Darkman Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 Ще ви бъда благодарен да чуя вашето мнение за снощното парти На мен лично ми хареса, особено гостуващия DJ от Словакия - Umek, е тоя направо разцепи кочината Моля ви без селски коментари от рода на "Баси наркоманското сборище" и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 на мен от години ми е мерак за такова нещо- да ида на подобно парти. но не съм толкова голям та наш'те да ме пуснат. защото те са от тези предубедените, че там се събират само надрусани копелета. иначе това със сигурност е било едно от най-големите събития. се пак 8 години METROPOLIS!!!!! жестоко! е след някоя друга година може да се видим на 10 годишнината Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman Posted May 7, 2004 Author Share Posted May 7, 2004 на мен от години ми е мерак за такова нещо- да ида на подобно парти. но не съм толкова голям та наш'те да ме пуснат. На колко си бе, groover? Ако си на повече от 16 можеше да дойдеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 не бе, пич. не за това, че там няма да ме пуснат. моите родители са супер предубедени за тези партита и ги е шубе да ме пуснат а ти беше ли? яко ли беше? dj от Словакия? яко майна. аз съм живял там и много странно ми се струва тази нация да се занимава с техно, но няма невъзможни неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman Posted May 7, 2004 Author Share Posted May 7, 2004 Е това е наистина кофти Не се ли поддават на обработка? Аз наш'те съм ги обработил да ме пускат навсякъде още в 9-ти клас Да, наистона беше яко. И наистина и в Словакия се занимават с техно-музика (убедих се в това). Много зациклиха към 5:00 сутринта ама както и да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 еее пич, не може да очакваш 10 часа да са на линия, въпреки че те са се подготвяли доста дълго за това събиране. абе голям купон си е било. пич праи си сметка- аз се разбивам на техно в нас, какво ще ми е ако ида на прати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman Posted May 7, 2004 Author Share Posted May 7, 2004 Ами има един начин да разбереш Обработвай вашите и отивай Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted May 8, 2004 Share Posted May 8, 2004 тоя топик ми напомня че тряя да събера някак си 40 кинта за deep dish в софия на 04.06. иначе на тфа парти не отидох,щото нямах кинти...пък и не обичам hard techno Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted May 8, 2004 Share Posted May 8, 2004 Abe kvo zna4i tova Metropolis ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman Posted May 8, 2004 Author Share Posted May 8, 2004 Abe kvo zna4i tova Metropolis ????? Виж тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.