stanchobb Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Купувам синтезатор, 5 или 6 октави. Поставка не ми е необходима. Ако някой има подобeн и му е ненужeн вече, ще си бъдем взаимно полезни. Определяща е ниската цена. Очаквам оферти със снимки. Нещо такова: http://bp2.blogger.com/_hKcYnuOgemY/R_cuLg...h/KX8_front.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOMPY Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 здравей аз имам синтезатор CASIO мисля че е 5 октави или 6 сестра ми свирила на него но много отдавна сто процента е запазен и няма дефекти ако искаш ми пиши на лични да ти пратя снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted October 18, 2009 Author Share Posted October 18, 2009 Синтезаторът на JOMPY се оказа само 4 октави. Изрично подчертавам: търся 6 октави!!! (или компромисно 5 октави, ако се предложи достатъчно ниска цена) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted April 25, 2010 Author Share Posted April 25, 2010 Към настоящия момент имам нужда и от още един синтезатор- може и 4 октави да е ,стига да е професионален Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.