesh forum ima edin post zabravih koi go e pisal , no se kazvashe che ako nqkoi ne uploadva pravilno uploadnatoto se trie no mojelo i da mu se iztrie nika na tozi koito go uploadnalo tova neshto.Takova gore dolu pisheshe taka che hich ne e dobyr syvet

братле, защо имам чувствоточе не разбираш от ирония. ov3rm4n e модератор, това означавва, че тези неща са му ясни! а това означава, че просто е иронизирал предложенирто на KnoppiX

Може ли и аз едно предложение да дам :D

Май доста ще се различава от другите, но все пак...

Тъй като доста хора и фирми най-вече са абонати на Евроком, не може ли да има някаква секция с обяви за работа. Верно, че има доста такива сайтове, но ми се струва, че ако и тук има ще е хубаво, пък и хората ще имат някакви впечатления, дори и леко субективни, четейки форума и гледайки кой какво пише

Think about it B)

Може ли и аз едно предложение да дам  :D

Май доста ще се различава от другите, но все пак...

Тъй като доста хора и фирми най-вече са абонати на Евроком, не може ли да има някаква секция с обяви за работа. Верно, че има доста такива сайтове, но ми се струва, че ако и тук има ще е хубаво, пък и хората ще имат някакви впечатления, дори и леко субективни, четейки форума и гледайки кой какво пише

Think about it  B)

Mislq che tova ne e vuzmojno, lichno az mislq che tova e losha Ideq.

Otkrih edin bug v foruma vezna v nqkoq post kadeto ima vote i resha da se vurna na prednata stranica s butona back i pose resha da vlezna v sustiq post s vota i se okazalo che sum glasuval i ne moga da glasuvam naistina za koeto iskam na nqkolko pyti mi e stavalo taka ako moje toq byg da se opravi.

Това с линковете в главната страница наистина е хубаво. Не може ли да се увеличат надписите - да са с предишния размер?

Ако може и аз ще се присъединя към тези които дават идеи :)

Ако е възможно, нека да си има раздел "USERS" на FTP-то. Както си има Gamez,MP3z,MovieZ....и т.н. Не че е лошо да е "by...edikoisi" , но някак си звучи зле.Според мен е по-добре да има папка "потребители" и в нея всеки да си качва РАЗУМНО картинки ли било....или някой файл. Пак подчертавам РАЗУМНО. Иначе папките pictures и docs са се превърнали във лични което не е правилно според мен.Там се слага наволя невероятна боза.Разбира се всичко това е само предложение "а за бозата е мое мнение".

Благодаря , че изтърпяхте да прочетете словоизлиянията ми.

И тези, дето до днес са качвали "неразумно" от утре ще започнат да качват "разумно" в новия раздел... Не ми се вярва. Ти сериозно ли мислиш, че е възможно? Освен с квота - иначе не става. Но сложат ли се квоти за всеки цялата идея на сървъра отива на другаде. Ще стане просто още едно ФТЛ. Това което трябва за да се оправи бозата в Пикс и Докс е яко придържане към правилата за ъплоад - така както е навсякъде по останалите раздели.

Това, което прави този сървър различен от останалите и полезен, е че съдържанието му е добре организирано, лесно достъпно и откриваемо, мястото се използва оптимално... и всичко това е именно поради отсътвието на потребителски папки. Според мен.

Това което трябва за да се оправи бозата в Пикс и Докс е яко придържане към правилата за ъплоад - така както е навсякъде по останалите раздели.

В допълнение на мисълта на ov3rm4n бих предложил да се създаде папка TEMP (или PUB или нещо друго, името не е чак толкова важно), непосредствено в главната директория на FTP-то, където всеки да може да качва, to put it shortly, "бози", като вече съществуващите такива в Docs и Pictures се преместят в тази папка (зная, че е много работа). Така хаосът ще е съсредоточен само на едно място. По замисъл такава папка би следвало да се flush-ва периодично.

