Godfather Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Но както сам казвал и в предишен мой пост, дните на "фрии"-тата като такива, каквито ги познаваме, са преброени. Идва ред на ПТП П.П.П ПТП =| Пътно Транспортно Произшествие Мда, потребителя няма да плаща за нещо, което може да намери безплатно, дори и с малко повече "зор", затова се очертават добри перспективи за P2P Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 пичове можете ли да влизате в аренабг? щото мен ме препраща ей на тоя сайт-http://imdb.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
w-e-s-t-4-o Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 The page cannot be displayed tova pri men Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 Да ве тва е тъпо.Снощи свалях от там днес ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 Да ни е честито едно по едно фриитата си отиват е това е малко крайно да се надяваме, че ще е временно Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 lol,сори дано наистина да е временно тва с арената Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 Значи тестовия период е свършл така ли ? Край с безплатния обяд. Ако се наложи всеки юзър да си плаща самосиндикално нямам да ми хареса, но все ще прежаля 2-3 лева на месец(но повече не) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w-e-s-t-4-o Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 sigurno e vremenno predi 3 4 4asa se rovih v neq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 sigurno e vremenno predi 3 4 4asa se rovih v neq <{POST_SNAPBACK}> Може би е от 0.00 часа днес/вчера Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 ми то и аз се рових пред 40 минути в форума на арена ама скивайте сега кво става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 Какъв тестов период ви гони? До одеве си работеше и Techno-Link-а. Явно онези си правят накаква гавра или променяте нещичко, защото не само при нас е така (от тези исп-та, които са си платили за достъп към арената/фтл). Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 Значи тестовия период е свършл така ли ? Край с безплатния обяд. Ако се наложи всеки юзър да си плаща самосиндикално нямам да ми хареса, но все ще прежаля 2-3 лева на месец(но повече не) <{POST_SNAPBACK}> Той обяда никога не е бил безплатен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 Аз в момента и с технолинка имам проблем. Това, означава ли че и той е отрязан, щтото ако е така става страшно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 ми то техно-линка е собственост на арена е,щом дриимър казва че и другите исп-та имат птоблеми значи тия наистина човъркат нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 И кое е толкова страшно Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 Сигурно това е времено щото http://mp3-bg.com си бачка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 Сигурно това е времено щото http://mp3-bg.com си бачка mp3-bg от месец е в spnet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 Сигурно това е времено щото http://mp3-bg.com си бачка <{POST_SNAPBACK}> Дори и за момента да е временно рано или късно ще свърши и колкото по скоро го осъзнаем толкова по лесно ще го приемем когато стане за постоянно просто свикваме с мисълта и това е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 Това я някав майтап. Арената щели да я направят платена. Хи хи хи. Това мисля ще има ефект, ако всички прибегнат до тази крайна мярка, защото поне за мен тя не някакъв фактор. Че безпалтен обяд няма това е ясно , ама и как ще бръкнат в джоба на българина това пък е още по-невероятно. Иначе на човек да му се доплаче като види как наема на едно DVD е само 50 ст. Ще поживеем и ще видим! Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 Това я някав майтап. Арената щели да я направят платена. Хи хи хи. Това мисля ще има ефект, ако всички прибегнат до тази крайна мярка, защото поне за мен тя не някакъв фактор.Че безпалтен обяд няма това е ясно , ама и как ще бръкнат в джоба на българина това пък е още по-невероятно. Иначе на човек да му се доплаче като види как наема на едно DVD е само 50 ст. Ще поживеем и ще видим! <{POST_SNAPBACK}> Май нещо си пропуснал арената си е платена от доста време и това, че ти(ние) не сме дали директно кеш на арена(макар, че част от таксата ти отива там) не значи, че евроком не плаща всеки месец за да имаме достъп до там Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 Пазара се регулира от търсенето и предлагането пичове Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 представете си какъв интерес има в момента към imdb.com от българия, хиляди даунлоуд мениджъри го хамърват и то все за едни линкове от рода на http://imdb.com/animania/Shrek.2.WS.DVDRip.XviD-BRUTUS/, на ония сигурно им са взима акъла Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 представете си какъв интерес има в момента към imdb.com от българия, хиляди даунлоуд мениджъри го хамърват и то все за едни линкове от рода на http://imdb.com/animania/Shrek.2.WS.DVDRip.XviD-BRUTUS/, на ония сигурно им са взима акъла <{POST_SNAPBACK}> Ще трябва да почерпят след такава посещаемост ще им скочат рекламните тарифи Link to comment Share on other sites More sharing options...
mim14 Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 При опит за набиране на аrenabg.com на мен ми излиза същото - imdb.com Това става само с Арената! Кака да оправя проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddb Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 При опит за набиране на аrenabg.com на мен ми излиза същото - imdb.com Това става само с Арената! Кака да оправя проблема <{POST_SNAPBACK}> Проблемът не е във вашия телевизор малко оффтопик очаквайте след 2 месеца платен мп3-бг.ком даже и месечната такса знам (6-7 лв. някаде) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.