stoian88 Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Imam i druga ideq za6to da ne se napravi i programite da si imat pic i da ima i screenshot-ove kakto naprimer e napraveno s igrite. I da ima obqsnenie koq programa za kvo slu. Smqtam 4e taka horata 6te razbirat pove4e i 6te znaqt to4no koq programa im trqbva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Аз предлагам да се изключи постването на картинки в мненията и подписите, включително и смайлита и подобни. Сигурен съм, че това изключително много ще вдигне средното ниво на интелигентност на форума. Ще престанат малоумни постове от сорта на: <{POST_SNAPBACK}> Tова по-скоро е защото в настройките на форума е зададена такава голяма бройка за разрешен брой използвани емотикони. По-добре е да се сложат някакви анимирани и да се намали разрешената за ползване бройката на смайлитата на около 5 броя. Наистина голямата им употреба дразни, но употребата на 2-3 в поста не води до мисли за убийства. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 аз пък предлагам това смайли да се замени с някое по-весело намигване <{POST_SNAPBACK}> На мен пък много ми допада точно това смайли, въпреки че няма нищо общо със ";-)" Точно това изкривяване в началото на линията, която играе ролята на уста, допринася за доста различния характер на емотиконата. BTW - много добра идея е да се зададе максимален брой емотикони в един поуст - например 3 или 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 6 evroko q si slogete pak tursa4kata kakto predi 4e e bahti typotiqta iskam da namerq nakoq mp3 ne moge iskam da namerq nakoi klip ne moge e ama we4e kwo se praite marzi li vi kwo nqma da vi biqt ot NSBOP si4ki znaqt 4e si plastate kadeto trqbwa,visio kak im raboti vie kwo po prosti li ste Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 По-удобно е да се разделят на 2 части- едната само за купуване, а другата само за продаване. Но и така си върши работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Аз предлагам към иконите, които оформят текста при отговор и пускане на нова тема да се добави това. Ако е възможно, разбира се. Така грамотността на интернет обществото ни може и да се повиши Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 исках да предложа да се сложат малко нови емотикони,че нaшите са пълна скръб sick1.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniiiiiii Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 исках да предложа да се сложат малко нови емотикони,че нaшите са пълна скръб sick1.gif О аз пък мисля, че са си предостатъчно ... Абе, един Search в mp3.com.hk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 О аз пък мисля, че са си предостатъчно ...Абе, един Search в mp3.com.hk да...добре ще е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Да не си помеслите , че се бъзикам нещо, Добре ще е да се направи warez като за начало Пак да си е скрит зад някви китайски сайтчета , но пане да е един сайт Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 да...добре ще е О да моля ви направете най-накрая тоя сърч за мп3 сайта че ми отнемя мнооого време да намеря нещо което ми трябва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 О да моля ви направете най-накрая тоя сърч за мп3 сайта че ми отнемя мнооого време да намеря нещо което ми трябва! Наистина би било много добре,но щом до ся не е направен скоро не вярвам да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Ми да какво толкова му има да сложите search на mp3-то.Предполагам си пазите старата търсачка или ако не сложете поне едно FTPsearch наподобява търсачката на data.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.