shadowhand Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 i kato si pravat saitovete plateni kvo? verno li nqkoi si misli 4e 6te se suberat dostatu4no hora koito da si pla6tat za download!? Sigurno vsi4ki smu4ehte eno vreme sas napster , ama sega nqkoi da e platil da si svali mp3? Vinagi 6te ima bezplaten obqd vav inernet. <{POST_SNAPBACK}> Има разлика между Napster и ArenaBG. Разликата е там, че за ArenaBG няма ти да плащаш, а доставчика ти на интернет ще плати, в случай че реши да запази клиентите си, защото друг доставчик ще го направи и ако той не одържи на натиска е загинал. Плюс това излиза финансово по-изгодно да зигради трасе до София, от колкото да плаща на БТК беузмно високи цени за международно трасе, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted February 27, 2005 Author Share Posted February 27, 2005 ami tva e ve4e nqma arena v4era im gledah oranjeviq nadpis i dneska aide, taman im nakradah dizajna 4e me kefe6e ama mn mi e intereesno tiq resursi syrvarite kyde otivat, ili 6te go pusnat kato user da seedva failove ama skro6om Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 ami tva e ve4e nqma arena v4era im gledah oranjeviq nadpis i dneska aide, taman im nakradah dizajna 4e me kefe6e ama mn mi e intereesno tiq resursi syrvarite kyde otivat, ili 6te go pusnat kato user da seedva failove ama skro6om <{POST_SNAPBACK}> Аз лично спокойно си отварям арената. Иначе за сега нищо никъде няма да отиде. Седи си и не е помръднало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Край с арената вече. Само на торенти остана. Ще трябва да се преминава вече на нов вид даунлоуд. А както са ми неприятни тея торенти... Аз лично спокойно си отварям арената. Иначе за сега нищо никъде няма да отиде. Седи си и не е помръднало. Как я отваряш изобщо Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Ами и аз я отварям без проблем!! Не знам защо при вас не се получава!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Я дай линк тогава. Сигурен ли си че на URL адреса не пише и torrent. Към кой доставчик си между другото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Някой явно не прави разлика между липса на даден сървър и липса на стар изглед. Да, вече независимо към кой адрес ще отправите заявката ще бъдете препратени към торент тракера. След като се регистрирате в тракера ще видите, че линковете за филмовия и игри каталозите са си там. Кликваш на някой и намираш каквото ти е нужно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Ко мрънкате не разбирам. С торентите ще се разпредели трафика, голяма работа. Ако щяха го затварят що си изградиха торент сайт? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Някой явно не прави разлика между липса на даден сървър и липса на стар изглед. Да, вече независимо към кой адрес ще отправите заявката ще бъдете препратени към торент тракера. След като се регистрирате в тракера ще видите, че линковете за филмовия и игри каталозите са си там. Кликваш на някой и намираш каквото ти е нужно. <{POST_SNAPBACK}> Aхааа. Друго си е като някой обясни. Прекалено са незабележими и не съм ги видял в началото. Пък нали се намират и такива като botevbeerboys, които само говорят без да обяснят, та за това се получава така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 vijte arenta kwo mislqt http://forum.arenabg.com/index.php?showtopic=7453&st=0 iskat na regionalno nivo da se polzwa peeringa Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 vijte arenta kwo mislqt http://forum.arenabg.com/index.php?showtopic=7453&st=0iskat na regionalno nivo da se polzwa peeringa беше ми предложен статус на Администратор на регионалния тракер Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 emi qko ti tam s kakuv nick si Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Godzilla, но цялата работа си има предистория която започва още от времето когато freeteam бяха единствените които вкарваха игри в Българското пространство Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Godzilla, но цялата работа си има предистория която започва още от времето когато freeteam бяха единствените които вкарваха игри в Българското пространство <{POST_SNAPBACK}> //offtopic da hubawi vremena bqha horata si znaeha kato ti trqbwat igri ftl/freeteam A imam edin vupros,ot gore poso4eniq link stawa qsno ,4e iterbgcom (koito sasto sana modem) ste li da smenqt 4ast ot oborydwaneto i ste moge li da dostignat 100mb localna skorost kato pri lan mregite.Potrebitelite na EK ste imat li takowo uveli4enie skoro Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 беше ми предложен статус на Администратор на регионалния тракер <{POST_SNAPBACK}> И какво да не им отказа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 И какво да не им отказа? не съм дал отговор. казаха ми да събирам екип и аз натоварих veseo с тази задача, за да може ако евентуално приема.. да сме подготвени Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Да, ако има гигабитци с ИСТИНСКИ мерак за ъплоудъри, обаждайте се. Ама не след 2 дена да кажете "писна ми, ма'ам се" .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Кофти, не мога да се класирам. С мойте 8 К ЪП най-много групичката от Пловдив да се организират и да дойдат да ме пречукат, че само ги мъча. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Как да стана "Супер потребител"? Съществуват два начина да станете "Супер потребител": * Коефициент над 1.05 * Чрез SMS Коефициент над 1.05: Вашият коефициент се формира като се раздели Вашият upload трафик на Вашия download трафик. Имайте предвид, че в момента свалянето от каталога също се брои за download трафик. За да получите статус "Супер потребител", Вашият коефициент трябва да е над 1.05. Статуса Ви ще се запази докато коефициента Ви не падне под 1.04. Чрез SMS: За да получите временно статус "Супер потребител", изпратете SMS с текст "BT" (на латиница) на кратък номер 1878 за абонати на GloBul и M-Tel. Ще получите съобщение да повторите SMS-a. След акто изпратите отново същия SMS на същия номер, ще получите код за получаване на статус "Супер потребител". Въведете го в полето по горе, и попълнете числата, които виждате в на картинката в полето под нея. Така ще получите статус "Супер потребител" и достъп до всички услуги на сайта в продължение на 30 дни. Общата цена на двата SMS-а е 4 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Мизерийка. аз преди година и нещо казах, че ще останат само те и ще са платени. макар че Супер Потребител дава само WWE , ФТП и Докс (даже не знам какво е това FTP) и класация. WWE и FTPто в момента не работят даже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xway Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Каталозите ще са достъпни само през FTP - съответно само за супер-потребители Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Каталозите ще са достъпни само през FTP - съответно само за супер-потребители Чак след като писа проверих и видяш, че наистина вече са на фтп. Интересен е адреса ftp://ftp1.bgmdb.com. Малко на легализация май ще се отива след време. bgmdb - bulgarian movie database . Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Чак след като писа проверих и видяш, че наистина вече са на фтп. Интересен е адреса ftp://ftp1.bgmdb.com. Малко на легализация май ще се отива след време. bgmdb - bulgarian movie database . <{POST_SNAPBACK}> Типично за АренаБГ. Почти сигурен съм, че ще оставят потребителите да им съберат много филми и накрая ще ги пуснат срещу заплащане за даунлоуд. Има не малко такива сайтове в интернет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Не стига че е незаконно, ми искат пари, дееба и мангалите! <{POST_SNAPBACK}> Дееба, стига псува напред-назад използвайки такива изрази? Ако се позаинтересуваш повече от закона ще забележеш, че на този етап всичко си е по реда на нещата... българино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 В момента арената никва е няма! Само аз ли съм на тоя хал или и при други е така. Аз съм от захарна фабрика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.