ludoto_mimi Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 ETO TAKA ! :http://play.evrocom.net/dl/incoming/+AlekS/untitled.jpg <{POST_SNAPBACK}> ОК сори...извинявай ако съм те обидила... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Днеска по пресата четох, че НСБОП започва атака срещу пиратските сървъри и тоест така наречените фрий сървъри. Въпроса ми е как този портал вижда бъдещето си? Да знам да се отказвам ли от нета след време или не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Сериозно ли ве ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Сериозно ли ве ? <{POST_SNAPBACK}> НСБОП ни дебне в интернет Антимафиоти от НСБОП ще следят интернет сайтовете, коиот предлагат безплатна музика. За това се договориха вчера главният секретар Бойко Борисов, сдружението на издателите на бизнес софтуер и международната асоциация на звукозаписната индустрия. Те подписаха специален меморандум за сътрудничество за борба с интелектуалното пиратство. Според Бойко Николов от сектора за борба с интелектуалното пиратство в НСБОП целта е да се следят и локализират тези, които предлагат нелицензирана продукция в така наречените фрийсайтове. Наблюдението над мрежата ще е 24-часово, уточни той. "В интернет се извършват всякакви престъпления без физическо насилие, но те не трябва да се оставят не наказани", обяви Бойко Николов. "Ние си вършим работата, но ни трябва законова рамка, за да действаме. Докато я няма, интелектуалното пиратство не може да буде наказано", каза ген. Бойко Борисов. Според Станислав Армутлиева, шеф на Българската асоциация на звукозаписните компании, парламентът бавел вече година закона за оптическите дискове и матрици. Отделно от това съхраняването на пиратска продукция не е инкриминирано в закона. "По този начин няма да осъдим нито един пират, всеки ден получаваме писма от прокуратурата за прекратени дознания срещу пирати. МВР си работи добре, но трябва да помогнат и другите държавни институции", добавя тя. "24 часа" Дами и господа пазете се бате Бойко идва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Смятам че статистика коя игра филм или група е сваляна най често ще е добра идея. Идеята ми дойде като видях арената Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 НСБОП ни дебне в интернет Антимафиоти от НСБОП ще следят интернет сайтовете, коиот предлагат безплатна музика. За това се договориха вчера главният секретар Бойко Борисов, сдружението на издателите на бизнес софтуер и международната асоциация на звукозаписната индустрия. Те подписаха специален меморандум за сътрудничество за борба с интелектуалното пиратство. Според Бойко Николов от сектора за борба с интелектуалното пиратство в НСБОП целта е да се следят и локализират тези, които предлагат нелицензирана продукция в така наречените фрийсайтове. Наблюдението над мрежата ще е 24-часово, уточни той. "В интернет се извършват всякакви престъпления без физическо насилие, но те не трябва да се оставят не наказани", обяви Бойко Николов. "Ние си вършим работата, но ни трябва законова рамка, за да действаме. Докато я няма, интелектуалното пиратство не може да буде наказано", каза ген. Бойко Борисов. Според Станислав Армутлиева, шеф на Българската асоциация на звукозаписните компании, парламентът бавел вече година закона за оптическите дискове и матрици. Отделно от това съхраняването на пиратска продукция не е инкриминирано в закона. "По този начин няма да осъдим нито един пират, всеки ден получаваме писма от прокуратурата за прекратени дознания срещу пирати. МВР си работи добре, но трябва да помогнат и другите държавни институции", добавя тя. "24 часа" <{POST_SNAPBACK}> Не ми е ясно защо е всичко това? Нелегална музика,тя че е нелегална нелегална е ами...нека си качват хората,все пак ние намазваме от цялата работа .Това не мога да го приема,примерно мп3-то ми то всички албуми и песни на изпълнителите са там...Те какво искат да го закрият за да може ние да ходим и да си купуваме ЦД-та с наи-новите албуми,да даваме по 10 лв...Тва за мен са лапачи... не се бойте и да ги закрият не се отчайваите,пак ще се има откъде да смучим наи-новите неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Дивак, това беше най-глупавото изказване за деня! Тея хора това работят, така си вадят хляба - като правят музика. Как може да ги наричаш лапачи! Това беше върхът на простотията! Та те бачкат и правят музика, но не я правят за 'бог да прости'! