Jump to content
BulForum.com

Подарявам дъно

Recommended Posts

fastfame6vhf.jpg

Това дъно го взех на 15-ти този месец от katzmann в тази тема.

katzmann, всъщност Пламен, не беше написал модела в темата.

При купуването се уговорихме ако не стане за моя процесор да му го върна.

Вечерта прочетох в интернет и се оказа, че моя процесор е по-нов и макар на същия сокет, не знам дали ще работи.

И от 16-ти започнах да издирвам katzmann да му го върна, все пак имахме уговорка.

Но нито на двата телефона се обажда, нито във форума ми отговаря, а влиза често.

Сериозен човек ми изглежда и не вярвам да се крие. Оказа се, че е възпрепятстван в София

и телефоните са служебни и т.н. и т.н. ...

Но ми писна да го търся и т.к. дъното няма какво да го правя ще го ПОДАРЯ на

човек от форума, който се обоснове най-добре за какво му е.

До 23-ти септември съм зает (независимо че влизам във форума) и на 23-ти ще

избера човека, на който да го дам. Дори ако ми е на път ще му го занеса.

Дъното е във вида, в който съм го взел от katzmann, няма кабели, драйвери и дори без ламаринка за кутията.

Моля ако някои модератор прецени, че темата не отговаря на правилата да ми драсне един ред като я изтрие.

Аз искам да направя едно добро дело. Не съм за 20 лв. Много по-доволен ще бъда ако зарадвам

някои, който няма финансовата възможност ...

Камен

здр значи вместо да го подаряваш купи си един дюрон на амд слагаш го и си готов това единия ми по лесен съвет другия е малко по сложен пробвай със флаш на биоса може всичко да ти тръгне

Имам един Атлон на 1000 и една памет ддр 256, и един ата 40гб.Мога да си направя един малък фтп сървър.Кажи някаква цена, с подарък ми е неудобно.

Такова дъно търся от сумати време...имам си кабели драйвери всичко трябва ми за работещ компютър с проблем в дъното.Компютъра ми трябва за работата. Няма проблем ако го продаваш само кажи цена

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...