Fibaman Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Здравейте искам да попитам само аз ли не мога да дърпам вече от арената или е всеобщо?!! Имам си регистрация и до онзи ден си свалях,но след обновяването на сайта нещо стана!!Дърпам си торентчето обаче кометата нещо не ще да запали!! Иначе си влизам с моята регистрация.Значи си ми е редовна?!! Запалва ама с малко закъснение , поне при мен е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Здравейте искам да попитам само аз ли не мога да дърпам вече от арената или е всеобщо?!! Имам си регистрация и до онзи ден си свалях,но след обновяването на сайта нещо стана!!Дърпам си торентчето обаче кометата нещо не ще да запали!! Иначе си влизам с моята регистрация.Значи си ми е редовна?!! Ами гледай дали се сийдва тва, което сваляш, защото след реконструкцията доста торенти умряха. А все пак няма как да очакваш да запали като няма от кой да го дърпаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Ами гледай дали се сийдва тва, което сваляш, защото след реконструкцията доста торенти умряха. А все пак няма как да очакваш да запали като няма от кой да го дърпаш Aми няма начин да не се сиидва,защото пробвам да свалям Роки и има сума ти сиидъри.А колкото до изчакването чакам доста време(около 10 минути),но кометата не се свързва вообще с арената.И това е така от вчера!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 И 12 часа да чакаш (както беше при мен), може и да не запали. Ако се вгледаш ще забележиш, че всеки път като свалиш торент файла, ти се сваля с различен паскей. Отиди си в профила и си смени паскея. Дръпни си отново файловете и би трябвало вече да потегли. Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 С колкото и торента да пробвах не тръгва???Защо така? Къде да видя дали някой сийдва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Само при мен ли сайта се отваря и разглежда супер бавно ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 неска е ебан и спираше от време на време Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 имам нови 3 покани за torrentleech.org който не го кефи арената да даде мейл на пм Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 имам нови 3 покани за torrentleech.orgкойто не го кефи арената да даде мейл на пм Добър ли е Трябва ми най-вече за филми... Защото някой филми ги намирам само в арената,но нали нещо се ебава С колкото и торента да пробвах не тръгва???Защо така?Къде да видя дали някой сийдва? confused.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 KeenwooD преди да избереш самия филм си има сийдари броя им колко е и колко общо го свалят в момента . И на мен ми върви бавно неска дърпах филма 2fast2real 2 и докато зацепи седя май 5-10 мин мен ме нямаше през това време изчаквайте ми е съвета . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 KeenwooD преди да избереш самия филм си има сийдари броя им колко е и колко общо го свалят в момента . И на мен ми върви бавно неска дърпах филма 2fast2real 2 и докато зацепи седя май 5-10 мин мен ме нямаше през това време изчаквайте ми е съвета . Днес исках да дръпна 5 филма и на 5-те не тръгна въобще да сваля... Там има отстрани на филма едни стрелки нагоре и надолу ?Коя какво показва-сийи,мийд... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 е ти се базикаш първата показва броя на сийдовете а втората броя на лийчарите а вече в самата торент програма числата където са първите са за сийдари втората за лийчари . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 е ти се базикаш първата показва броя на сийдовете а втората броя на лийчарите а вече в самата торент програма числата където са първите са за сийдари втората за лийчари . Нито един от 5.ти филма не тръгна...Чаках ги 1 по 1 по 4-5мин Пък и пробвах с торент който е на първа страница Saw 3 който имаше 1000 и нагоре сийд/лийч и пак не тръгва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 На мен вообще не ми отварявече арената???!!! От няколко дни имах проблем със свалянето,но като писахв тяхния форум и се оправи.Обаче сега даже не ми отваря сайта!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 На мен вообще не ми отварявече арената???!!! От няколко дни имах проблем със свалянето,но като писахв тяхния форум и се оправи.Обаче сега даже не ми отваря сайта!! Преди 10-20 и на мен не ми го отваряше. Сега вече отваря EDIT: Сега пак Unable to connect Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Към кой сте за нет ? Сега пробвах 1 влизам в арена 2 пуснах този Saw 3 и веднага захапа явно е нещо от нета аз съм на ггбит за 18 лева и е 6 сега . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Арената пак дърпат напред- направили са безплатна търсачка (data.bg) http://www.arenabg.com/free.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Арената пак дърпат напред- направили са безплатна търсачка (data.bg) http://www.arenabg.com/free.php ХАхах "Айде извинявай,че се видяхме" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 16, 2007 Share Posted January 16, 2007 ХАхах "Айде извинявай,че се видяхме" Може би остарявам, но това не можах да го разбера.... Би ли пояснил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Може би остарявам, но това не можах да го разбера.... Би ли пояснил? Не нищо,просто 1 лафче Изкефих се на макс като видях как арената цакат дата.бг като пускат безплатна търсачка Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 към дзамундата ъплоудвам на макс,а към арената при 2 пъти поже4е пиъри-никой не се зака4а за ъплоуд и това е нешто което е редовно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 Интересен замисъл за развитието на Арена- прибавили са нова секция, и като гледам няма да е единствената. Чудничко ми е вече в какво искат да превърнат сайта. Може би в идеалния и да има от всичко, та като се забиеш в него, само там да седиш. Авто салон И при това е изключително добре направено и доста богат каталог Жени си имаме, сега има и коли.... то май само футбол остава да сложат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Не ми се отваря каталога на арена. Дори не ми излиза от лято като линк? Някой друг с този проблем ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Не ми се отваря каталога на арена. Дори не ми излиза от лято като линк? Някой друг с този проблем ? http://arenabg.com/cat/list.php?o=added_on&od=1&c=1 - този линк какво ти отваря? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 http://arenabg.com/cat/list.php?o=added_on&od=1&c=1 - този линк какво ти отваря? prbolema e bil vremenen..katalozite ne se otvarqha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.