Jump to content
BulForum.com

Daite ideq kakwo da se naprawi za saita ?

Veno

Recommended Posts

Аз предлагам Музикалните албуми на групи да се подредят както филмите и игрите.По съжия начин да изкарва снимка на албума и т.н . Понеже сега трябжа да се ровиш из една камара папки ,докато намериш албума или групата която ти трябва.

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply
Аз предлагам Музикалните албуми на групи да се подредят както филмите и игрите.По съжия начин да изкарва снимка на албума и т.н . Понеже сега трябжа да се ровиш из една камара папки ,докато намериш албума или групата която ти трябва.

Това е и моя мечта ще е много хубаво така ;)

Да но после ако се направи същата или подобна тема и може да се види информация в старата.

Не но теми от buy/sell и тем подобни могат да се изтриват.Има сумати теми за триене в този форум :D

• 4 weeks later...

abe hora samo na mene li mi dava

OK
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, furiozo@evrocom.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.0.48 (Unix) mod_perl/1.99_09 Perl/v5.8.0 PHP/4.3.2 Server at play.evrocom.net Port 80

maj ne

taka e ot sutrinta nqma li koj da go opravi tva 4e taka mnogo gadno izglejda

Аз смятам, че трябва да се създаде една нова група членове: Members+++

на които да им се дава привилегията да редактират собствените теми които са създали. Да променят например заглавието на темата, да могат да я затварят а също и да трият постовете които са нарушили правилата. Но само в техните си теми.

За мен тоя сайт винаги е бил номер 1 и както и да го промените,тои ще си остане добрия стар ВАРЕЗ,от добрата страна на нещата,разбира се. :)

Моето предложение е форум Others да се премести в Разни, защото и без това темите вътре нямат нищо общо с Downloads.

• 4 weeks later...

хм... има нещо в форума което обикновените 'members' не могат да позлват...

става въпрос за елементарната опция с прикачването на файл към мнение... смятам че ще е удобно да може всички да я позлваме ;)

Повечко skin-ове на форума! :woot

Ще е доста по-готино!

Няма да ви давам сега сайтове, тъй като сте достатъчно компетентни за да си набавите сами, но в случай на нужда пуснете 1 ЛС ;) :woot pls pls !!!

Имам едно единствено предложение .

ДА СЕ ПИШЕ САМО НА КИРИЛИЦА!

Знам че има случаи, в които е това за някой не може да се избегне , но поне тези които имат възможност нека да го правят. Има форуми къде има предупреждение от админите , че постове които не са кирилица ще се трият и .....т.н. и т.н

Знам че има случаи, в които е това за някой не може да се избегне , но поне тези които имат възможност нека да го правят. Има форуми къде има предупреждение от админите , че постове които не са кирилица ще се трият и .....т.н. и т.н

Да наистина няма да е зле който има възможност да пише на кирилица, защото се чете по лесно!!! В някой форуми слагат уарн който има повече постове и не пише на кирилица :)

хората са казали - "кога циганин стана, кога г**а ти почерня". не се помните всички, че преди месеци пишехте с латински букви по чатовете, а сега и не можете да прочетете какво пише ако не е с български букви. ми то на някои и на кирилица не им се разбира какво пишат. за тях какво ще се прави? бан? ми то ако ще е така.. направо при регистрация да се държи тест - езикова култура. всеки има право да си пише както си иска и както му е удобно. и на мен не ми е приятно да гледам някой писал на кирилица с "4-ки" и "6-ци" или пък в "другите форуми", където има конвертор и така го конвертира, че не може да се разбере дали е на български, македонски, сръбски или някой друг изик използващ кирилските букви.

може би едно 80% процента, ако не и повече пишат на кирилица. крайно време е да се въведе задължително писане на родния ни език.

а който не го кефи да пише на кирилица:

ami polzwai si drugote forumi koito se pi6e na kiriliza,na men mi se pi6e na 6liokoviza :punk  :punk  :punk

да си позлва форуми дето се пише на шлъокавица :P

някой по ги кефи да пишат на шлоковица ;) защо да им отнемаме това право ? ...и без това повечето си пишат на кирилица :) то и аз пишех на шлоковица...ама по едно време ме хвана срам и си почнах на кирилица...сигорно така е и с повечето

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...