spiri Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 ok Dreamer m/u drugoto Arenata trugna s pulnna sila Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted September 12, 2004 Author Share Posted September 12, 2004 да да ама не, аи пак 1к ма тва вече на нищо не прилича утре що не земе някой от ЕК да дигне телефона и да ги насмете онези, нали уж ние плащаме, ЕК пък плаща на други а те на онези и накрая кво получаваме - мекия тези седмици много лошо, как пък сички фрее-та по едно и също време почнаха да имат проблеми, като да са се наговорили и никой от тях и дума не обелва за кво всъщност стаа въпрос то ако продължава така май ще минавам на Д, че то от бг фрее на Д+ не се знае кво ще остане Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Аз мога да влизам в ARENA.BG,но като да свалям някой филм не ми отваря страницата с фяйловете които са за сваляне! Защо така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Аз мога да влизам в ARENA.BG,но като да свалям някой филм не ми отваря страницата с фяйловете които са за сваляне! Защо така? Какво точно ти дава? Грешка (каква)? Не си логнат? etc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadya Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Moje li da vi popitam kak moga da vlqza v muzikata? Davame Parent Directory a ottam pak v saita! molq vi se obqsnete mi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 Нямат музика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 ъъъммм,само при мен ли арената се влачи със скороста на склерозирала костенурка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted October 11, 2004 Author Share Posted October 11, 2004 ми не, и при мене е така и ftl в тяхния форум пишеха че правели уж здрав upgrade на сървърите може за тва да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 da we kofti e sprq mi filma na 90% i drugiq o6te ne e po4nal da se svalq Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted October 13, 2004 Author Share Posted October 13, 2004 аиде ве майна няма ли кой да обърне внимание на трафика към арена и фтл вече втори ден само към евроком е прецакан аиде плс някой админ там да направи квото трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultimate Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 " ....последните месеци нашите клиенти драстично нарастнаха и трафика в пиковите часове достигна пределните за нашите машини 1,4 Гбит/сек ( при над 12 000 едновременни сесии) като обикновенно не пада под 1 Гбит/сек през 80% от денонощието. Това доведе до драстично понижаване на качеството и комфорта при нашите потребители....."(Arenabg) може да е от това Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 sled kato napravih sno6ti temi v ftlbg.com i arenata ve4e imame dostup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Ние и преди това имахме достъп, но просто течеше на под 1к (последната седмица). Но ти благодаря за темите Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted October 17, 2004 Author Share Posted October 17, 2004 sled kato napravih sno6ti temi v ftlbg.com i arenata ve4e imame dostup <{POST_SNAPBACK}> oh nadqvaj se to se opravi o6te na 15.10 ve4erta Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 oh nadqvaj seto se opravi o6te na 15.10 ve4erta <{POST_SNAPBACK}> Грешен отговор.Ако се оправило тогава защо вчера цял ден не ми ги зареждаше + това аз на бъзик го казах това.Едва ли заради темите са го пуснали>просто така се случи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Аве баси тъпото. незнам дали и на вас е така ама на мен постоянно ми се спира и продължава download-a... почва с ~60 KB намалява, намалява и стане 0 около 1-2 мин и после пак същото .. много тъпо i say! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FORCEBYTE Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Аве баси тъпото.незнам дали и на вас е така ама на мен постоянно ми се спира и продължава download-a... почва с ~60 KB намалява, намалява и стане 0 около 1-2 мин и после пак същото .. много тъпо i say! <{POST_SNAPBACK}> Da taka e ne6to se ebava vrazkata.Mnogo e kofti ama ko da se pray vse pak jiveem v Balgaria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Ми то това е много тъпо ве! Да го ... не мога да тегла като хората... То на мен не е само и от арената така де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Аве баси тъпото.незнам дали и на вас е така ама на мен постоянно ми се спира и продължава download-a... почва с ~60 KB намалява, намалява и стане 0 около 1-2 мин и после пак същото .. много тъпо i say! <{POST_SNAPBACK}> Аз пък не мога да разбера, какво сваляте от там. Като имате зор пишете на Dreamer да ви го дръпне и да го ъплоудне тука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Някой знае ли къде са мп3-ките в арената. Защото като отворя сайта и ми дава само игри и филми Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Някой знае ли къде са мп3-ките в арената. Защото като отворя сайта и ми дава само игри и филми Преди доста време ги изтриха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Преди доста време ги изтриха. <{POST_SNAPBACK}> И аз така си мислех докато не попаднах на това И затова попитах дали не се намират някъде другаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 само при мен ли като се опитам да отида на http://arenabg.com/ ме препраща към торента им? ъъъ, то си пишело, ама кой да чете: 2005-02-25 - Драги потребители, От днес достъпа до всички наши ресурси ще става САМО през този сайт. Линковете за каталозите са вече тук, но съвсем скоро ще бъдат достъпни само за регистрирани потребители. В момента все още работят директните линкове и Вие можете да ги ползвате. Свалянето на филми и игри ще продължи да бъде достъпно през http протокол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 ARENA-ta mai ia zatvariat ve4e .Ama neznam za6to.Ina4e be6e iak sait. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 i kato si pravat saitovete plateni kvo? verno li nqkoi si misli 4e 6te se suberat dostatu4no hora koito da si pla6tat za download!? Sigurno vsi4ki smu4ehte eno vreme sas napster , ama sega nqkoi da e platil da si svali mp3? Vinagi 6te ima bezplaten obqd vav inernet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.