Jump to content
BulForum.com

Сървайвър 4

Fibaman

Recommended Posts

Ще става мазало, щото до ся всички такива тънки сметки и разни наговаряния и други подобни могат много лесно и бързо да се провалят.

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Така се накефих, че Николай си тръгна. И наистина идеята с разпадането беше интересна. Светльо за пореден път доказа, че е мъжкар. А Любен е баси гнусният тип като се напие, макар че те всички си подпийнаха доволно, ама той става леке...

Така се накефих, че Николай си тръгна. И наистина идеята с разпадането беше интересна. Светльо за пореден път доказа, че е мъжкар. А Любен е баси гнусния тип като се напие, макар че те всички си подпийнаха доволно, ама той става леке...

Любо ми е същия и без да пие. Буквално и преносно "лигав" :laughing:

Сезонът си прилича доста с американският 16-ти.

Ако си го гледал ще се досетиш. Изпитанията, това преразпределение, сега ще останат и само жени в Питого. На края ако наистина останат Христина, Пранджева и още някой, значи новото Питого ще доминира, ако не сега, то след обединението.

След тази вечер остават 4 мъже на 8 жени, ако си гледал 16-ти сезон, ще разбереш какво се получава!

Спойлер за утре :

Награди:

1. http://i37.tinypic.com/5zpgyc.jpg Отива при Минданао. Побеждават с голяма преднина. Падат 1 път от платформата.

2. http://i35.tinypic.com/29mt0zo.jpg  Отива при Питого. Джу побеждава Киро с 2 ореха, което е 1 обиколка повече.

Любопитни моменти:

Жоро и Крика правят пейка

Богат улов за Минданао + малка акула.

Мъжете са доста негативни към жените от Питого за постъпката им спрямо Слави.

• 1 month later...
Да прав си жена печели и по точно Христина Русева.

Първите отпаднали са (не са в точен ред):

Ралица Гинкова

Георги Кехайов

Людмила Иванова

на финал са:

Христина Русева и

Ива Пранджева

Тия така обедителни постове май не се сбъднаха съвсем,а?

Тия така обедителни постове май не се сбъднаха съвсем,а?

Жалък си пич. Цял сезон мина, ти се намери какво да коментираш. Ако имаш по-достоверна информация да е беше споделил.

Жалък си пич. Цял сезон мина, ти се намери какво да коментираш. Ако имаш по-достоверна информация да е беше споделил.

Не "пич" нямам по-достоверна информация,а и не се напъвам да се направя на много информиран,четейки жълта преса ;)

Не "пич" нямам по-достоверна информация,а и не се напъвам да се направя на много информиран,четейки жълта преса ;)

И понеже нищо не можеш да дадеш от себе си, тръгваш да нападаш другите и то с постове от преди 2 месеца.

Същата тази "жълта" преса, каза финалистите 2 месеца и повече преди финала на предния сезон. Сега да ми се пънеш, че някоя информация е била грешна е просто смешно, при положение, че ти не си казал нищо през целия сезон. Да не говорим, че ако Ива е на финал информацията, ще е 50% вярна. Следващия път намери над 50% вярна информация, тогава ще можеш да ми опонираш.

Тая Ива супер много ме дразни, едвам я гледам и отгоре на всичкото се оказа много жалка и гнусна предателка. След като най-нагло изгони Крика(за когото ми стана доста тъпо) и Джулиета после се скъса да казва колко съжалява и каква грешка е направила, разправяй ги тия на шапката ми, а една неповторима мърда и безполезница като ония албинос детос и мисли, че е много велик и голям играч още стои в играта и си живурка спокойно, а тя трябваше да бъде изгоенна още в началото на играта, докато тяхното племе си беше още цяло. Много ме е яс, че на оследния съвет Люси и Меги не проявиха малко повече мисъл и тактически усет, и вместо да гласуват за Ива, за да я изгонят най-после и да им се махне от пътя играч, който хем им е съперник, хем е "мръсен и неприятен" играч, те решиха да гласуват за оная Христина, която не би им представялвала никаква заплаха. А на Любо евала, че не се подлъга по глупостите и фалшивите извинения на двете си съплеменнички.

По повод на тва, че тука се разгоря един спор кой колко верни и неверни работи пише, да кажа, че аз разбрах, че на финала са

Ива Пранджева и Жоро

като информацията бих казъл е доста сигурна.

• 2 weeks later...
И кво, най-големи олигофрен отиде на финала. Ей тва е...

Какво значение има, той няма да спечели... не виждам кой ще гласува за него. Вярно, че заема мястото на по-достоен човек, но това е играта...

Абе днес се зачудих... нали целта е оцеляването на острова, нямат нищо, мъжете ходят с големи бради... а пък на жените винаги са им обръснати краката. :tongue

Абе нали ги гледахме как се скубеха там,Жорето е моя фаворит от началото на състезанието.Типичен пример как не трябва да се пренебрегват хората които изглеждат небрежни и глупави.

