Jump to content
BulForum.com

ArenaBG - новият сайт

en3rgy

Recommended Posts

Дори и за момента да е временно рано или късно ще свърши и колкото по скоро го осъзнаем толкова по лесно ще го приемем когато стане за постоянно ;) просто свикваме с мисълта и това е  :)

и като свърши кво ? мноо важно че няма да има фриита

за тая работа си има торрнет,муле,слск,дц++(има бая български сървъри)

п2п програмита отдавна за заместили фрии сървърите в западните страни

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Край с арената! Квото беше - беше. Само да стискаме палци да не стане и варез.ру платен щото тогажа си спирам нета направо!

Изказване на месеца :P Нали warez.ru е локален на ISP-то ти. Как ще го направят платен...

Мислиш ли че разбирам от тея работи? :D :D :D А и освен това знаеш ли кво може да стане?

Виж отгори си пише мноо ясно find-bg.com

mi kato si "pishi" mnogo iasno 4e e find-bg.com . zashto kato napishesh www.arena-bg.com i sa poiaviava pak to ? 4e i arhiva im e ne e malak,neznam kakvo e bilo na arenata ,no towa si e dryg warez deeba.kak niakoi dosega ne e pisal za nego ?

mi kato si "pishi"  mnogo iasno 4e e find-bg.com . zashto kato napishesh www.arena-bg.com i sa poiaviava pak to ? 4e i arhiva im e ne e malak,neznam kakvo e bilo na arenata ,no towa si e dryg warez deeba.kak niakoi dosega ne e pisal za nego ?

Как никой да не е писал.Има чак и тема за него.

Лошото е че го няма и techno-link-a

Някой може ли да каже къде можем да намерим база данни със заглавията на филми , сортирани по жанр като в арената , така че да си изберем жанр , да разгледаме филмите в него , да си изберем филм , и да си го дръпнем от нашия варез.ру ?

mi kato si "pishi"  mnogo iasno 4e e find-bg.com . zashto kato napishesh www.arena-bg.com i sa poiaviava pak to ? 4e i arhiva im e ne e malak,neznam kakvo e bilo na arenata ,no towa si e dryg warez deeba.kak niakoi dosega ne e pisal za nego ?

find-bg.com е сравнително новичък фрии сървър ;)

Само да стискаме палци да не стане и варез.ру платен щото тогажа си спирам нета направо!

И как ще стане тва ?

Не, че нещо ама той никога не е бил безплатен ;) освен ако вие не плащате такси всеки месец, но имайки предвид, че Botev1912 е на икономична +(така поне мисля, че беше казал) едвали ви е безплатен вареза :bgrin:

http://www.warez.ru/movies/

Избираш жанр и си готов.

stranicata se rendva nepravilno. Gorniya frejm , kydeto e sortiraneto vyobshte ne se vijda s Operata. Sega probvah s Firefox - vijda se napolovina. S IE samo izliza.

Dokoga shte si pravite neshtata samo za IE :evil :evil

Dobre pone , che sys skrola go vidyah i s Operata (i che mi kaza Dreamer , che e tam).

S Firefox (0.9.1) obache skrola ne raboti.

Успокойте се, нищо и няма на Арената - вероятно след ден-два отново ще тръгне да работи сайта. В момента просто правят някои технически промени ;)

Ух, а толкова ми харесваше идеята да ги няма тия лийчъри, ама явно няма как :Д

Щот админа на сървъра се е напил и се търкаля някъде в безсъзнание :D :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...