Jump to content
BulForum.com

Daite ideq kakwo da se naprawi za saita ?

Veno

Recommended Posts

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Идеално това за форума :punk :punk :punk

А защо не триете някои от теми, примерно най-старите в byu/sell, част от заключените в Others (тея дето отговора е "Use the search" примерно), щото има прекалено много глупости, пък и ако човек разглежда някоя част от форума по страници, доста неща нямат работа там.

Не съм чел всички постове но ще е добре да сложите една Галериика :D .

Също може да направите един логин кадето као се логнеш да ти се отваря някав панел като на форума и самоя сайт да може да му се сменят скиновете.

Може да е трудно,но е усъществимо виждал съм такива сайтове.

Защото соколкото разбрах искате да стане по интересен. :punk

не сам чел цялата тема за това може и да се повтарям но мисля че е добре :

1во да може аватарите да са по-големки да кайем 100:100 не 64:64 пиксела

2ро да може след 500 поста сам да си избираш ранга

3то да се пуснат няколко скина и всеки според вкуса си да си избира с кой от тях да е

4то е ся не се сещам повече но ако се сетя ще пиша!!!

какво ще кажете да се задължи всички заглавия на теми да са на кирилица

заглавия като това 'Gurcia 6ampioni' много ме дразнат а и не изглежда така както

'Гърция Шампиони'

кое от двете мислите че е по-добре а ?

разбира се някой неща може да не са кирилица

примерно 'Коя Linux дистрибуция да избера ?'

аве извинявам се за спама ма не смятате ли наистина че аватарите трябва да са по-големки тва 64:64 баси всичките ми яки пикс. като ги напрвая 64:64 и стават на нищо нищо не си личи а по другите форуми си изглеждат прекрасно за тва аре нарапвете ги поне 100:100 сорръ че пиша тва предложение за 2ри пат ма според наистина е наложително да се промени големината на аватарите!!!

Еми ако се променят аватарите на по-големи доста голяма част от форума ще са картинки. Дайте да направим и сигнатурите по 300х300 и да си пишем по едно изречение пост във форума ако е за количеството. Някой ще ми каже да го изключа като опция от форума да ми показва аватарите, но мен си ме кефят, стига да не са дразнещо големи. Ресайз му е майката. Иначе засега уореза си е добре, липсва само морето :woot

Никой няма да бъде задължен да пише на български - който както реши. За аватарите ако стане някога ще е до 80px, за пореден път повтарям, че това е форум за дискусии, не показване на картинки, сигнатури и т.н.

Може би си свикнал на phpBB с големи аватари *гнях*.

За сигнатурите смятам, че едно 3-4 макс 5 реда може да се направи лимит (няма такава опция във форума, така че ще се следи).

Еми ако се променят аватарите на по-големи доста голяма част от форума ще са картинки. Дайте да направим и сигнатурите по 300х300 и да си пишем по едно изречение пост във форума ако е за количеството. Някой ще ми каже да го изключа като опция от форума да ми показва аватарите, но мен си ме кефят, стига да не са дразнещо големи. Ресайз му е майката. Иначе засега уореза си е добре, липсва само морето :woot

стига глупости говоря за НОРМЛАНО по-големи не огормни ако си влизал по други форуми щеше да знаеш за кво говора!

нищо не пречи да са 100:100 !!! няма да се промени дизаин формат или квото там искаш на форума !!! бахти супер тапо е някои да даде идея и друг като не е сагласен веднага да каже луд ли си всичко ще се прецака с две думи ЗАБРАВИ а не ти решаваш като не ти ахресва предложението кажи просто НЕ не ми обяснявай за последиците!!! влез в друг форум и ще видиш !!!

сорръ да не си помислите че сам се изнервил просто обяснявам как стоят нещата :)

стига глупости говоря за НОРМЛАНО по-големи не огормни ако си влизал по други форуми щеше да знаеш за кво говора!

нищо не пречи да са 100:100 !!! няма да се промени дизаин формат или квото там искаш на форума !!! бахти супер тапо е някои да даде идея и друг като не е сагласен веднага да каже луд ли си всичко ще се прецака с две думи ЗАБРАВИ а не ти решаваш като не ти ахресва предложението кажи просто НЕ не ми обяснявай за последиците!!! влез в друг форум и ще видиш !!!

сорръ да не си помислите че сам се изнервил просто обяснявам как стоят нещата :)

i kvo da kaje samo NE i tav da e taka li?hm ne e mnogo smisleno ako be6e taka foruma 6te6e da bude samo DA I NE..a vsa6nost toi e za obmenqne na mneniq

селско е аватарите да са прекалено големи. ако си с по-бавна връзка можеш да мечтаеш да четеш форума. това ми е мнението. така са добре. но това не е и темата, в която да обсъждаме форума. има си друга. ха със здраве!

Аватарите вече са макс 80x80. Ако стане така, че изглеждат прекалено големи могат в последствие да бъдат намалени на 74 => be warned.

i kvo da kaje samo NE i tav da e taka li?hm ne e mnogo smisleno ako be6e taka foruma 6te6e da bude samo DA I NE..a vsa6nost toi e za obmenqne na mneniq

не да каже само НЕ но не и да се "подиграва " с на хората предложенията както вси4ки видяхме модераторите ги уважиха :)

Otnosno Filmite.. znachi az taka pone mislia che ste e dobre chovek kato iska da namri nesto za gledane da moze da izbira ednovremeno filmi naprimer ..."vsichki drami or 2004" zasega tova e nevyzmozno....moze da se izbere ili samo 2004 ili drami...

Иакам да попитам само при мен ли изчезнаха скиновете на форума или при вас е така :confused

EDIT:Прав си Slain определено съм го пропуснал :wacko: няма нищо другия път като като се сетя да използвам търсачката може и да не го пропусна :bgrin:

don_anton : сори пич не съм искал да се заяждам или подигравам, просто и аз изразявах мнение, че големите аватари не са толкова важни във форума, защото се гледа самия текст а не картинката до него. Не съм ти казал "ЗАБРАВИ" или "ти си луд", просто казах, че не съм привърженик на тази идея и мисля, че се аргументирах. Пък и целта на форума не е да се заяждаме, а да дискутираме. Нормално е да има различни мнения и всеки да си споделя мнението, но все пак не сме нито аз, нито ти хората, които ще решим какво ще се прави, ние само даваме идеи и обсъждаме колко са добри. Просто аз не харесах тази и си изказах мнението, също като теб. Нв виждам къде е проблема.

П.С. - А именно щото съм виждал форуми с картинки 200х200 и нагоре и знам, че не е приятно, 100х100 не мога да си представя колко е ....

Пък и Dreamer каза, че са увеличени, NjoY :)

Защо не направите search-а в сайта да не е като pop-up? :confused

Много е дразнещ,а не е толкова сложно. :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...