Jump to content
BulForum.com

GSM WARS!

VEDi

Какъв GSM предпочитате?  

145 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Gledam vsi4ki sporqt dali Nokia ili Sony-Erticsson sa po dobri!!! B)

Spored men Samsung sa nai qkite po nakolko pri4ni:

1.Niska cena za ekstrite koito predlagat.

2.Imat mnogo qka rezoluiciq na displeq.

3.Imat otli4no ka4estvo.

4.Imat super mn ekstri.

Sony-Ericsson pak ot druga strana sa dobri s hubavite si baterii.Ako poglednem haraktersitikite na bateriite 6te vidi 4e po4ti vsi4ki sa s vreme na razgovor okolo 10 4asa.I koeto e po vajnoto sa Li-pol!!! :)

Da kaja i za NOKIA nqkolko dumi.Dobre te imat super mn fuknkcii ama kak moje pove4eto im modeli da sa s 4096 cvqta.Imat dobra rezoluiciq ama vzeha nai nakraq da se use6tat 4e izostavat v otno6enieto na cvetovete.

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

това е интересно

Договор между големите сили
Samsung сключи договор с Nokia Corp и Motorola Inc, според който корейската компания ще доставя компоненти за мобилни телефони на своите партньори. По този начин Samsung Electronics Co Ltd и Samsung SDI Co Ltd планират да разширят своята дейност. По силата на този договор Nokia ще получи нови батерии, както и памет от типа Nand Flash.

Нокиа. Според мен най-важното за един телефон е да чуваш отсреща кво ти говорят и да не губиш 30 мин за изпълнение на елементарна функция /както е при Моторола-най-чупените телефони за мен/. Сименс били супер, абе вие луди ли сте? Защо със дъртата си Нокиа 6210/преди 6110/ чувам идеално а с S35 едва разбирам че някои ми говори? Друго, не познавам човек имал Нокиа който да не може да се оправи в менюто на коя да е произволно избрана друга такава? За сименс - колежките ми имат С35 по над година, като земат служебния S35 и 'фащат къра' "Аиде да ми набереш еди кой си!" тва лесно меню ли е според вас, според мен не е!!! И за фабричните дефекти, защо тоз прехвален бизнес Сименс пропуска Април месец? А си влезнал в календара а се е рестартирал!!! И след като Нокиа продадоха толкова 3310 колкото сумати марки общо са продавали някога, нормално е да има толкоз дефектни. Да не говорим че това за мен не е Нокиа а някво недоносче!

Slain, mnogo iaki pastichki si snimal :)

izliza che Siemens SX1 nai-dobre snima

нито снимките са мой :) нито телефоните ;) ама бутай

kicko точно от тоя телефон исках да вида снимки ;)

Аз пък съм си голям фен на Motorola. И менютата и функциите и обхвата ми харесват много. Все пак:

Originally founded as the Galvin Manufacturing Corporation in 1928, Motorola has come a long way since introducing its first product, the battery eliminator.В  For more than 75 years, Motorola has proven itself a global leader in wireless, broadband and automotive communications technologies and embedded electronic products

Това е от:http://www.motorola.com/content/0,,115-110,00.html

Edit: Много ми харесаха моделите С380 и V80. Дано да събера пари да си взема единия от тях!

nokia 6600 ne pravi hubavi snimki naistina ne mogat dase sravnqvat s snimkite na siemens sx1 i na samsung e700 tova sa dvata telefona s nai hubavi snimki koito sam vijdal do sega snimkite koito pravi sonyericsson t610 su6to ne sa hubavi

kicko точно от тоя телефон исках да вида снимки ;)

Slain, аз вече реших да се оттърва от него, не ми харесва.

Нокия 6230 предлага много повече, на почти същата цена.

Много ме дразни това, че не можеш да слагаш като мелодия за звънене на група или отделен потребител някоя от мелодиите които си качил с кабел или получил с MMS - само може да избираш от тези мелодии които са default в телефона.

Има и други такива недомислици. Ако имаш телефонен номер на някой който ти е звънял и искаш да го добавиш в телефонната книга, но вече имаш друг номер на същия човек - не може - иска да презапише върху него, въобще няма опция "добави".

Искаш да пратип с MMS картинка която си качил на телефона с кабел или IrDA ? Не може !!!! DRM - защита на авторските права, от каде да знае той дали имаш право да я изпращаш тази картинка а ?!?!? Обаче същата картинка ако си я пратиш на телефона чрез MMS от някъде, вече можеш да я пращаш. Същото важи и за мелодии.

Батерията е слаба, ама никой не се сеща да сложи един таймер да се изключва телефона в определен час, да речем искам през ноща да не работи за да кара повече, обаче все забравям да го изключа. А пък тъпата ми Моторола дето е на 100 години има такава възможност !

При писане на SMS, винаги по подразбиране тръгва на Т9 и трябва да го изключваш защото за да можеш спокойно да пишеш на shliokavica без да се опитва постоянно да ти отгатва какво си искал да напишеш. Ама това, че не искаш T9 не се запомня, винаги като трябва да пишеш нещо, по default е включен T9.