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 НСБОП ни дебне в интернет Антимафиоти от НСБОП ще следят интернет сайтовете, коиот предлагат безплатна музика. <{POST_SNAPBACK}> Те сигурно не ги знаят кои са тези сайтове Сигурно ще им е много трудно да намерят такива :ph34r: :ph34r: :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 http://play.evrocom.net/dl/incoming/+AlekS/ha.JPG Stava duma za foruma - ima li smisal 2 emotion-ki da sedat na "Clickable Smiles".Ednata da se mahne:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 http://play.evrocom.net/dl/incoming/+AlekS/ha.JPGStava duma za foruma - ima li smisal 2 emotion-ki da sedat na "Clickable Smiles".Ednata da se mahne:) <{POST_SNAPBACK}> Mi az tva o6te predi 2 meseca go bqh napisal, ama nema koi da gleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Бе аз се чудя що не вървят нещата - то било щото имало две еднакви емотиконки... тц тц тц... Викам да обявим война на Арабските емирства - нема начин да не е работа на АлКайда тая работа - в незнайни тъмни доби са ни дублирали емотиконите и ся съръвра едва крета, вие кво си мислите... Айде малко по-сериозно, а... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Бе аз се чудя що не вървят нещата - то било щото имало две еднакви емотиконки... тц тц тц... Викам да обявим война на Арабските емирства - нема начин да не е работа на АлКайда тая работа - в незнайни тъмни доби са ни дублирали емотиконите и ся съръвра едва крета, вие кво си мислите... Айде малко по-сериозно, а... <{POST_SNAPBACK}> Az ne sum kazal, 4e ne varvqt ne6tata i 4e tva e golqm problem, a 4e se dublira edna ikona.I nali za tva e temata-za warez-a i za ne6tata v nego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Ами ако седна да преброя сега колко пъти точно си го казал в тая тема - няма как човек да не остане с впечатлене, че това е фундаментален проблем на живот и смърт... Темата е за предлагане на нови идеи - погледни отново подзаглавието и поста на Veno - как да развием още сайта! Да не говорим, че за форума, като софтуер и евентуалните проблеми при работа с него и забелязани, хм, бъгове, си има съвсем отделна тема. Ако не си забелязал. Явно не си - от толкова загриженост за емотиконите... Както казал един твой прочут предшественик: Картаген трябва да бъде разрушен! Можете това за емотиконите да си го сложите в подписа - не се примирявайте! Борба до пълна победа! Пък аз предлагам емотиконите да се изключат от борда напълно, че и без друго, освен че има две еднакви, някои не знаят за какво служат и си мислят, че е много гот и куул да нафраскат два реда емотикони и от това поста им става просто убиец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Ами ако седна да преброя сега колко пъти точно си го казал в тая тема - няма как човек да не остане с впечатлене, че това е фундаментален проблем на живот и смърт... Темата е за предлагане на нови идеи - погледни отново подзаглавието и поста на Veno - как да развием още сайта! Да не говорим, че за форума, като софтуер и евентуалните проблеми при работа с него и забелязани, хм, бъгове, си има съвсем отделна тема. Ако не си забелязал. Явно не си - от толкова загриженост за емотиконите... Както казал един твой прочут предшественик: Картаген трябва да бъде разрушен! Можете това за емотиконите да си го сложите в подписа - не се примирявайте! Борба до пълна победа! Пък аз предлагам емотиконите да се изключат от борда напълно, че и без друго, освен че има две еднакви, някои не знаят за какво служат и си мислят, че е много гот и куул да нафраскат два реда емотикони и от това поста им става просто убиец. <{POST_SNAPBACK}> Kazal sum go 2 puti-predi 2 meseca i dnes v otgovor na post-a na Aleks.Ne vijdam kakuv tolkova golqm problem stana, 4e re6i, da izpi6e6 cql roman Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 А бе незнам обаче от мен за този сайт няма да научат. А за предложенията ако може нека в правилата се въведе и правилото да се пише на кирилица. Има достатъчно добри програми за кирилизация, ако някой не може да пише по БДС. Писна ми да чета постове на български и след това да превкючвам на развален латински. Ако някой не иска да се съобразява с това, значи просто няма място тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 А бе незнам обаче от мен за този сайт няма да научат.