Jump to content
BulForum.com

Сървайвър 4

Fibaman

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

То не се ли знае победителя от сега? Май на финала бяха останали 2 жени. Иначе пак спортисти събрали, то е въпроса обикновени хора в добро здравословно състояние...

То не се ли знае победителя от сега? Май на финала бяха останали 2 жени. Иначе пак спортисти събрали, то е въпроса обикновени хора в добро здравословно състояние...

Да прав си жена печели и по точно

Христина Русева

!Мъжете този сезон казват, че били много слаби.

Да прав си жена печели и по точно

Христина Русева

!Мъжете този сезон казват, че били много слаби.

Е то победителите не ги ли избираме ние зрителите ?!?!?!!? ало вие май забравихте регламента ....

В случая може да се каже кои са останали на финала а не кой е победител

Е то победителите не ги ли избираме ние зрителите ?!?!?!!? ало вие май забравихте регламента ....

В случая може да се каже кои са останали на финала а не кой е победител

Нещо си в грешка, играчите избират победителя. Някой път има утешителна награда, която определят зрителите. По принцип се знаеше кой ще спечели предния.

Играчите определят победителя, но не е ли в предаване на живо, тосет след като излъчат всички епизоди?

Решава се на края на сезона, преди да тръгнат от острова. Ако на някой от финалистите видимо симпатизират повече хора от тези, които гласуват е ясен и победителя.

btw този Георги Кехайов само каква визитка има

"Работил е като боклукчия, ратай, строителен работник. Живял в Португалия , където е живял на улицата.

Дядо му починал на абитуриентския му бал и той организирал погребението му."

И някакъв луд поглед вади, пълен дебил :D

Първите отпаднали са (не са в точен ред):

Ралица Гинкова

Георги Кехайов

Людмила Иванова

на финал са:

Христина Русева и Ива Пранджева

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Еми той май нарочно и сам направи така, че да си тръгне щото не искаше да играе в друго племе също като Бърканикчов.

И аз така си мисля, но не пожела да си излезе сам, явно по-достойно беше да го изгонят, да покажат, че е заплаха за тях. Таяк ме радваха отвсякъде, много задружни и непринудени, супер готини млади хора. Мир на праха на Нончо, страхотен човек! :cry Ако не беше той, нямаше да са толкова задружни със сигурност.

Николай, Люси и Ралица супер много ме дразнят. А ако някога бях ходила на психиатър, щях да го препоръчам на Георги. Тоя е абсолютен психопат, прилича ми точно на сериен изнасилвач-педофил. Баси гнусният тип :sick

Само понякога? Добре, че скоро ще го махнат.

Като гледам другите от племето как го гледат като бог и му се връзват, май скоро няма да го отсвирят :wacko:

Много са зле...Гонят силен играч...

Ралица-тая не мога да я гледам,префантосаната мома англичанка,ми тя за никъв чеп не става...Моли се на крика по-леко,че от малко падала,на онази игра с чувалите.Върна се 89708213 пъти...Провали отбора,а тия злета гонят Иван...

Еми пълни тъпаци са затва. Захвърлиха за 15 днои там на самотен остров някви смешници и бездарници, а те взеха че си повярваха че са някой. Като толкова искат да гонят членове от другото племе да бяха изгонили първо жена, а не мъжа, който може да им носи победи и да им помогне много, както стана в оная игра с кошовете.

А като тръгне да печели игрите за имунитет, какво ще правят тогава Минданао - трябва да гонят от тяхното племе...

Това с новото разпределение на племената беше интересно. Ще видим какво ще става. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...