Jump to content
BulForum.com

ArenaBG - новият сайт

en3rgy

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

аве тея от арена и фтл подиграват ли се кво не знам свалям от тях с 0-8кБ макс, може само да се надяваме че имат технически проблем то ако ще е така по добре да ги няма да не се ядосваме :angry:

аве тея от арена и фтл подиграват ли се кво не знам свалям от тях с 0-8кБ макс, може само да се надяваме че имат технически проблем то ако ще е така по добре да ги няма да не се ядосваме :angry:

мисля ,че от целия бг пиъринг в момента сваляме с толкова ?

С ква тарифа си е пич аз съм Д+ и мнол секано ми отваря сайта.... :angry1

Аз съм с Достъпна. Тегли ми с 13-14к както тегли и от Вареза. Ако имах кепчър скрийн програма щях да ви пусна снимка да видите.

Аз съм с Достъпна. Тегли ми с 13-14к както тегли и от Вареза. Ако имах кепчър скрийн програма щях да ви пусна снимка да видите.

Натискаш Print Screen бутона на клавиатурата. Намира се над стрелките в най -горния край на клавиатурата. След това отваряш Paint и натискаш Ctrl+V след това Save As на картинката и даваш да я запамети като JPG.

Такааа! Снимката я направих ама ако има кой да ми каже как да я кача... перфектно ще стане :D :D :D

П.С. Netrootbg - Мерси много!

а ся де странни нещта стават на Д да се сваля с по висока скорост от Д+ странно ... (за тия два сайта става дума)  :unsure:  :huh:  :(

Според мен няма нищо странно. Тук разликата вероятно са мрежите, т.е. Д+ и И+ вероятно ползват други мрежи, различни от тия на Д,И,Б,С,З..ЕК притежават мрежи от типа 217.. и 212..

А защо се сваля от там бавно..ами вероятно защото пак арената се е преместила при глупаците от хедоф. Точно от тях идва и най-големият проблем, който вероятно съще ствува и при всички останали. Или друг вариант - Арена отново иска кинти и някой не си е платил..Това е, свиквайте с нещата.

добре де,няма ли най-накрая някои модератор или администратор да обясни закво се получава така-връзката към арена и техно-линк едвам едвам капе дейба-форума едвам се отваря на аренабг бе ебаси-би трябвало да има някакво обяснение затова нали?от арената ли са орязали достъпа или проблема е в евроком? :confused

Както вече се писа, Арена смениха част от техническото си оборудване с ново, което предполага възможни проблеми. Отделно можете да проверите user status-а си дали е High или Low (след като се логнете в арената).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...