Jump to content
BulForum.com

ArenaBG - новият сайт

en3rgy

Recommended Posts

i kato si pravat saitovete plateni kvo? verno li nqkoi si misli 4e 6te se suberat dostatu4no hora koito da si pla6tat za download!? Sigurno vsi4ki smu4ehte eno vreme sas napster , ama sega nqkoi da e platil da si svali mp3? Vinagi 6te ima bezplaten obqd vav inernet.  :P

Има разлика между Napster и ArenaBG. Разликата е там, че за ArenaBG няма ти да плащаш, а доставчика ти на интернет ще плати, в случай че реши да запази клиентите си, защото друг доставчик ще го направи и ако той не одържи на натиска е загинал. Плюс това излиза финансово по-изгодно да зигради трасе до София, от колкото да плаща на БТК беузмно високи цени за международно трасе, нали?

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply
ami tva e ve4e nqma arena

v4era im gledah oranjeviq nadpis i dneska aide, taman im nakradah dizajna 4e me kefe6e

ama mn mi e intereesno tiq resursi syrvarite kyde otivat, ili 6te go pusnat kato user da seedva failove ama skro6om :(

Аз лично спокойно си отварям арената. Иначе за сега нищо никъде няма да отиде. Седи си и не е помръднало.

Край с арената вече. Само на торенти остана. Ще трябва да се преминава вече на нов вид даунлоуд. :) А както са ми неприятни тея торенти...

Аз лично спокойно си отварям арената. Иначе за сега нищо никъде няма да отиде. Седи си и не е помръднало.

Как я отваряш изобщо :confused

Я дай линк тогава. Сигурен ли си че на URL адреса не пише и torrent. :D

Към кой доставчик си между другото.

Някой явно не прави разлика между липса на даден сървър и липса на стар изглед. Да, вече независимо към кой адрес ще отправите заявката ще бъдете препратени към торент тракера. След като се регистрирате в тракера ще видите, че линковете за филмовия и игри каталозите са си там. Кликваш на някой и намираш каквото ти е нужно.

Някой явно не прави разлика между липса на даден сървър и липса на стар изглед. Да, вече независимо към кой адрес ще отправите заявката ще бъдете препратени към торент тракера. След като се регистрирате в тракера ще видите, че линковете за филмовия и игри каталозите са си там. Кликваш на някой и намираш каквото ти е нужно.

Aхааа. Друго си е като някой обясни. Прекалено са незабележими и не съм ги видял в началото. Пък нали се намират и такива като botevbeerboys, които само говорят без да обяснят, та за това се получава така.

• 2 months later...

Godzilla, но цялата работа си има предистория която започва още от времето когато freeteam бяха единствените които вкарваха игри в Българското пространство :)

Godzilla, но цялата работа си има предистория която започва още от времето когато freeteam бяха единствените които вкарваха игри в Българското пространство :)

//offtopic

da hubawi vremena bqha horata si znaeha kato ti trqbwat igri ftl/freeteam :)

A imam edin vupros,ot gore poso4eniq link stawa qsno ,4e iterbgcom (koito sasto sana modem) ste li da smenqt 4ast ot oborydwaneto i ste moge li da dostignat 100mb localna skorost kato pri lan mregite.Potrebitelite na EK ste imat li takowo uveli4enie skoro :)

И какво да не им отказа? :blink:

не съм дал отговор. казаха ми да събирам екип и аз натоварих veseo с тази задача, за да може ако евентуално приема.. да сме подготвени :)

Да, ако има гигабитци с ИСТИНСКИ мерак за ъплоудъри, обаждайте се. Ама не след 2 дена да кажете "писна ми, ма'ам се" ..

Кофти, не мога да се класирам. С мойте 8 К ЪП най-много групичката от Пловдив да се организират и да дойдат да ме пречукат, че само ги мъча. :lol:

• 2 months later...

Как да стана "Супер потребител"?

Съществуват два начина да станете "Супер потребител":

* Коефициент над 1.05

* Чрез SMS

Коефициент над 1.05:

Вашият коефициент се формира като се раздели Вашият upload трафик на Вашия download трафик. Имайте предвид, че в момента свалянето от каталога също се брои за download трафик. За да получите статус "Супер потребител", Вашият коефициент трябва да е над 1.05. Статуса Ви ще се запази докато коефициента Ви не падне под 1.04.

Чрез SMS:

За да получите временно статус "Супер потребител", изпратете SMS с текст "BT" (на латиница) на кратък номер 1878 за абонати на GloBul и M-Tel. Ще получите съобщение да повторите SMS-a. След акто изпратите отново същия SMS на същия номер, ще получите код за получаване на статус "Супер потребител". Въведете го в полето по горе, и попълнете числата, които виждате в на картинката в полето под нея. Така ще получите статус "Супер потребител" и достъп до всички услуги на сайта в продължение на 30 дни. Общата цена на двата SMS-а е 4 лв.

Мизерийка. аз преди година и нещо казах, че ще останат само те и ще са платени. макар че Супер Потребител дава само WWE , ФТП и Докс (даже не знам какво е това FTP) и класация. WWE и FTPто в момента не работят даже. :)

Каталозите ще са достъпни само през FTP - съответно само за супер-потребители :(

Чак след като писа проверих и видяш, че наистина вече са на фтп. Интересен е адреса ftp://ftp1.bgmdb.com. Малко на легализация май ще се отива след време. bgmdb - bulgarian movie database :blink:.

Чак след като писа проверих и видяш, че наистина вече са на фтп. Интересен е адреса ftp://ftp1.bgmdb.com. Малко на легализация май ще се отива след време. bgmdb - bulgarian movie database :blink:.

Типично за АренаБГ. Почти сигурен съм, че ще оставят потребителите да им съберат много филми и накрая ще ги пуснат срещу заплащане за даунлоуд. Има не малко такива сайтове в интернет.

Не стига че е незаконно, ми искат пари, дееба и мангалите!

Дееба, стига псува напред-назад използвайки такива изрази? Ако се позаинтересуваш повече от закона ще забележеш, че на този етап всичко си е по реда на нещата... българино.

В момента арената никва е няма! Само аз ли съм на тоя хал или и при други е така.

Аз съм от захарна фабрика

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...