Jump to content
BulForum.com

ArenaBG - новият сайт

en3rgy

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Да я спират вече тази арена. Така ми писна вече от нея. Остава накрая и пари да искат от хората, заради това че те са им напълнили торента. Чудя се как още стоят и никой не ги е барнал.

Да я спират вече тази арена. Така ми писна вече от нея. Остава накрая и пари да искат от хората, заради това че те са им напълнили торента. Чудя се как още стоят и никой не ги е барнал.

ами те вече искат пари :angry: от каталозите можеш да сваляш само ако си супер потребител, а това значи или коефициента D/U да ти е над 1.05, или да кихнеш 4лв за един месец :angry1

Преди нали прибираха пари от ISP-тата за преноса на информацията ;). Другото имено на това да си платиш месечна такса. Не знам защо се твърдеше, че достъпът е безплатен след като прибират доста сериозна сума от "преноса". Интересно дали все още взимат пари за преноса :D. Един път доставчика плаща и след това и самия потребител. Остава и да почнат разни pop-up-чета да сложат из сайта с реклами и да прибират от 3 различни места такса :tongue.

Типично за АренаБГ. Почти сигурен съм, че ще оставят потребителите да им съберат много филми и накрая ще ги пуснат срещу заплащане за даунлоуд. Има не малко такива сайтове в интернет.

А, не само те. И CSDEMO, който "не спи цяла нощ за да донесе всичко най-ново на потребителите". Айде да не казвам откъде го носи... и после ще мрънкат, че други тракери "лийчвали" от тях. Мен не ме дразнят с нещо друго, само с това, че правят такива изпълнения и после се тупат в гърдите. Ма щом им се занимава...

А ти защо не обявиш на всеслушание в арената, как и от къде се носят новите неща?

Защото си е тяхна работа, ако кажа това няма да промени абсолютно нищо. Затова дадох мнение, че просто се дразня от това какво говорят и това какво правят.

А ти защо не обявиш на всеслушание в арената, как и от къде се носят новите неща?

На всички им е ясно от къде се "носят" новите релийзи, но идва момента, в който ако някой друг тракер си позволи да изтегли и качи същия този релийз бива обвиняван, че краде от ArenaBG и в случаите до сега банвана цялата им мрежа.

Иначе в момента, в който някой си отвори устата във форума им се започва масирана атака на малките лийчиръ, които се кефят на ArenaBG, защото се намират в София и скороста им е приятно висока.

Защото си е тяхна работа, ако кажа това няма да промени абсолютно нищо. Затова дадох мнение, че просто се дразня от това какво говорят и това какво правят.

Ами явно не е само тяхна, щом правят проблеми на хората...

Site is temporary down for update!

Try again in a few minutes...

Ново 20 от арена-та. За първи път го виждам това. Какво ли са намислили сега?!?

• 2 months later...

Сега опитах да си направя акаунт в арената и ми искат 4,50 (справка).Щял съм да стана Суперпотребител бла бла...Аз не щЪ да им ставам суперпотребител и не щЪ да им давам 4,50.Има ли някакъв начин да си се регистрирам като простосмъртен и без да им давам кинти на тия изедници :confused

Сега опитах да си направя акаунт в арената и ми искат 4,50 (справка).Щял съм да стана Суперпотребител бла бла...Аз не щЪ да им ставам суперпотребител и не щЪ да им давам 4,50.Има ли някакъв начин да си се регистрирам като простосмъртен и без да им давам кинти на тия изедници :confused

има. трябва някой, който е регнат там да те покани, но май трябва да е супер потребител също :angry:

има. трябва някой, който е регнат там да те покани, но май трябва да е супер потребител също :angry:

Има ли такива милостиви хора и ако има бихте ли ми дали едно рамо :)

Ако не се лъжа мисля че трябва да направиш 100GB трафик за да получиш право да каниш.Естествено пулочаваш 1 покана на всеки 100Гб.Така им пишеше по едно време в форума.Аз още малко и ще ги направя и ще кажа дали е така.

Ако не се лъжа мисля че трябва да направиш 100GB трафик за да получиш право да каниш.Естествено пулочаваш 1 покана на всеки 100Гб.Така им пишеше по едно време в форума.Аз още малко и ще ги направя и ще кажа дали е така.

Е, аз имам 100GB down и 266GB up и все пак не мога да поканя никого. АренаБГ "рулз".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...