P.S. Ключовата дума е "flush", за да не се отплесне някой да използва папката твърде разюздано.

.......... Ще стане просто още едно ФТЛ. Това което трябва за да се оправи бозата в Пикс и Докс е яко придържане към правилата за ъплоад - така както е навсякъде по останалите раздели.

Това, което прави този сървър различен от останалите и полезен, е че съдържанието му е добре организирано, лесно достъпно и откриваемо, мястото се използва оптимално... и всичко това е именно поради отсътвието на потребителски папки. Според мен.

Съгласен съм с теб , че може да стане само едно ФТЛ....ами........незавиждам на админите.Ама то друго спасение освен триене "ама наистина..не само заплахи" на неправилния upload няма.Докато не се вземат крути мерки ще се продължава да се твори бозата :( Не се сърди аз само дадох предложение и изказах мое мнение по въпроса.НИКОЙ не е длъжен да се съгласява с мен.

За какво сърдене говорим? Аз мисля, че дискутираме. С мен също никой не е длъжен да съгласява, аз също изказвам само и единствено своето лично мнение по въпроса. Решенията за развитието на сървъра ги взмат други. За бозата в двата раздела има едно решение. Въпроса е кой ще се изгърби с това задължение.

Но само бозата, Дриймър... Има доста полезни неща там, дето се губят сред нея и са си на точното място... Идеята за папка ТЕМР или PUB, която да е специално за всичко (неспециализирана ;) ) и която да се трие на определен интервал е добра - така малко или много ще се освободи и доста място на ФТП-то, което сега е изядено от въпросните нещица... А и хората ще престанат да пълнят ДОКС и ПИКС с такива работи, защото сега малко или много го правят просто защото няма къде другаде... А като има... Всичко е под контрол.

... Има доста полезни неща там, дето се губят сред нея и са си на точното място... Идеята за папка ТЕМР или PUB, която да е специално за всичко (неспециализирана  ;) ) и която да се трие на определен интервал е добра - така малко или много ще се освободи и доста място на ФТП-то, което сега е изядено от въпросните нещица... А и хората ще престанат да пълнят ДОКС и ПИКС с такива работи, защото сега малко или много го правят просто защото няма къде другаде... А като има... Всичко е под контрол.

Точно това беше и моята идея но явно несъм се изразил добре или несъм обяснил добре ;)

Ami togava koi e navit da podredi DOCS i PICS? Shte mu dam prava i da podrezhda. Az lichno ne bih se zaela s takova neshto. Za men reshenieto e po-prosto: rm -rf DOCS/* PICS/*

Chudesno. Ot sega natatuk strogo shte sledq kakvo se kachva. Koito narushi upload rules, shte ima del, pri sledvashto narushenie napravo shte mu se iztrie accounta...

Chudesno. Ot sega natatuk strogo shte sledq kakvo se  kachva. Koito narushi upload rules, shte ima del, pri sledvashto narushenie napravo shte mu se iztrie accounta...

Samo da popitam.Zashto account-a???Nemoje li da mu se mahne pravoto za upload da rechem.Izviniavai za vyprosa....moje da e typo , no mi e interesno da razbera.

Zashtoto dvete sa svurzani. Ima account, ima upload. Nqma account, nqma upload ;)

Благодаря. :) Мислех , че може да се спре само upload-a но явно бъркам.Ами щом трябва..... и е в името на доброто за форума да се спират accounts.То докато не изгори някой няма да се спрем...ама.....Българи......такива сме си :)

Eto edna idejka. Tuj kato kato gledam nqkvi snimki gi ima po nqkolko puti pod razli4ni imena, da se napravi kato data.bg - kato se ka4i edin fail ako go ima ve4e da se istriva i da se dava na negovo mqsto samo link (mislq 4e tva e nqkva programka). po tozi na4in 6te se izpolzva dosta po- malko mqsto ot kolkoto do sega.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...