Jump to content
BulForum.com

Сървайвър 4

Fibaman

Recommended Posts

Ще трябва да го преживееш само че :laughing:

спойлер до края на играта

Мики бие днес Любо в женска игра, остават 5-ма, ще има трима финалисти поред на класирането в игрите първа се класира Ива, след тва Мики и накрая Жоро.. На финала почти всички гласуват за Жоро..

Яд ме е само за Любо..

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

И за Киро. И освен тва ние говорим за Жоро, а тая мръхла Мики пък е ебабхти и бонуса. Супер нещстен, некадърен албинос. Тя трябваше да бъде изгонена от своите още в началото на играта, когато тяхното племе къдете бяха хванати бяха мошно опукани, само че тя все се спасяваше и така и не можаха да я изгонят. Аз не виждам тая пък кво е направила, че даже Маги е 6 пъти по-стойностен играч от нея. Мног жалко, че точно тя остана за сметка на много други.

Определено Меги заслужава да е на финал повече от Мики, много ми е антипатична (въпреки че май е имала труден живот, детето и като гледам е с големи метаболични проблеми). Но и Меги вчера супер много ме издразни като каза, че целта оправдава средствата. В такъв случай, за да спрем тероризма по света, нека убием всички терористи. Това оправдава ли ни? Дай и джихада да оправдаем. Глупости на търкалета не, ами не знам какво. А за Ива, направо нямам думи. Много ми е противна, като змия (то не, че всички жени не сме змии, но тя е под всякаква критика). Като сила заслужава да е на финал, като човек - в никакъв случай. Май много се разкритикарствах, ще спра :) Кирето трябваше да победи.

...

Напълно те подкрепям и разбирам и съм почти сигурен че две-трети от Българите мислят така.

В един жълт вестник преди две три седмици писаха че Жоро и Пранджа са финалисти,ако това стане (това проклятие е на път да се сбъдне)смятам да пратя смс в подкрепа на психарчето от Добринище.Спомням си как се забавлявахме със землячките на Жоро -тризначките които после се явиха в "стани богат" и направиха голям купон там (търсете във VBOX).

Кирето днеска го каза най -точно "какъв пример даваме с нея и фразата й целта оправдава средствата ако тя спечели ?"

Ива Пранджева -> :sick :sick :sick :sick :sick :sick :sick :sick :sick :sick :sick :sick

Заради нея изгубих апетит за 2 дни и не гледам този сезон почти от началото т.е. от момента в който се разсъблече духовно и лъсна пред всички нашето Иве ( :sick )

Много ми е чудно дали когато тая Ива се е зобила с допинг и в последствие е изгоряля заради него, защотото е била хваната, пак ли така си е повтаряла, че целта оправдава средставата. Тая е супер мишка. И след играта на ония миризлив албинос с Любо стоят двете до Киро и се надхват и си говорят колко са добри, силни и колко заслужавали и двете мястото до което са достигналаи. Пълни боклуци.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...