Jump to content
BulForum.com

Daite ideq kakwo da se naprawi za saita ?

Veno

Recommended Posts

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Що се повтарят emotion-ите?По точно на четвърти ред втора и трета?Предполагам, че е някаква грешка!Ако е така може спокойно да кажете, че и аз съм допринесъл за нещо в тоя форум ;) ;) :punk :punk

Нека и аз дам едно предложение...

Значи, днес Liverpool`Fan`1, беше пуснал една тема за всички геймъри, които искат да играят мултиплейър с приятелите си от този форум.

Значи незнам точно какво представялва темата за "Multiplayer Game Servers", но със сигурност не е за същата цел, защото представете си, ако някой почне да се уговаря за мулти през IP, в тази тема какво ще стане :bgrin:

Та исках да кажа, че идеята беше прекрасна, и по този начин се прави услуга на warez.ru user-ите.

Но едва ли има смисъл да пиша това, тъй като някой от "по-горните слоеве", е затворил темата, като е решил, че това е Spam или Invite, което е една голяма глупост.

P.S. Ако на някой Модератор или Админ, не му хареса този пост, може да го изтрие...може пък да излезне, че правя flood...

Нека и аз дам едно предложение...

Значи, днес Liverpool`Fan`1, беше пуснал една тема за всички геймъри, които искат да играят мултиплейър с приятелите си от този форум.

Значи незнам точно какво представялва темата за "Multiplayer Game Servers", но със сигурност не е за същата цел, защото представете си, ако някой почне да се уговаря за мулти през IP, в тази тема какво ще стане  :bgrin:

Та исках да кажа, че идеята беше прекрасна, и по този начин се прави услуга на warez.ru  user-ите.

Но едва ли има смисъл да пиша това, тъй като някой от "по-горните слоеве", е затворил темата, като е решил, че това е Spam или Invite, което е една голяма глупост.

P.S. Ако на някой Модератор или Админ, не му хареса този пост, може да го изтрие...може пък да излезне, че правя flood...

Наистина някои път стават големи простотии в тоя форум, ама кво да се прави. Без такива неща не може

Що се повтарят emotion-ите?По точно на четвърти ред втора и трета?Предполагам, че е някаква грешка!Ако е така може спокойно да кажете, че и аз съм допринесъл за нещо в тоя форум ;)  ;)  :punk  :punk

Явно на никой не му е направило впечатление :bgrin: После да не кажете нещо :D

И вземете преведете помощните файлове.Има и юзери дето ползват "Help" и това ще е голямо облекчение за тях. ;)

Ако може на новият скин да се сложат стрелкички за следваща и предна страница за филмите, а не да се щрака на всеки номер, какато и номерата на страниците да ги има и най-отдолу да не се връща човек до горе.

ако може на сяка игра да се слагат системните изисквания щото моя комп не е от най хубавите

Правилата са оправени. 10x.

А някаква идея за Latest Game?!

И още едно нещо - upload rules

http://www.warez.ru/upload_rules.html

стария външен вид на warez :)

veso_e_izrod

прочети тук

http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=23527&st=20

Форума Subscribe-ва за топици като натиснете Ctrl+S - комбинация, която използвам за Submit на постовете.

Предлагам да се махне тази функционалност. Направо зяпнах като видях в пощата си 45 писма от warez.ru.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...