DarkWish Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Аз предлагам Музикалните албуми на групи да се подредят както филмите и игрите.По съжия начин да изкарва снимка на албума и т.н . Понеже сега трябжа да се ровиш из една камара папки ,докато намериш албума или групата която ти трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Предлагам всяка тема, която по някаква причина е затворена да се трие и да не се прави излишно голям форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Аз предлагам Музикалните албуми на групи да се подредят както филмите и игрите.По съжия начин да изкарва снимка на албума и т.н . Понеже сега трябжа да се ровиш из една камара папки ,докато намериш албума или групата която ти трябва. <{POST_SNAPBACK}> Това е и моя мечта ще е много хубаво така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Да но после ако се направи същата или подобна тема и може да се види информация в старата. <{POST_SNAPBACK}> Не но теми от buy/sell и тем подобни могат да се изтриват.Има сумати теми за триене в този форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 abe hora samo na mene li mi dava OK The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, furiozo@evrocom.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/2.0.48 (Unix) mod_perl/1.99_09 Perl/v5.8.0 PHP/4.3.2 Server at play.evrocom.net Port 80 maj ne taka e ot sutrinta nqma li koj da go opravi tva 4e taka mnogo gadno izglejda Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Аз смятам, че трябва да се създаде една нова група членове: Members+++ на които да им се дава привилегията да редактират собствените теми които са създали. Да променят например заглавието на темата, да могат да я затварят а също и да трият постовете които са нарушили правилата. Но само в техните си теми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 За мен тоя сайт винаги е бил номер 1 и както и да го промените,тои ще си остане добрия стар ВАРЕЗ,от добрата страна на нещата,разбира се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protosa Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Ima nujda ot po dobra tursachka. Tazi ne vinagi otkriva jelanoto. Spored men moje da se vzaimstva tazi na data.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Моето предложение е форум Others да се премести в Разни, защото и без това темите вътре нямат нищо общо с Downloads. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 то и NEWS няма общо с downloads Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adriano Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Аз предлагам да сложите класацая на филмите както в IMBD,в зависимост от оценките на филмите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 А аз предлагам да се върне опцията за търсене по IMBD rating Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 хм... има нещо в форума което обикновените 'members' не могат да позлват... става въпрос за елементарната опция с прикачването на файл към мнение... смятам че ще е удобно да може всички да я позлваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Най-добре ще направите ако пак си пуснете уареза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 ми той не е спирал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 А аз предлагам да се върне опцията за търсене по IMBD rating <{POST_SNAPBACK}> също така и уарез райтинг Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Повечко skin-ове на форума! Ще е доста по-готино! Няма да ви давам сега сайтове, тъй като сте достатъчно компетентни за да си набавите сами, но в случай на нужда пуснете 1 ЛС pls pls !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 ми той не е спирал... <{POST_SNAPBACK}> Знам.. ама преди беше по хубаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Имам едно единствено предложение . ДА СЕ ПИШЕ САМО НА КИРИЛИЦА! Знам че има случаи, в които е това за някой не може да се избегне , но поне тези които имат възможност нека да го правят. Има форуми къде има предупреждение от админите , че постове които не са кирилица ще се трият и .....т.н. и т.н Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 ami polzwai si drugote forumi koito se pi6e na kiriliza,na men mi se pi6e na 6liokoviza Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Имам едно единствено предложение . ДА СЕ ПИШЕ САМО НА КИРИЛИЦА! Знам че има случаи, в които е това за някой не може да се избегне , но поне тези които имат възможност нека да го правят. Има форуми къде има предупреждение от админите , че постове които не са кирилица ще се трият и .....т.н. и т.н <{POST_SNAPBACK}> Да наистина няма да е зле който има възможност да пише на кирилица, защото се чете по лесно!!! В някой форуми слагат уарн който има повече постове и не пише на кирилица Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Имам едно единствено предложение . ДА СЕ ПИШЕ САМО НА КИРИЛИЦА! Знам че има случаи, в които е това за някой не може да се избегне , но поне тези които имат възможност нека да го правят. Има форуми къде има предупреждение от админите , че постове които не са кирилица ще се трият и .....т.н. и т.н хората са казали - "кога циганин стана, кога г**а ти почерня". не се помните всички, че преди месеци пишехте с латински букви по чатовете, а сега и не можете да прочетете какво пише ако не е с български букви. ми то на някои и на кирилица не им се разбира какво пишат. за тях какво ще се прави? бан? ми то ако ще е така.. направо при регистрация да се държи тест - езикова култура. всеки има право да си пише както си иска и както му е удобно. и на мен не ми е приятно да гледам някой писал на кирилица с "4-ки" и "6-ци" или пък в "другите форуми", където има конвертор и така го конвертира, че не може да се разбере дали е на български, македонски, сръбски или някой друг изик използващ кирилските букви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 може би едно 80% процента, ако не и повече пишат на кирилица. крайно време е да се въведе задължително писане на родния ни език. а който не го кефи да пише на кирилица: ami polzwai si drugote forumi koito se pi6e na kiriliza,na men mi se pi6e na 6liokoviza <{POST_SNAPBACK}> да си позлва форуми дето се пише на шлъокавица Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 някой по ги кефи да пишат на шлоковица защо да им отнемаме това право ? ...и без това повечето си пишат на кирилица то и аз пишех на шлоковица...ама по едно време ме хвана срам и си почнах на кирилица...сигорно така е и с повечето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.