Това за мен е малоумен телефон - по-скоро софтуера му е малоумен. За тази цена трябваше да се постараят повече. Вярно че има великолепен екран и мелодиите звучат супер, камерата според някои е добра, аз не мога да преценя, по-скоро е незадоволителна, но както казах вече - за същите пари (почти) 6230 предлага същите неща плюс допълнително и bluetoth и MMC карта и MP3 и радио и email и xHTML и EDGE..... и е Нокия :P !!!!

Вместо да говорим за бестселъри при телефоните(и то за модели отпреди 3 годими), по-добре погледнете на http://www.mobileisgood.com/statistics.html

Както виждате NOKIA губят пазарен дял и вече държат под 30%. Вероятно причината за това е най-големия пазар в света - китайския.

Личното ми мнение се базира на статиите, които прочетох за да си избера телефон. И то е следното:

NOKIA - супер са, ако не гледаме цената, освен това имат интересни идеи откъм дизайн и функции

Siemens,SE - строг дизайн, добро съотношение цена/качество/възможности, а и снимките от SX1 правят добро впечатление, за батериите на СЕ вече стама дума по-горе

Motorola - правят все по-качествени телефони, но и вече не са бюджетноориентирани

LG - първите им модели са наистина впечатляващи

NEC, Sharp, Casio - та тва телефони ли са - 3Mp, TV, GPS

За мене си харесах SE K700 - VGA 4x zoom, MP3/Video Player, 32MB, FM radio,Bluetooth,7h Talk time, 300h Standby, и всичко това 93гр, жалко само че няма MS слот

аз пък прочетох едно отрицателно ревю на 6230 и се разколебах - явно доста от "яките" му функции са реализирани зле и недомислено

on the one hand this phone is functionally rich, and on the other its possibilities are fulfilled partly

Godfather, незнам дали читеш тази тема, за това и това става дума.

Hora stiga s taq NOKIA se zanimavaite!! ;) Vijte ko pravi SAMSUNG!

Koq firma e ve4e ima telefon s 262000 cvqta!Koito ne vqrva da vidi tva:

http://www.novgsm.com/model.asp?m=484

Sa6to taka koq firma ima tel s 64 polifoniq!Eto pak dokazatelstvo:

http://www.novgsm.com/model.asp?m=678

Ot tezi dve ne6ta moje da se kaje 4e SAMSUNG sa vode6tata firma v bran6a!! :punk

Koq firma e ve4e ima telefon  s 262000 cvqta!Koito ne vqrva da vidi tva:

хехе, ти откри Америка уе !

LG G7200

LG T5100

LG U8100

DBTEL 8216

DBTEL 8216C

DBTEL M7 - вътрешен и външен 262000 цвята!

DBTEL M8

HAIER V6000/6100/6200

Trium M750

Arima ASP805

Toshiba V401T

това са моделите които успях да изровя от един брой на вестник GSM Ревю който ми се подмята тука, всичките са с 262к, сигурен съм чи има още много, но не ми се рови и из списанията които имам, почти съм сигурен че Sharp имат такъв модел.

edit:

Sharp GX30

Sharp TM100

PanTech GF200

PanTech GI100

PanTech G670 - вътрешен и външен 262000 цвята

PanTech G500 - вътрешен и външен 262000 цвята

PanTech G650 - вътрешен и външен 262000 цвята

Mi hubavo teq firmi imat takiva telefoni ama az ne si msilq 4e te ne sa 4ak liderite na pazara v BG ili v 4ujbina! :)

btw:Misi ve pak 4e me informira za tiq modeli

повечето са на азиатския пазар, то и без това квото ново има в тази област - първо там се появява

а иначе, аз така, за да не остане някой с впечатлението че самсунг са открили топлата вода като са пуснали този телефон... за лидери на пазара не смея да говоря, тука се харчат евтини телефони предимно

абе незнам ама на мен също повече ми харесват SAMSUNG отколкото NOKIA,моделите повече ми допадат пак и си по-различен от другите като всички около теб имат NOKIA защо да имаш и ти такъв телефон,то почти всеки 5-ти има NOKIA :sick

нова безплатна услуга от Mobile Bulgaria ;)

Нова безплатна услуга на MobileBulgaria.com
Направи лого от любимата си картинка! 
Изберете картинка и я коригирайте според размера на екрана на вашия мобилен телефон. Запишете я на нашия сървър, след това имате възможност да я изтеглите и да я качите на телефона си.

Обработената снимка можете да изтеглите по 4 начина: 
1. Чрез WAP (Wireless Application Protoco) браузера на вашия мобилен телефон
Въведете адрес, който е се изписва след обработката на снимката. Например: wap.mobilebulgaria.com/d.php?c=91003
2. Кабел за данни
Изтеглете картинката на вашия компютър. Свържете телефона с компютъра и запишете картинката според инструкциите за вашия модел телефон.
3. Чрез инфрачервен порт
Изтеглете картинката на вашия компютър. Активирайте IR функцията на вашия телефон, насочете го към IR устройството на компютъра и запишете картинката според инструкциите за вашия модел телефон.
4. Чрез Bluеtooth
Изтеглете картинката на вашия компютър. Активирайте Bluеtooth функцията на телефона и на компютъра и запишете картинката според инструкциите за вашия модел телефон.

тва е извън темата но няма смисъл да правя нова тема .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...