Jump to content
BulForum.com

Daite ideq kakwo da se naprawi za saita ?

Veno

Recommended Posts

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

http://www.warez.ru/invision/index.php?sho...%E8%EB%E8%F6%E0

Темата е обсъждана милиони пъти. И е обяснено милиони пъти защо няма да стане задължително. И дори какви са предимствата от това. Не обръщайте тази тема, която е за друго в милион и първата за кирилица. Няма да стане задължителна. Това е.

Опция за транслитериране от латиница на кирилица имаше. И малко хора я ползваха. Сигурно пак ще има. И пак малко хора ще я ползват. А това "niamam kirilica zatova pi6a na latinica" е меко казано смешно. Това може и да е било, ама през осемдесетте години на миналия век.

Две мнения по въпроса няма - на кирилица се чете много по-лесно и бързо. Проблемът с четенето на латиницата се усложнява не само, че няма единен стандарт за трансформация, а и поради факта, че голяма част от юзерите пишат с правописни грешки (не само на латиница). Показател за това са големият брой теми, които имат по 2-3 и повече грешки още в самото заглавие. А като добавим и латиница към грешките....знаете какво става. Някои дори пишат без главни букви, запетаи, нови изречения, объркан словоред....абе ужас. Затова нека поне е на кирилица. Аз лично всеки път си проверявам поста, преди да натисна копчето или ако забележа грешки ги поправям с едит. На единия ми компютър кирилицата работи, но по никакъв начин не ще да пише в полето за постове - в този случай си пиша в Notepad и после copy/paste. Просто искам да кажа, че всеки е необходимо да положи поне малко усилие в това, което прави - не само при писането.

Едит: ov3rm4n, sorry...изпреварил си ме докато пишех. Да добавя относно усилията - също така много тъпо звучат мнения от типа "Не съм чел правилата, щот' не ми се чете 2 часа" или "Тази търсачка не я ползвам, понеже е много тъпа и не връща правилни резултати". Просто усилията изискват някаква воля.

Също така не разбрах защо откачихте Gamez@Warez.ru направихте на гигабитците mbox.tv ,а на нас 1 каталог с игри не може ... проблемът е доста отдавна

Лесно е да се мрънка.

Да се допълнят правилата в buy/sell. Пише наякой продавам телефон, не всички са ходещи каталози за ЖСМта. Да се казва на всяка стока цената и задължително инфо, а не с ченгел да им се вадят думите от устата (или просто трупат постове поради непонятни за мен причини).

и какво толкова сложно има да се чете и на латиница и на кирилица? данеби да имаш нужда от време за възприемане? не ми казвай че в чата пишеш на кирилица. толкова време сте писали на латиница.. ся изведнъж на кирилица, щото латиницата не може да се чете. я моля ви се...

Хай моля ти се на тебе българите пишат стотици години на кирилица и сега заради такива като теб да си сменим азбуката така ли?

Що се отнася до чата не виждам къкъв е проблема да се пише на кирилица респективно на български.

Лесно е да се мрънка.

прочети заглавието на темата и после пак ми говори "Лесно е да се мрънка " .

Ще мрънкам ,докато не се направи този каталог .

Buy/Sell
Kupuwa/Prodawa software, hardware i dr. neshta

май ,все пак е " и други неща " ?

http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=22752 и това ли е хардуер ?!

Значи аз имам следната идея.Както е в www.arenabg.com и игрите, и филмите, и музиката.Всичко да се търси по стилове.Защотото така аз 92% от игрите трябва да им гледам снимки от други сайтове зада разбера за какво иде реч. Малко е тъпичко това, че всичко е на едно.Според мен няма да е излишна промяна в търсачката.Малко е бедна, поне според мен де.Нека да има да се търсят само игри от еди кой си жанр.Или пък само музика от жанр Класика примерно.И така самият потребител ще се улесни.Дано това, което предложих сега да бъде удобрено.

Благодаря за Вниманието предварително !!!

cazu, на May 8 2004 когато е дадена тази препоръка, това не беше активно като функция. Не си мисли, че хората недовиждат или са до там недосетливи.

Пуснете на всички да гледат филми on-line.

Ще е хубаво, когато се направи gamez@warez.ru да се дава линк на играта и в warez, и в torrent-a(http(link), torrent(link))Както е в arenabg.com

То се видяло,че онлайн няма да се гледа скоро ами оправете малко тая търсачка в ФИЛМИ.Например "невъзможното нещо" да се търси едновременно по жанр и година.Субтитрите да се слагат в папките на филмите а не да се търсят от всевъзможни директории.Ей с тва се оправете пък...за другото ще видим

Аз като цяло съм доволен от warez-a! Има си всичко, с малко търсене всичко може да се намери(то не става с едно натискане на бутона и хоп - това което ти трябва изкача)!

Единствено подкрепям идеята за Games@Warez.Ru - наистина ще бъде добре да го има!!!

@Teddy-King ще види спокойно

Ja!

Например "невъзможното нещо" да се търси едновременно по жанр и година

Ей т'ва е препоръчително да се направи.Много по-удобно.

не ми казвай че в чата пишеш на кирилица. толкова време сте писали на латиница.. ся изведнъж на кирилица,

Ами аз не чатя, пък да ти кажа и там се пише на кирилица, това че не я ползваш е друг въпрос.

Ползвам ICQ - където пиша пак на кирилица

Субтитрите да се слагат в папките на филмите а не да се търсят от всевъзможни директории.

Подкрепям те изцяло - много е досадно да си изтегля накой филм и после върви търси субтитри. На някой филми пък събтитрите в сървъра не отговарят на времената на филма(дори са за друг брой фреймове) - тогава се почва едно нагласяне,едно синхронизиране, някой път половин филм ще изгледам докато ги оправя.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...