Grimjaur Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Аз бих искал и форума да е на Pop-Up даже,като цъкнеш на Invision имам предвид Нда обаче когато ти се налага да работиш с много прозорци като мене,поредния поп-ъп може да ти докара нервна криза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 В крайна сметка, всеки който иска да му се отваря нов прозорец спокойно може да използва десен бутон и open link in new window. Обаче обратното действие е по-трудно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 От друга страна-защо не направите самия дизайн по-динамичен и "обемен"? Тоест:нека,например логото заедно със иконките да бъде смъкнато надолу,за да се отвори място за темите от форума. Таблиците със ъплоаднатите неща може да бъдат смалени до оптимални размери и в тях да се вкара и цветен индикатор например. Също така може да бъдат преместени индексите на филми,сериали и т.н. в отделен фрейм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Ако може да направите както преди - search да се отваря в същия прозорец, все пак който иска винаги може да си го отвори в друг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 mahnete cenzurata Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 ufff az sam malko nedovolen ot noviq vunshen vid na foruma.neznam za vas no stariq si beshe po-dobre tova mi se vijda mnogo golqma shareniq i mi izglejda cigansko :<<<<< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 tova mi se vijda mnogo golqma shareniq i mi izglejda cigansko :<<<<< Ае Цонев,откога започна да разбираш от дизайн и естетика ? ---mod note: Спамим си, а? Какво общо има с темата това твое изказване? Ако имаш да казваш нещо на Цонев - защо си мислиш, че това вълнува всички нас?! Има си толкова начини за комуникация person2person в наши дни - все пак живеем в XXІ век. Схващаш ли на къде бия?! Не ме интересува, и не само мен, а всички тук, какво мнение имаш относно разбиранията на Цонев за естетика и дизайн. Още едно такова изказване "около" темата, а не по нея, някъде из форума и отнасяш 20% за спам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 В ЛанГейм имат Stream Engine или нищо такова, с което можеш да си правиш плей листи за Winamp и да си слушаш музиката без да я сваляш. Нещо като това kPlaylist, ама не съм напълно сигурен дали е същия скрипт. Няма да е зле да е имаме тази екстра..... <{POST_SNAPBACK}> и аз искам да може да се правят онлайн плей лист-и все пак ако не музиката то поне mp3-ките да ги слушаме както трябва Edit : netrootbg мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 http://warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/Mp3.Lister/mp3Lister.exe С тази програма можеш да си правиш плейлисти. Аз даже съм правил на целия warez.ru. Като се освободи място ще кача обновен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Аз пак си държа на мойто.Толкова ли е трудно да направите търсачката на филми да търси едновремено по година и по жанр.Такова облекчение ще бъде.Все пак малко са хората които търсят екшън от 50,60,70,,че дори и 80. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Незнам дали някои го е споменавал това досега но според мен ще е по добре в movies@warez.ru да се тарсят филмите както на български така и на английски.Според мен тожа е добро предлойение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Възможността да се тарсят филми едновременно по година и по жанр наистина доста ще улесни работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 не че нещо ама като се опитам да пусна песничка онлайн от 2 дни вече ми казва Service Temporarily Unavailable ... da ne govorim i 4e ot 2 dni pesen ne moga da svalq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 X-4eto, вчера си направих всичко от FTP-то и от 8084 на плейлист и си го слушам нон-стоп. Проблема трябва да е в теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Спамим си, а? Какво общо има с темата това твое изказване? Ако имаш да казваш нещо на Цонев - защо си мислиш, че това вълнува всички нас?! Има си толкова начини за комуникация person2person в наши дни - все пак живеем в XXІ век. Схващаш ли на къде бия?! Не ме интересува, и не само мен, а всички тук, какво мнение имаш относно разбиранията на Цонев за естетика и дизайн. Още едно такова изказване "около" темата, а не по нея, някъде из форума и отнасяш 20% за спам. Dobre de ama ne sam saglasen s tova. Az sam Moderathor vav 4uzd forum. I poprincip izre4enie izvan temata ne se vodi za spam. Vi6 sega mislia 4e ob6to vzeto tova tuk e ot niamane na rabota.Da dade6 20% spam tova si e 4ist sram za moderatorskia otbor. Kato vleznah tuk parvoto ne6to koeto mi privle4e vnimanieto be preduprezdenieto za spamera.Sas saita s mnogoto XXX.Sega onova si e var6ene na rabotata"kapi6" No tova tuk sas Agarven e palna glupost, tova tuk si e sram. Ne znam ako napi6a foruma v koito sam mod ....tova e spam zatova 6te mal4a ako niakoi ot vas go interesuva neka mi PM.I govoria ako mod se interesuva na drugite