А за предложенията ако може нека в правилата се въведе и правилото да се пише на кирилица. Има достатъчно добри програми за кирилизация, ако някой не може да пише по БДС. Писна ми да чета постове на български и след това да превкючвам на развален латински. Ако някой не иска да се съобразява с това, значи просто няма място тук. <{POST_SNAPBACK}> Сагласен съм трябва да се пише на кирилица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 А аз не. Колко пъти трябва да се дъвче едно и също нещо?! Следващия дето има идея за задължително писане на кирилица - моля да не си прави труда да го пуска. Да си направи труда да намери и прочете десетте поне теми за кирилицата - там се обсъжда това, не тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Тва ftp ще има ли някога свободно място на него? И ако може да не се трият mp3 файлове, които са миксове с музика "щото не са цели албуми". Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Еми както някой е писал по-горе, ще е яко да има статистика на най-теглените файлове. И тва MP3s в менюто закво е , кат не работи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Колко пъти трябва да се дъвче едно и също нещо?! Следващия дето има идея за задължително писане на кирилица - моля да не си прави труда да го пуска. Да си направи труда да намери и прочете десетте поне теми за кирилицата - там се обсъжда това, не тук. <{POST_SNAPBACK}> Ами ov3rm4n нали тук са предложенията и аз това предлагам. Прочетох около дузина теми по този въпрос и видях едно и също. Всеки пише не защото не може а защото не иска. Просто е свикнал да пише на латиница или пък "ще пиша както си искам" и това е. Дори научих и че дата.бг също са наложили това и то не защото са бауши, а защото е по-лесно за всички които четат форума. Все пак сме в България. Нека измислената азбука да си остане в чата. Нали има точка във форума, не точно за това, но т.9 се казва : "Ценете както своето време, така и това на останалите участници, и го пестете". А на мен както и на останалите юзъри предполагам четат по-бавно понеже постоянно трябва да превключват от БГ на лат. т.15 също се споменава за улеснение на хората във форума. Има точка за псувните понеже е неуважение към останалите. Има вече и закон за пушачите, защото трябва да мислят малко и за непушачите. Защо да не се въведе и такава точка за кирилицата, на никой няма да му попречи толкова. Според мен да пишеш на латиница е пълно неуважение към останалите хора във форума. Ние не сме няк'во малцинство с измислена азбука. Пък и поне ще намалеят постовете във форума. Няма да го има този чат, който е сега навсякъде, особено в Биг Брадър темата. Който не му харесва да не пише няма да загинем без него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoGGy_sTiLL Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Ами ov3rm4n нали тук са предложенията и аз това предлагам. Прочетох около дузина теми по този въпрос и видях едно и също. Всеки пише не защото не може а защото не иска. Просто е свикнал да пише на латиница или пък "ще пиша както си искам" и това е. Дори научих и че дата.бг също са наложили това и то не защото са бауши, а защото е по-лесно за всички които четат форума. Все пак сме в България. Нека измислената азбука да си остане в чата. Нали има точка във форума, не точно за това, но т.9 се казва : "Ценете както своето време, така и това на останалите участници, и го пестете". А на мен както и на останалите юзъри предполагам четат по-бавно понеже постоянно трябва да превключват от БГ на лат. т.15 също се споменава за улеснение на хората във форума. Има точка за псувните понеже е неуважение към останалите. Има вече и закон за пушачите, защото трябва да мислят малко и за непушачите. Защо да не се въведе и такава точка за кирилицата, на никой няма да му попречи толкова. Според мен да пишеш на латиница е пълно неуважение към останалите хора във форума. Ние не сме няк'во малцинство с измислена азбука. Пък и поне ще намалеят постовете във форума. Няма да го има този чат, който е сега навсякъде, особено в Биг Брадър темата. Който не му