Jump to content
BulForum.com

GSM WARS!

VEDi

Какъв GSM предпочитате?  

145 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

С едни приятели направихте спор коя компания прави най-добрите мобилни телефони. Иииии.... ето ги кандидатите!!! B)

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Телефоните Nokia са мерцедесите на телефоните :) Вероятно никой няма да отрече факта че те правят едни много качествени телефони :)

Нокия владеят световни пазар

на 2-ра място е моторола

след тва не ги помна

мен лично не ме вълнува толкова марката колкото функциите на телефона

и изпълнителността на тея функции също е важна :)

Мене по-принцип ме кефи siemens :) . Не знам защор просто германците винаги са правили хубави и качествени стоки! :punk :punk :punk

Spored men nai-qkite telefoni na 6to gode svqstni ceni gi pravqt Sony-Ericsson.

Da vzemem za primer T610-telefona ima absolutno vsi4ki extri vklu4itelno vgradena VGA camera,IRDA i Bluetooth i struva 435lv :woot Telefona raboti perfektno,kupuva6 go i nqma6 nikvi griji.Edna Nokia ot sy6tiq klas struva 650-700lv i nqma da raboti po-hubavo.Napravete si vie smetka ;)

alcatel са много стабилна марка. изключително здреави и качествени. куца дизайна, но няма значение.

Da vzemem za primer T610-telefona ima absolutno vsi4ki extri vklu4itelno vgradena VGA camera,IRDA i Bluetooth i struva 435lv :woot Telefona raboti perfektno,kupuva6 go i nqma6 nikvi griji.Edna Nokia ot sy6tiq klas struva 650-700lv i nqma da raboti po-hubavo.Napravete si nie smetka ;)

Ами да, има нещо вярно че част от цената е заради марката :pirate

Viarno e che Nokia e mercedesa na telefonite, no sa i dalech po-skupi ot ostanalite. Az lichno ne opravdavam edin razhod ot blizo 1000 lv za telefon, koito kato kapak na vsichko sled ne poveche ot 1 godina niama da struva i 400lv.

по добре да си вземеш телефонче за 150 кинта което да ти върши работа и да си купиш здрава дигитална камера за 500 лв,вместо да даваш 400~500 лв за телефон с камера.

едит.

мисля че ериксон не трябва да присъстват в "надпреварата" :D

защото те фалираха преди време и ги купиха сони

Da vzemem za primer T610-telefona ima absolutno vsi4ki extri vklu4itelno vgradena VGA camera,IRDA i Bluetooth i struva 435lv :woot Telefona raboti perfektno,kupuva6 go i nqma6 nikvi griji.Edna Nokia ot sy6tiq klas struva 650-700lv i nqma da raboti po-hubavo.Napravete si nie smetka ;)

kamerata ne e VGA ama kakto i da e

palen bokluk

мен ме кефат новите

Sagem-и :) имат добри функции и са на добра цена...само не знам как бачкат

вижте тоя --> Sagem MY X-6 - 279.00 лв

telefona bachka super

imam takav ot polovin godina i chak sega drugite firmi vzeha da pravqt telefoni ot toq klas.

veche ima po-qk Sagem V75 koito struva 300lv.

tva e distributurska cena inache po magazinite shte e 350-400

predimstvoto pred myX-6 e che moje da snima i filmche sas zvuk

ето го Sagem MY V-75

и ако наистина бачкат добре доста ще се замисля дали да не си всема един Sagem! Функции като на Нокия обаче с към 300-400-500 лв по евтино телефонче :)

на тоя -->Sagem myS-7 телефон мноо ме кефи дизайна и има супер възможности ;) обаче цената си е доста :(

Вижте тук, явно англичаните хич не ги интересува какъв им е GSM-а, а какво правят с него ;)

Nokia били мерцедесите на телефоните. А ве я стига глупости, Nokia излизат фабрично дефектни

SIEMENS POWER

П.С. btw като стна дума за моторола, май че те са измислили 1вия компютърен чип или нещо такова. Може и да греша, не съм сигурен.

На мен най- много ми харесват Сименс заради дизайна. Сони- Ериксон обаче са много назад в това отношение. Телефоните са им БЕЗФОРМЕНИ и скучни. Абсолютни кюфтета. Никога не бих си купил такова нещо колкото и технически предимства да има.

НОКИА-та си рулира и доста дълго време тоа ще продължава да бъде така ;)

Стига с тези смешни думи - "рулира" - ха ха.

И сега по темата:

Имал съм 3 модела на NOKIA, обаче откакто си купих SIEMENS ME45 вече никой не може да ме накара да ползвам NOKIA отново.

Като вземем да говорим особенно за качество на сигнала - жална им майка на NOKIA, на SIEMENS се чува 20 пъти по-добре отколкото с NOKIA и смятам че това няма кой да го отрече, и не на последно място със SIEMENS-а съм имал обхват на места дето NOKIA-та не може да си помисли / казвам го от опит не от запалянковщина/

ave nikoga ne sam imal NOKIA i nikoga nqma da si kupq

vsichko e vapros na reklama

bati glupavite GSM-i

Тука си много прав.

Т'ва си е една слушалка все пак.

Има телефони за всеки джоб и вкус :). Аз лично харесвам Siemens. Като дизайн ме привличат и менюто им е добро като изключим забавянето в някои случаи. В момента съм с M55 и просто не се търпи времето за пускане на Java приложения.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...