Да, бих, що да не го взема ? Пък и недейте много да злобеете срещу Жорката, пича вече печели 3-та игра ( игра за награда, игра за имунитет, игра срещу Киро, който победи почти всички които срещна досега ) така че не го изкарвайте толкова слаб.. Верно не е печелил игри колкото Пранджева или Любо, но със сигурност е с класа над каракуди като Мики и особено Маргарита която стигна до тук без да печели нито една игра,само яде и сере на тоя остров, все се ориентира към по-силните и има супер нагло поведение.. Можеш ли да кажеш на играч като Дренски че няма представа кво е Сървайвър аджеба ? Пък и Жорката си има чар, не злобее и хвърля супер яките лафове !

Като не трябва да се пренебрегват, би ли го наел да работи за теб?

Защо не ? Ако човека си разбира от работата не виждам къде е проблема.

От коя работа си разбира, като е безработен, а се съмнявам някога да е работил каквото и да е? Да рапира? Да говори така наречените "бисери", които са си чиста проба продукт на малумщината му? Вие с какво се занимавате и какво точно приложение виждате на тоя човек? Аз съм сигурен, че в тоя форум нито един работодател няма да иска да го наеме тоя малоумник на работа, освен може би като шут...

И какви игри е спечелил? До колкото успявам да го следя, май е спечелил само тая последната игра, която за мен си беше чиста проба късмет. Видях го как се отказа още на първото препядствие на играта за издръжливост преди седмица-две, видях го, как не успя да нареди нито един ред от логическата задача миналия ден, какво повече да видя от него, поредната доза "рап" ли!?

Класи бил над Мики (тая пък не мога да я гладем), същия нещастник е. А пък за сравнение с Меги изобщо не може да става въпрос. Меги в личен план е постигнала толкова, колкото тоя никога няма да постигне...

Кво е постигнала Меги бе ? Вкарала е 16 точки на Грудка Хаджидимово и това и е най-големият успех, деба и тъпата крава, цял сървайвър само по награди ходи и забележи, тя не ги печели, все се вклинява при победителя...Ще я запомня и с диарията която получи поради, забележи - претенции за храната, осра целият остров затова че не ''обичала'' ориз.. Нито една игра не е спечелила !!! Тя ли е да е сървайвър ? И тръгна да се прави на оборотна пред един от най-големите играчи в историята на българския сървайвъв който се опита да и направи престоя просто по приятен !

И за другото си прав, добре че по твойта логика в България работодателите наемат само красавци които не рапират и са супер интелигентни и бачкат за по 300 лева.. за кво им е наш Гошко тогава :laughing:

И пак ще ти повторя че Жорко до ся е спечелил 3 игри, нещо повече

печели тазгодишният сървайвър с убедителна разлика пред вторият Пранджева..така че когато фактите говорят и Боговете мълчат

Не съм казал нищо за Маги по повод работата. Работа си я върши и щом продължава да я върши, значи си я върши добре. В тая връзка, какво можеш да кажеш за Жоро?

Голяма глупост е тва с красавиците. Тук става въпрос за капацитет, умствен, физически и т.н. Даже и противната Мики го има, защото и тя за разлика от Жоро има работа и се справя с нея достатъчно добре, за да я държат там. И продължавам да те питам, за какво би препоръчал Жоро, в коя сфера според теб ще може да се реализира?

Колкото до това последното, няма как да го знаеш, защото финала се определя на живо и още не се знае нищо. Но пък ако се окаже, че наистина така ще стане, направо ще се изумя, колко прости могат да бъдат хората... Праджева, че се изложи, изложи се, даже много, но напук да изберат някой, който за нищо не става, направо ще е най-голямата подигравка и няма да е, защото го заслужава, а защото ще е напук на Праджева!

Еми напук ще е . Щото тя нека си се самозаблуждава и да намила, че целта оправдава средставата и че по-хубава тя да е вътре от колкото вън и прееба сумати хора от нейното племе и от нейния съюз плю в лицето на тоя и ония и после с някви тъпи изказвания по сякъв начин се опитваше да замаже положението и да се онивини себе си и да успокои съвестта си пък после ще има някой, който да гласува за нея. Да ама не. И аз да съм и аз ще гласувам за него, а не за тая оборотна селска пръча. Щото даже и Агонцев им го каза, като го бяха питали - до сега нито един от победителите не е най-достойният, който е трябвало да спечелят и всеки е прецакал някого по пътя си и не е спазил няква уговорка или обещание. Той много правилно им каза, че за да е достоен победителя трябва да е играл винаги с чест да не е подвел никого и да е спазил обещанията, които е давал и да не е десйтвал подмолно, да е бил наистина силен и доминиращ играч, а тя като го чу тва почна да се обеснява и точно да се опитва да го обори него, щото той като говореше за тва нещо тя откриваше в тея думи себе си, че и тя е като другите дето са гледали само как да изклинчат и къде да не си спазат оговорката.

Жоро също е действал подмолно, въпреки приятелството и въпреки уговорките. И колкото Ива да е сбъркала (а тя наистина сбърка много с тия нейни решения), не мисля, че един пълен мухльо и неудачник като Жоро трябва да спечели играта. То бивало той да спечеи и ще е бахти смеха... Не, просто няма да мога да го преживея, на фона на всички, които се бориха наистина с всички сили, тоя галфон да вземе първото място...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...