lil_stenly Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Абе колко струват тази паразитна ролка, все като питам познати от някой сервиз ми викат около 30/35лв, а тук в Пловдив всеки ми казва 60... я кажете от къде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Абе колко струват тази паразитна ролка, все като питам познати от някой сервиз ми викат около 30/35лв, а тук в Пловдив всеки ми казва 60... я кажете от къде? Поръчай си я от тези твои познати! Няма сервиз който да не ползва солидни отстъпки по магазините и ако познатите ти са пичове, ще ти излезе по - ефтино, отколкото ти ако си я купиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 20, 2009 Author Share Posted September 20, 2009 Поръчай си я от тези твои познати! Няма сервиз който да не ползва солидни отстъпки по магазините и ако познатите ти са пичове, ще ти излезе по - ефтино, отколкото ти ако си я купиш. Абе проблема е че са само познати и изобщо не са пичове, нали знаеш как е като става въпрос за услуги. Та кажете от Пловдив къде има и колко пари, че аз сервизи не знам. Защото съм сигурен че цената не е 60лв. за тази част. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Можеш да потърсиш ей Тук маг. "Евро 07" Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Това е телефонният номер на магазин "Хетрик". Звънни и питай... 032 969388 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.