niama ni6to da kaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Добре дошъл, Владко... Не знам как е в твоя форум - може и да е анархия пълна, но това си е твой проблем. Този форум тук си има правила. И едно от тях гласи: 12. Писането на кратки и безсъдържателни мнения просто "за лаф" е особено нежелателно. Форумът не е чат канал! Ясно? Ключовата фраза тук е "Форумът не е чат канал". Ако не можеш да осмислиш разликата между двете понятия... Тежко му и горко на твоя форум. Този твой пост, след като не е по темата на топика също е спам. Ако не знаеш какво е спам - погрижи се да научиш. Също така вземи се запознай с правилата на форума, след като си решил да взимаш участие в него. Защото: 28. .... С присъствието си тук Вие автоматично се съгласявате с тях и се задължавате да ги спазвате. WareZ.ru не е Хайд Парк. Ако сте очаквали пълна свобода на словото и сега се чувствате съкрушени — мястото Ви не е тук, а по-скоро в clubs.dir.bg. Ако отново не си съгласен с мен - използвай системата за лични съобщения на форума, за да ми го кажеш. Не задръствай тази тема с разсъждения относно моите модераторски способности. Тя е за друго, в случай че не си забелязал все още. Ето къде са правилата за които говоря и които ти очевидно си пропуснал да прочетеш - http://warezru.veno.biz/invision/index.php...topic=2383&st=0 . Съветвам те да го направиш и да се съобразяваш с тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Vi6 sega as sam saglasen za 4ata no neka si doidem na dumata.za edno izre4enie po dobre mu pusni PM a ne publi4no da mu go zaiaviava6.Sa6tite sa pravilata i pri moia forum.No priznai si 4e za edno izre4enie ne si struva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Това което разбирам от 12. Писането на кратки и безсъдържателни мнения просто "за лаф" е особено нежелателно. Форумът не е чат канал! е, че спамът не се толерира. Не виждам някъде да пише: Ако мнението ви е кратко и безсъдържателно и не си струва да бъде изпращано чрез ЛС, спамете на воля. Който няма какво да каже по темата просто не пише. No priznai si 4e za edno izre4enie ne si struva. <{POST_SNAPBACK}> От горното разбирам, че едното изречение, дет' не си струва да се праща на един участник, та т'ва същото изречение се очаква да предизвика огромен интерес сред останалите щото предлага някаква рядка и изключително ценна информация. Мисля, че е абсурдно. Всеки следващ пост по тоя въпрос в тази тема ще се трие! ===== Добавено от Dreamer: Абе Пешо, кога ще ходим на вилата ти? ^^ типичен и малко по-ЯСЕН пример за това, за което става дума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 Няма ли някаква възможност във Pictures снимките да могат да се разглеждат като слайдшоу и да се виждат като миниатюри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 Veno kaza che do 2-3 dni (tva beshe predi 5-6) stqlo da ima novi 800 mb kum warez free Gore dolu koga ste pristignat? search-a na warez mi se struva dosta nefunkzionalen. Na data.bg ili ftlbg e dosta po "inteligenten" Pishesh faithless insomnia primerno i nqma da ti izleze pesenta vupreki che tq sudurja tezi dve dumi...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 Ами предлагам да го форматирате като за начало A после да го натъпчете с House музика (не знам от къде ще се намерят 7-8 T ама знае ли човек...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 Veno kaza che do 2-3 dni (tva beshe predi 5-6) stqlo da ima novi 800 mb kum warez free Gore dolu koga ste pristignat? Както може би си забелязал вече всеки ден има място на ФТП-то, а и каунтъра показва не 7.09/7.19T, а повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 Искам да попитам къде отиде секцията "Latest ..."? Вярно, че седеше леко грубичко, но пък беше добър ориентир. И още нещо: нормално ли е като отворя warez-а, в началото на адрес бар-а да излиза вместо логото на IE някакво друго (приблизително като буква S)? Да не ме е полазило нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 Искам да попитам къде отиде секцията "Latest ..."? Вярно, че седеше леко грубичко, но пък беше добър ориентир. <{POST_SNAPBACK}> В момента FTP-то не работи, затова няма Latest... И още нещо: нормално ли е като отворя warez-а, в началото на адрес бар-а да излиза вместо логото на IE някакво друго (приблизително като буква S)?Да не ме е полазило нещо... <{POST_SNAPBACK}> Да, нормално е, т'ва е иконка, която се зарежда заедно със страницата. Като отидеш на google.com например, в началото на address bar-а би трябвало да ти излиза иконка на Google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 Veno kaza che do 2-3 dni (tva beshe predi 5-6) stqlo da ima novi 800 mb kum warez free Gore dolu koga ste pristignat? search-a na warez mi se struva dosta nefunkzionalen. Na data.bg ili ftlbg e dosta po "inteligenten" Pishesh faithless insomnia primerno i nqma da ti izleze pesenta vupreki che tq sudurja tezi dve dumi...... <{POST_SNAPBACK}> 800 GB ne MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.