Jump to content
BulForum.com

Daite ideq kakwo da se naprawi za saita ?

Veno

Recommended Posts

Едно не толкова придирчиво от мен:

Сложете повече емотикони

Я виж поста над твоя и ми кажи какво мислиш... И с толкова колкото са в момента, някои хора не знаят мярката, камо ли още да имало. Айде няма нужда. Пост от две думи и 50 емотикони - това не е все пак форум за неграмотни, предполага се, че всеки може да изрази мисълта си писмено на български език.

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Е винаги ще се намери някой да прекали или да злоупотреби

Просто смятам, че емотиконите са симпатични и весели и поставени на мястото си са много свежи

Нищо повече

Иначе винаги ще се намери някой да опорочи нещата, то е ясно

Просто смятам, че емотиконите са симпатични и весели и поставени на мястото си са много свежи

Може да направим и "магарето" на имот икона, да е по-лесно...

Едно не толкова придирчиво от мен:

Сложете повече емотикони

Е малко ли са ти 79?Аз смятам че е напълно излишно да има още...има поне по 2-3 икони с които можеш да си изразиш едно чувство!

Аз имам предложение да сложите един сърч в японките :) особено мп3 се намират трудно, ако търсиш песен и незнаеш на кой изпълнител е :P

Аз имам предложение да сложите един сърч в японките :) особено мп3 се намират трудно, ако търсиш песен и незнаеш на кой изпълнител е  :P

100% подкрепям идеята наистина сайта е доста добре "обзаведен" ама е и доста трудно да намериш това което търсиш ако знаеш само името на песента примерно.Надявам се на някой да му се занимава и да го направи. :punk

Научете съпорта да влиза в тоя форум и направете секция за оплаквания и предложения:)

Това го има навсякъде, само еврокома се дърпа:)

И аз се застъпвам за идеята да се направи една търсачка в сайта за mp3.

Защот най-важното в един сайт е Музиката и Филмите.

Филмите се оправихме ама да няма една търсачка за песни е просто срамно :blink: ;)

Предлагам в Япония да направят един сайт Win_appz (ако вече няма такъв, защото аз не се сещам)

Edit: Как да не се сетя. че те японците са умни хора и са го направили вече :D

Имам една молба към модераторите и/или админите-може ли някой да ми обясни защо горната ми идея не е добра?Или поне някой да я изкоментира.Знам, че не сте длъжни да се изказвате за всяко дадено предложение, но аз не мога да се сетя за недостатък на тази ми идея.

Buy/Sell си е добра каквато си е, а и няма по 100 обяви на ден за да се налага чак такова разделение.Мен ми е чудно подфорумите за Спорт защо са такива смешни.Явно някои си е поискал форумче за нещо си и го е получил.Сигурно следващия раздел може и за Водна топка да е :) Ама в крайна сметка няма за какво да си го слагам на сърцето.

Според мен би било полезно за в бъдеще, ако е технически изпълнимо, да се въведе задължително заглавията на създаваните нови теми да се изписват на кирилица. Така много по-лесно ще се намира или не дадена тема и ще се ограничи броя на повторенията. Сега, за да откриеш подобна тема, е нужно да търсиш и на латиница, и на кирилица евентуално.

Само за заглавията на топиците говоря ( и евентуално за отговорите на анкетите).

Ето, примерно, така изписаното заглавие на тази тема, мен ме дразни. Има и много други такива.

Аз пък предлагам да се остави само 1 раздел "Спорт".

Все пак това не е спортен форум, че да има отделни раздели за футбол, фитнес, билярд, кънки, крикет, катерене и т.н. :)

Замислете се, pls ;)

Ти си първият, който го предлага ;)

хахахха, сигурно не съм 1-вия, но е доста изнервящо да търсиш някоя песен да речем на металика дето имат поне 15 албума :wacko:

бтв, идеята всички теми да са на кирилица не е лоша, така няма да се налага да се търси по 2 пъти едно и също нещо :blink:

Според мен,достъп до free-serverite трябва да имат само потребителите със "стаж" ,ако може така да се каже.Не забравяйте ,че безплатен обяд- няма.

Претенции от рода ,че търсачката не тарсела на български са несериозни.Който търси - намира.Радваите се и на това което има,че без него ,още по лошо.

Според мен,достъп до free-serverite трябва да имат само потребителите със  "стаж" ,ако може така да се каже.Не забравяйте ,че безплатен обяд- няма.

какво ще рече потребител със стаж :confused

едит: търсачката на форума си търси на български, но за да разбереш дали няма дадена тема трябва да търсиш и на 2-та езика. това искам да се избегне :)

едит:2 така и не разбрах какво значи това "потребители със стаж" и какъв е смисъла от тая работа :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...