ov3rm4n Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Едно не толкова придирчиво от мен: Сложете повече емотикони <{POST_SNAPBACK}> Я виж поста над твоя и ми кажи какво мислиш... И с толкова колкото са в момента, някои хора не знаят мярката, камо ли още да имало. Айде няма нужда. Пост от две думи и 50 емотикони - това не е все пак форум за неграмотни, предполага се, че всеки може да изрази мисълта си писмено на български език. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Е винаги ще се намери някой да прекали или да злоупотреби Просто смятам, че емотиконите са симпатични и весели и поставени на мястото си са много свежи Нищо повече Иначе винаги ще се намери някой да опорочи нещата, то е ясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Просто смятам, че емотиконите са симпатични и весели и поставени на мястото си са много свежи <{POST_SNAPBACK}> Може да направим и "магарето" на имот икона, да е по-лесно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Прекрасна идея! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Едно не толкова придирчиво от мен: Сложете повече емотикони <{POST_SNAPBACK}> Е малко ли са ти 79?Аз смятам че е напълно излишно да има още...има поне по 2-3 икони с които можеш да си изразиш едно чувство! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Аз имам предложение да сложите един сърч в японките особено мп3 се намират трудно, ако търсиш песен и незнаеш на кой изпълнител е Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Аз имам предложение да сложите един сърч в японките особено мп3 се намират трудно, ако търсиш песен и незнаеш на кой изпълнител е <{POST_SNAPBACK}> 100% подкрепям идеята наистина сайта е доста добре "обзаведен" ама е и доста трудно да намериш това което търсиш ако знаеш само името на песента примерно.Надявам се на някой да му се занимава и да го направи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo_bg Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Dobre a men nqkoi nqma li da me podkrepi v moeto predlojenie ... mislq 4e 6te e polezno za vsi4ki igromaniaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 и аз го предлагах това още преди 4 месеца ама кой да чуе. Поне отговор да дадат Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 И аз подкрепям молбата за търсачка в япончето, някой път бая зор виждам докато намеря някоя песен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Научете съпорта да влиза в тоя форум и направете секция за оплаквания и предложения Това го има навсякъде, само еврокома се дърпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
X - Use® Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 И аз се застъпвам за идеята да се направи една търсачка в сайта за mp3. Защот най-важното в един сайт е Музиката и Филмите. Филмите се оправихме ама да няма една търсачка за песни е просто срамно Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Предлагам в Япония да направят един сайт Win_appz (ако вече няма такъв, защото аз не се сещам) Edit: Как да не се сетя. че те японците са умни хора и са го направили вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Имам една молба към модераторите и/или админите-може ли някой да ми обясни защо горната ми идея не е добра?Или поне някой да я изкоментира.Знам, че не сте длъжни да се изказвате за всяко дадено предложение, но аз не мога да се сетя за недостатък на тази ми идея. <{POST_SNAPBACK}> Buy/Sell си е добра каквато си е, а и няма по 100 обяви на ден за да се налага чак такова разделение.Мен ми е чудно подфорумите за Спорт защо са такива смешни.Явно някои си е поискал форумче за нещо си и го е получил.Сигурно следващия раздел може и за Водна топка да е Ама в крайна сметка няма за какво да си го слагам на сърцето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Според мен би било полезно за в бъдеще, ако е технически изпълнимо, да се въведе задължително заглавията на създаваните нови теми да се изписват на кирилица. Така много по-лесно ще се намира или не дадена тема и ще се ограничи броя на повторенията. Сега, за да откриеш подобна тема, е нужно да търсиш и на латиница, и на кирилица евентуално. Само за заглавията на топиците говоря ( и евентуално за отговорите на анкетите). Ето, примерно, така изписаното заглавие на тази тема, мен ме дразни. Има и много други такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Предлагам сега за новата учебна година да се сложи раздел "School"!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 А аз предлагам да направите раздел за МУонлайн Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Аз пък предлагам да се остави само 1 раздел "Спорт". Все пак това не е спортен форум, че да има отделни раздели за футбол, фитнес, билярд, кънки, крикет, катерене и т.н. Замислете се, pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 аз предлагам да се сложи търсачка на мп3-ките :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 аз предлагам да се сложи търсачка на мп3-ките :allien <{POST_SNAPBACK}> Ти си първият, който го предлага Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Ти си първият, който го предлага <{POST_SNAPBACK}> хахахха, сигурно не съм 1-вия, но е доста изнервящо да търсиш някоя песен да речем на металика дето имат поне 15 албума бтв, идеята всички теми да са на кирилица не е лоша, така няма да се налага да се търси по 2 пъти едно и също нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Според мен,достъп до free-serverite трябва да имат само потребителите със "стаж" ,ако може така да се каже.Не забравяйте ,че безплатен обяд- няма. Претенции от рода ,че търсачката не тарсела на български са несериозни.Който търси - намира.Радваите се и на това което има,че без него ,още по лошо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Според мен,достъп до free-serverite трябва да имат само потребителите със "стаж" ,ако може така да се каже.Не забравяйте ,че безплатен обяд- няма. <{POST_SNAPBACK}> какво ще рече потребител със стаж едит: търсачката на форума си търси на български, но за да разбереш дали няма дадена тема трябва да търсиш и на 2-та езика. това искам да се избегне едит:2 така и не разбрах какво значи това "потребители със стаж" и какъв е смисъла от тая работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.