Jump to content
BulForum.com

ArenaBG - новият сайт

en3rgy

Recommended Posts

Но  както сам казвал и в предишен мой пост, дните на "фрии"-тата като такива, каквито ги познаваме, са преброени. Идва ред на ПТП :)

П.П.П ПТП =| Пътно Транспортно Произшествие

Мда, потребителя няма да плаща за нещо, което може да намери безплатно, дори и с малко повече "зор", затова се очертават добри перспективи за P2P :)

• 3 months later...
  • Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Значи тестовия период е свършл така ли ? Край с безплатния обяд. :angry:

Ако се наложи всеки юзър да си плаща самосиндикално нямам да ми хареса, но все ще прежаля 2-3 лева на месец(но повече не)

Какъв тестов период ви гони? До одеве си работеше и Techno-Link-а. Явно онези си правят накаква гавра или променяте нещичко, защото не само при нас е така (от тези исп-та, които са си платили за достъп към арената/фтл).

Значи тестовия период е свършл така ли ? Край с безплатния обяд. :angry:

Ако се наложи всеки юзър да си плаща самосиндикално нямам да ми хареса, но все ще прежаля 2-3 лева на месец(но повече не)

Той обяда никога не е бил безплатен ;)

Сигурно това е времено щото http://mp3-bg.com си бачка

Дори и за момента да е временно рано или късно ще свърши и колкото по скоро го осъзнаем толкова по лесно ще го приемем когато стане за постоянно ;) просто свикваме с мисълта и това е :)

Това я някав майтап. Арената щели да я направят платена. Хи хи хи. Това мисля ще има ефект, ако всички прибегнат до тази крайна мярка, защото поне за мен тя не някакъв фактор.

Че безпалтен обяд няма това е ясно , ама и как ще бръкнат в джоба на българина това пък е още по-невероятно. Иначе на човек да му се доплаче като види как наема на едно DVD е само 50 ст.

Ще поживеем и ще видим!

:devil :devil :devil

Това я някав майтап. Арената щели да я направят платена. Хи хи хи. Това мисля ще има ефект, ако всички прибегнат до тази крайна мярка, защото поне за мен тя не някакъв фактор.

Че безпалтен обяд няма това е ясно , ама и как ще бръкнат в джоба на българина това пък е още по-невероятно. Иначе на човек да му се доплаче като види как наема на едно DVD  е само 50 ст.

Ще поживеем и ще видим!

:devil  :devil  :devil

Май нещо си пропуснал :bgrin: арената си е платена от доста време и това, че ти(ние) не сме дали директно кеш на арена(макар, че част от таксата ти отива там) не значи, че евроком не плаща всеки месец за да имаме достъп до там :)

представете си какъв интерес има в момента към imdb.com от българия, хиляди даунлоуд мениджъри го хамърват и то все за едни линкове от рода на http://imdb.com/animania/Shrek.2.WS.DVDRip.XviD-BRUTUS/, на ония сигурно им са взима акъла ;)

представете си какъв интерес има в момента към imdb.com от българия, хиляди даунлоуд мениджъри го хамърват и то все за едни линкове от рода на http://imdb.com/animania/Shrek.2.WS.DVDRip.XviD-BRUTUS/, на ония сигурно им са взима акъла ;)

Ще трябва да почерпят след такава посещаемост ще им скочат рекламните тарифи :)

При опит за набиране на аrenabg.com на мен ми излиза същото -  imdb.com :( 

Това става само с Арената! Кака да оправя проблема :wacko:

Проблемът не е във вашия телевизор :)

малко оффтопик

очаквайте след 2 месеца платен мп3-бг.ком

даже и месечната такса знам (6-7 лв. някаде)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...