Bugich Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Продавам това: http://mydivaplayer.com/index.php?p=9&prod=211 Нуждае се обаче от нова батерия! Сегашната му кара по 5-10 минути. Към него си има диск с драйвъри, слушалки, зарядно. Цена: 20 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsea FC Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Имаш ли идея отакде да се купи тая батерия,пиши ми лично или на скайпа bebo_1905 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugich Posted September 18, 2009 Author Share Posted September 18, 2009 Имаш ли идея отакде да се купи тая батерия,пиши ми лично или на скайпа bebo_1905 Сега като преписах едни данни на бетерията в гоогле ми излезнаха бетерии на Нокиа и тай като аз има нокия си сжалих батерията и бачка ОК с нея Самоче идва малко по дебеличка и капака не се затваря.... Можеби някоя друга батерия на нокия ще пасне по добре Тази от която свалих е 1208 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugich Posted September 21, 2009 Author Share Posted September 21, 2009 15 лв, окончателна цена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugich Posted September 25, 2009 Author Share Posted September 25, 2009 close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.