vtiik Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Ще трябва да го преживееш само че спойлер до края на играта Мики бие днес Любо в женска игра, остават 5-ма, ще има трима финалисти поред на класирането в игрите първа се класира Ива, след тва Мики и накрая Жоро.. На финала почти всички гласуват за Жоро.. Яд ме е само за Любо.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 И за Киро. И освен тва ние говорим за Жоро, а тая мръхла Мики пък е ебабхти и бонуса. Супер нещстен, некадърен албинос. Тя трябваше да бъде изгонена от своите още в началото на играта, когато тяхното племе къдете бяха хванати бяха мошно опукани, само че тя все се спасяваше и така и не можаха да я изгонят. Аз не виждам тая пък кво е направила, че даже Маги е 6 пъти по-стойностен играч от нея. Мног жалко, че точно тя остана за сметка на много други. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Определено Меги заслужава да е на финал повече от Мики, много ми е антипатична (въпреки че май е имала труден живот, детето и като гледам е с големи метаболични проблеми). Но и Меги вчера супер много ме издразни като каза, че целта оправдава средствата. В такъв случай, за да спрем тероризма по света, нека убием всички терористи. Това оправдава ли ни? Дай и джихада да оправдаем. Глупости на търкалета не, ами не знам какво. А за Ива, направо нямам думи. Много ми е противна, като змия (то не, че всички жени не сме змии, но тя е под всякаква критика). Като сила заслужава да е на финал, като човек - в никакъв случай. Май много се разкритикарствах, ще спра Кирето трябваше да победи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 ... Напълно те подкрепям и разбирам и съм почти сигурен че две-трети от Българите мислят така. В един жълт вестник преди две три седмици писаха че Жоро и Пранджа са финалисти,ако това стане (това проклятие е на път да се сбъдне)смятам да пратя смс в подкрепа на психарчето от Добринище.Спомням си как се забавлявахме със землячките на Жоро -тризначките които после се явиха в "стани богат" и направиха голям купон там (търсете във VBOX). Кирето днеска го каза най -точно "какъв пример даваме с нея и фразата й целта оправдава средствата ако тя спечели ?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Echelon Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Ива Пранджева -> :sick :sick :sick :sick :sick :sick Заради нея изгубих апетит за 2 дни и не гледам този сезон почти от началото т.е. от момента в който се разсъблече духовно и лъсна пред всички нашето Иве ( ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Много ми е чудно дали когато тая Ива се е зобила с допинг и в последствие е изгоряля заради него, защотото е била хваната, пак ли така си е повтаряла, че целта оправдава средставата. Тая е супер мишка. И след играта на ония миризлив албинос с Любо стоят двете до Киро и се надхват и си говорят колко са добри, силни и колко заслужавали и двете мястото до което са достигналаи. Пълни боклуци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.