s.Kiril Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Като говорихме за покани, ще може ли да се напражи нещо и аз да получа една покана?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 нямам момчета...питайте Kenwood, на него дадох 2 ако му се откъсне една от сърцето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Трябват ми две покани за мои приятели. Някой ако може да помогне ще съм много благодарен. Имам един въпрос - защо по дяволите нямам право аз да изпратя? Преди време ми занулиха статистиката, когато се беше разбунил кошера, предполагам с цел протекция. Оттам нататък маса време поддържах коефициент 5 и нагоре, сега съм към 3. Покани обаче ми се разправя, че нямам право да издавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Покани се дават само в началото на месеца, като на всеки 100гиги ти дават право на една покана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Покани се дават само в началото на месеца, като на всеки 100гиги ти дават право на една покана. Ебати простотията! А по друг начин не може ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Ебати простотията! А по друг начин не може ли? може - като си платиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 може - като си платиш Не може да си платиш. Там е работата. Без покана не става. Извинявам се за предния си пост. Не е докрай точен. Ще цитирам пинната тема във форума на арената: Право на една покана се получава на всяко 1-во число от месеца и то ако през периода (един месец) потребителят е реализирал ъплоуд в размер на 50 ГБ. Ако същия потребител вече има неизползвана покана нова не се дава, т.е. максималния брой покани, който можете да имате е една.Човека на който ще пращате поканата, трябва задължително да е посочил мейл адрес, който се намира на БГ сървър. Потребители които са с предупреждение на тракера, не могат да използват тази опция, незвисимо какъв трафик са натрупали и дали разполагат с покана. 1. Задължително изискайте от човека на който, ще пращате покана, да провери преди това, дали във форума не съществува акаунт от предишна негова регистрация, съдържащ ника или мейл адреса, които смята да използва при поканата. 2. Ако има такъв акаунт, потребителят който ще каните трябва да пусне молба в тази ТЕМА , за да бъде премахната старата регистрация и чак след като се убедите, че това е изпълнено му пратете поканата. 3.При попълване на регистрационната форма мейл адреса трябва да е същия, като този на който е пратена поканата. При едно наказание на поканен нищо не се случва с поканилия го. Ако обаче наказанията на първия станат 3 неговия акаунт се замразява, а при замразяване на акаунт на поканен, поканилия получава едно предупреждение заедно с информация защо е наказан и заради кой от протежетата му. В такъв случай ако още две негови протежета бъдат замразени за получени три наказания то той вече ще има общо 3 и неговия акаунт ще бъде замразен. Накратко: Ако трима поканени от вас бъдат ИЗГОНЕНИ то при третия пътувате и вие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Не може да си платиш. Там е работата. Без покана не става. значи онва с смс-сите го няма вече така ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 значи онва с смс-сите го няма вече така ли? Цитирам пейфорфрии/админа на арената/: Искам да поясня някои неща: 1. Платен статус не съществува и няма да съществува вече на този сайт. Това е с дата 2 юни. Даже от доста преди това отпадна платения статус на потребителите. Ако някой иска покана трябва да постне в http://forum.arenabg.com/index.php?showtopic=37569 или да попита културно в канала на Арена в UniBG - #ArenaBG. А по мое усмотрение аз мога да каня някой всеки месец. Засега първи в списъка е LaN, щот мъ кефи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 А по мое усмотрение аз мога да каня някой всеки месец. Засега първи в списъка е LaN, щот мъ кефи... oooo , аз пак са уредих днеска само на тотото не съм спечелил май трябваше да пусна фиш,сигурно за това Ми..ъъ..хвърли една покана насам когато ти се намери ,пък аз ша се постарая да я хвана Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Ша се появи на 1 септември. Имам още 10 гиги да кача първо. опппп вече ги качих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 А банват ли при нисък коеф в арената ? В линкоса изгърмях вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Трябват ми две покани за мои приятели. Някой ако може да помогне ще съм много благодарен... Във форума на Арена има специална тема,регистрират се и като поискат както подобава,обикновено някой им праща А банват ли при нисък коеф в арената ? НЕ...За Линкоса-не се притеснявай,не си загубил нищо и без друго само миръри... Половината бивши членове на отборите на Арена си направиха свой тракер,който се очертава да стане много добър Направете си регистрация,докато е свободна,адреса е:http://tracker.maglata.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Във форума на Арена има специална тема,регистрират се и като поискат както подобава,обикновено някой им праща Добре ако не мога да се регна, как ще им пиша във форума??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 ИСКАМ ДА ПОМОЛЯ ЗА ЕДНА ПОКАНА ЗА АРЕНАТА, ЗАЩОТО ОТ 6 месеца си търся такава! !! Моля помогнете. Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Просто за информация, казвам, че от арена бг съм дръпнал на двд Sin City и ICE AGE 2 и ги сийдвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Някой да има покана? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 За тези, които се нуждаят от покана: http://forum.arenabg.com/showthread.php?t=16968 Добре ако не мога да се регна, как ще им пиша във форума??? Мисля че форума е с отделен юзър и регистрация. Там не се иска покана . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Тоя топик е затворен от 1 месец и аз го попреглеждам редовно...ама нъцки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 pokana za kwo ne e li suwsem normalna registraciqta az po edno wreme si se registrirah i si gi izpolzwam ARENA bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 доколкото знам може да се регистрират само чужденци.така че който иска да пробва с чуждо ай пи,може и да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 доколкото знам може да се регистрират само чужденци.така че който иска да пробва с чуждо ай пи,може и да стане Е да ама колко ще караш с това чуждо IP? Айде на някой да му се откасне една покана от сърцето писна ми да чакам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 доколкото знам може да се регистрират само чужденци.така че който иска да пробва с чуждо ай пи,може и да стане Можело да се регнеш с прокси, ама после неможеш да си влезнеш в акаунта с твойто си ИП... Е да ама колко ще караш с това чуждо IP? Айде на някой да му се откасне една покана от сърцето писна ми да чакам! кво толкова и чакате на тая арена. Нищо интересно не намирам аз там . всичко си свалям от торентите на датата или от уареза въпреки че имам акаунт в арена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 ДВД филмите са им най-добре. На другите места все има някви дребни проблеми - я няма меню, я са оставили половината глупусти за сметка на качеството, я няква друга простотия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Здравейте искам да попитам само аз ли не мога да дърпам вече от арената или е всеобщо?!! Имам си регистрация и до онзи ден си свалях,но след обновяването на сайта нещо стана!!Дърпам си торентчето обаче кометата нещо не ще да запали!! Иначе си влизам с моята регистрация.Значи си ми е редовна?!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.