netrootbg Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Е, аз имам 100GB down и 266GB up и все пак не мога да поканя никого. АренаБГ "рулз". 100 GB от момента в който беше въведено това правило . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Засичането на тези 100Гб са започнали съвсем скоро.Ако този трафик е натрупан от както си регнат в арената не важи.Преди около 2 седмици е започнало засичането.Представи си колко покани трябва да има csdemo ако се има в предвид трафика от преди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Нещо не схващам смисъла така да си ограничават потребителите...Аз например може да имам много неща да ъпвам, ама да нямам 5 кинта да им дам, или пък да дам 5те кинта и само да смуча...Тъпо е някакси Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Арената е много в гъзъ, отивайте при братята от Линкос!И кое им е в **зъ?От всичките смотани тракери,баш при линкос ги прати...За момента Арена и SAB просто нямат конкуренция Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 За момента Арена и SAB просто нямат конкуренция Дано не осъзнаваш какво говориш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Дано не осъзнаваш какво говориш... Осъзнавам много добре какво говоря,имам в предвид бг торент сайтове,първия като съотношение брой пиъри на торент + количество,втория като качество на релийзите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 1. Опитай се да се регистрираш в арената... Искат пари за да сваляш без пари! 2. САБ- Active users: 195, Линкос- 3263. 3. Бол също са напред с матеряла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 1. Опитай се да се регистрираш в арената... Искат пари за да сваляш без пари!2. САБ- Active users: 195, Линкос- 3263. 3. Бол също са напред с матеряла. Ако искаш да се регистрираш,поканата не е проблем-осигурих 3 нови акаунта за приятели...SAB също бяха с покана,(в момента регистрацията е свободна)както и доста външни сайтове-не съм срещнал проблем с регистрацията където и да е...Линкос са гола водица-малко качествени ъплоудъри,стари неща качени по други сайтове,абе мъка от всякъде...Колкото до САБ-хората залагат на качестото,не на количеството Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 И кое им е в **зъ?От всичките смотани тракери,баш при линкос ги прати...За момента Арена и SAB просто нямат конкуренция bubu.to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Ако искаш да се регистрираш,поканата не е проблем-осигурих 3 нови акаунта за приятели...SAB също бяха с покана,(в момента регистрацията е свободна)както и доста външни сайтове-не съм срещнал проблем с регистрацията където и да е...Линкос са гола водица-малко качествени ъплоудъри,стари неща качени по други сайтове,абе мъка от всякъде...Колкото до САБ-хората залагат на качестото,не на количеството Ами дай и на мене една де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 bubu.to ? Бубуто са гот, ама много комунизъм там. Верно, трябва си ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 bubu.to ? Поставям ги на 3-то място,бива ги,но ако нямаш регистрация на горните два Ами дай и на мене една де Регистрираш се във форума на съответния тракер,който и да е той,(бг или външен)и с мъничко късмет + някой и друг ПМ до някой супер потребител и си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Поставям ги на 3-то място,бива ги,но ако нямаш регистрация на горните два Регистрираш се във форума на съответния тракер,който и да е той,(бг или външен)и с мъничко късмет + някой и друг ПМ до някой супер потребител и си готов имам регистрация във всичките, но ако трябва да свалям нещо го свалям от bubu.to. поне не се притеснявам, че ще си разваля коефициента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 поне не се притеснявам, че ще си разваля коефициента. Защо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Защо? защото няма нужда да потдържам коефициент в другите тракъри различни от Аренабг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pippo Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Аз съм супер потребител и пак не мога да каня За да пратиш покана трябва да си освен суперпотребител а също и да имаш минимум 100ГБ ъплоуд. И то тези 100 ГБ започват да се броят от датата на въвеждане на поканите. Когато въведоха поканите имах към 120 ГБ и не мога да пращам.Значи трябва да ги направя 220 за да пращам. Има и друго:Примеро даваш покана на някой,той прави нещо нередно и го банват.Заедно с него банват и тебе защото си му дал покана.Така става още по-трудно някой да ви даде покана. И всичкото това е с една цел:да ви вземат четирите левчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 някой знае ли дали ако си сменя ип-то ще ми изтрия ъканта. т.е. вече не съм с това с което се регнах? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 някой знае ли дали ако си сменя ип-то ще ми изтрия ъканта. т.е. вече не съм с това с което се регнах? Не, няма да ти го изтрият заради ip-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Ако на някой му е на сърце и аз няма да откажа една покана... Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 abe na vas ba4ka li vi arenata na men mi izpiswa tracker eror:missing pass key ,nqkwi idei P.S smenih utorrent s bitcomet pak sustata rabota EDIT:opraih se nesto ot operata e bilo , IE kato adwam trugna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 даже в момента тегля от там Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 Как стават сега далаверите за покана ? Нещо плаща ли са или е фрий? Аре някой ако може да прати една,че стана фал с акаунта ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 Как стават сега далаверите за покана ?Нещо плаща ли са или е фрий? Аре някой ако може да прати една,че стана фал с акаунта ми -> скайп и ще ти дам Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 -> скайп и ще ти дам Имаш ли още една ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Имаш ли още една ... а да ти се намира трета ,или първа на някой друг ? и аз не бих отказал една значи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.