харесва да не пише няма да загинем без него. <{POST_SNAPBACK}> Parvo 100% procenata sam siguren 4e predi da se nau4i6 da pi6e6 na kirilica si po4nal ot latinica !Sas vsi4ki e taka i as sam absoliutno ubeden 4e sas kakvoto tempo 4ete6 na latinica sas takova i na kirilica .Ne 4e e po hubavo da se pi6i na latinica ama kak da pi6a na kirilica pri polojenie 4e trabva da tarsq bukvi kato J,4,6T,6, i o6te takiva kade sa zavrqni na maika im vav p*****a .Are da si imame uvajenieto ama trqq da si super negramoten da ne moje6 da gi raz4ita6 trudno .Taka 4e sam saglasen sas Ove3rM4N :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 N/A Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Parvo 100% procenata sam siguren 4e predi da se nau4i6 da pi6e6 na kirilica si po4nal ot latinica !Sas vsi4ki e taka i as sam absoliutno ubeden 4e sas kakvoto tempo 4ete6 na latinica sas takova i na kirilica .Ne 4e e po hubavo da se pi6i na latinica ama kak da pi6a na kirilica pri polojenie 4e trabva da tarsq bukvi kato J,4,6T,6, i o6te takiva kade sa zavrqni na maika im vav p*****a .Are da si imame uvajenieto ama trqq da si super negramoten da ne moje6 da gi raz4ita6 trudno .Taka 4e sam saglasen sas Ove3rM4N :ph34r: Ти прочете ли изобщо какво каза Овърмен? Съмнява ме, че той не е "за" кирилицата, просто не иска този проблем да бъде обсъждан тук, а в съответните теми. И да ме извиняваш, че на латиница се чете толкова лесно, колкото на кирилица, още повече ако постът е написан неграмотно с правописни грешки, без препинателни знаци и главни букви и със "странно" чувство за подредба на изречението. Ако излезе правило за ползване на кирилица, аз имам понякога проблем (подробностите: в подписа ми), ще си намеря цаката да го спазвам и няма да си търся извинения. А, че ти не можеш да запомниш къде се намират "щ,ш,ч,я" и др. си е лично твой проблем - нагласи си ги с друга подредба на удобни за теб места. Айде наистина стига сме дъвкали тая тема, предлагайте друго....аз вече съм поствал по-преди. Едит: @liquid, ами пиши си бе - кой те е спрял....хората тук дават предложения. Карай...то затова сме на това дередже, понеже всеки се е пуснал по пътя на най-малкото съпротивление. И не ми говори за "пост" и др. подобни - сам знаеш, че това са компютърни жаргони....дай по тая логика да не казваме 'чат', ами 'раздумка' или пък да забраним официално "зарибяването". Едит2:(последен) Никой нищо на никого не внушава. Пиши си на каквото и както искаш. И нямам абсолютно никакво намерение да влизам в полемики с човек дето не ползва "тази проста кирилица". Ползвай си сложната латиница със здраве! Peace! (ей ти малко латиница) И много те моля, нека прекратим тези безсмислени спорове - ако много ти се говори по темата - има си PM-и. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoGGy_sTiLL Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Ти прочете ли изобщо какво каза Овърмен? Съмнява ме, че той не е "за" кирилицата, просто не иска този проблем да бъде обсъждан тук, а в съответните теми. И да ме извиняваш, че на латиница се чете толкова лесно, колкото на кирилица, още повече ако постът е написан неграмотно с правописни грешки, без препинателни знаци и главни букви и със "странно" чувство за подредба на изречението. Ако излезе правило за ползване на кирилица, аз имам понякога проблем (подробностите: в подписа ми), ще си намеря цаката да го спазвам и няма да си търся извинения. А, че ти не можеш да запомниш къде се намират "щ,ш,ч,я" и др. си е лично твой проблем - нагласи си ги с друга подредба на удобни за теб места. Айде наистина стига сме дъвкали тая тема, предлагайте друго....аз вече съм поствал по-преди. <{POST_SNAPBACK}> Abe tva da ne e izpiti po pravopis !!! Prosti istakam da ti vmakna vav glavata 4e vajnoto e da se razbere i nqmam namerenie da izpolzvam tazi PROSTA kirilica! A 6to se otnasq do bukvite ne sa ONEZI bukvi iskam samo da ti kaja 4e ne rabotq samo ne edin i sa6t vid klaviatura i saotvetno kirilicata e golqma obarkvaci.No ne vnu6avai na horata v glavite 4e latinicata trqbva da se premahne vse pak ne e bolka za umirane .Taka 4e as predpo4itam Latinica kakto i mnogo drugi hora i nqmam namerenie da q smenqm za da ugajdam na okoto na takiva kato tebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.