en3rgy Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 ...4e kato iskam da tyrsa daden film moga da go tyrsa samo po janr ili godina,a ne moga da obob6ta i dvete za da namalq spisyka sys filmi koito e dosta golqm.<{POST_SNAPBACK}> уфф колко съм мрънкал и аз за това... още повече че лесно може да се направи, ако толкова няма кой да се занимава и аз мога да го направя стига да се съгласят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 zasto ne se puskat temi (moge da se zaklu4eni),kagato nqkoi rack e down i tam da pishe dokoga goredolu ste se vurne v normalen regim Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 да се оправи търсачката! не може да търся мп3 на tiesto ,тя да не я открива ..а в папките да има цял албум с ремикси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 http://warez.ru/search2/?q=tiesto&s=%5B%5E...ort=pa&norts=20 Иййй... Ма колко бързо я оправиха. Аз ги намерих с нея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 Вероятно трябва време да индексира файловете, нищо странно не виждам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 Be na pyrvo vreme vzemete opravete racka s MP3-kite i igrite (8084) 4e ot 2 dni ne ba4ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 Вероятно трябва време да индексира файловете, нищо странно не виждам. <{POST_SNAPBACK}> Не бе. Нарочно така прави търсачката - чака някой да каже, че нещо не се намира с нея и после хоп - веднага го вади на следващия. Мдаа... Аз намирам. Не знам защо. Е - понякога не хваща току що качените ъплоуди, но това е наистина, защото трябва да бъдат първо индексирани, за да ги хване. Но от останалото - не съм попадал на нещо, дето да го има, а тя да го крие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 Но от останалото - не съм попадал на нещо, дето да го има, а тя да го крие. <{POST_SNAPBACK}> Я си прочети пак това изречение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 - games@warez.ru & mp3@warez.ru <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно съм ЗА. Сега за мп-3 тата мисля че и там има нужда ама за игрите вече си е направо НУЖНО. Просто са толкова много, че се бъркам какво да свалям вече/за което големи благодарности на ъплоъдарите / Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 25, 2004 Share Posted July 25, 2004 Нали не си мислиш, че не си чета постовете преди да ги пусна?! Ако е твърде сложно за теб... Не е моя отговорността. Само кажи - и ще ти го транслирам до нещо по-просто и лесно за асимилиране... <{POST_SNAPBACK}> Да грешката е моя, последната дума съм е прочел като открие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shady Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Според мен Wareza си е перфектен и достатачно пален :} засега нямам предлойения Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Що не откриете една тема и да я пиннете примерно "Честит рожден ден", щото мисля че не е нужно веднъж на няколко дни да се отваря нова такава, после да се забравя и или след година да се подновява или да стои още една тема без смисъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 odeve mi hrumna edna ideq..dano da ne e bila predlagana predi ..ta ideqta e da se napravi ...neznam a to4no da go kaja no da ima straica kudeto da se vidqt vsi4ki uploads v dadenite direktorii za vseki mesec.zashoto v glavnata stranica tezi latest iz4ezvat nogo burzo.. ta da ima link nqkude da se click-ne i da se vijdat primerno vsi4ki movies ili mp3s uploadnati za dadenia mesec i user(moje i bes user-a)...dano se razbira shoto v obqsneniata ne me biva mnogo mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 liquid, използвай линкът за FTP-то http://www.warez.ru:8080/FTP/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 само да добавя примерно: http://www.warez.ru:8080/FTP/MP3z/?C=M;O=D мп3 сортирани по Last modified и аз го ползван често Link to comment Share on other sites More sharing options...
redOne Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 Моето предложение е семпло: 1. За музиката - да се сортира и по жанр; 2. За игрите - да се сортират по категории - FPS, adventure и т.н. Не съм наясно от професионална гледна точка, но ако може да се добави отделен скрипт за търсене в масива от игри по жанр (т.е. не пишеш името на дадена игра а избираш жанр и скипта сортира тези игри които отговарят на зададения критерий) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 redOne, pone da si beshe napravil truda da prochetesh temata, da ne pishesh neshta, koito sa komentirani stokratno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 tursa4kata vi tursi i razshireniqta na filovete.Primerno pisha divx i mi izlizat ne samo istinskite zaglaviq-divx a i filove deto sa .divx Pri drugite tursa4ki go nqma tova i e dosta po udobno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 Абе незнам някой предлагал ли е това (не ми се четат стр.) : Като пусне6 да гледа6 филмите дето ги има в Wareza и ги подредиш по някъв жанр примерно и неможе и допълнително да се подредят по година . Та ако се направи да може ще е добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 Абе незнам някой предлагал ли е това (не ми се четат стр.) : <{POST_SNAPBACK}> Това, че на теб не ти се чете не ни задължава ние да четем твоите глупости! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 Абе незнам някой предлагал ли е това (не ми се четат стр.) :Като пусне6 да гледа6 филмите дето ги има в Wareza и ги подредиш по някъв жанр примерно и неможе и допълнително да се подредят по година . Та ако се направи да може ще е добре. <{POST_SNAPBACK}> Ами не го предлагай, като не ти се четат страници, за да видиш дали не са го предложили. Много нагло от твоя страна... За твое сведение - предлагали са го и на хората не им се чете едно и също 100 пъти. И точно от такива "предложения" темата стана 200 страници. Дали има и 10 предложения всъщност в нея - всичко друго е преповтаряне на тия 10, щото не им се четяло на хората... Не ви се чете, ама ви се пише. Как един път не ви домързя да пишете, ми все ви мързи да четете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 Ne znam.No mislia 4e linkove kam fen forumi.6te sa dobre do6li. Ako se saglasni dorii 6te dam nikolko imena na forum4eta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 Ne znam.No mislia 4e linkove kam fen forumi.6te sa dobre do6li.Ako se saglasni dorii 6te dam nikolko imena na forum4eta <{POST_SNAPBACK}> Като например форумите в които си модератор Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 Vladimir, това което предлагаш не става току така. Трябва да е взаимно - нарича се размяна на линкове. И се решава не от теб или мен - а от администраторите на съответните два форума. Те се разбират дали в единия да има линкове към другия и как точно. Иначе се приема за откровен спам. Ако толкова държиш да ни покажеш форумите в които се подвизаваш - най.безопасния начин е да си сложиш скромно линкче към тях в подписа. Доста участници тук са го направили. Така ненатрапчиво за околните ще постигнеш своето, без да изпадаш в неприятни ситуации... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 напоследък изобщо няма място на FTP-то нищо не може да се качва...няма да е лошо да се оправи този 'проблем' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.