Jump to content
BulForum.com

Metropolis-a на 06.05.2004

Darkman

Как намирате снощното парти?  

13 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ще ви бъда благодарен да чуя вашето мнение за снощното парти :D

На мен лично ми хареса, особено гостуващия DJ от Словакия - Umek, е тоя направо разцепи кочината :woot

Моля ви без селски коментари от рода на "Баси наркоманското сборище" и т.н.

:punk

на мен от години ми е мерак за такова нещо- да ида на подобно парти. но не съм толкова голям та наш'те да ме пуснат. защото те са от тези предубедените, че там се събират само надрусани копелета. иначе това със сигурност е било едно от най-големите събития. се пак 8 години METROPOLIS!!!!! жестоко! е след някоя друга година може да се видим на 10 годишнината:)

на мен от години ми е мерак за такова нещо- да ида на подобно парти. но не съм толкова голям та наш'те да ме пуснат.

На колко си бе, groover?

Ако си на повече от 16 можеше да дойдеш :)

не бе, пич. не за това, че там няма да ме пуснат. моите родители са супер предубедени за тези партита и ги е шубе да ме пуснат:)

а ти беше ли? яко ли беше? dj от Словакия? яко майна. аз съм живял там и много странно ми се струва тази нация да се занимава с техно, но няма невъзможни неща:)

Е това е наистина кофти :(

Не се ли поддават на обработка? Аз наш'те съм ги обработил да ме пускат навсякъде още в 9-ти клас :D

Да, наистона беше яко. И наистина и в Словакия се занимават с техно-музика

(убедих се в това). Много зациклиха към 5:00 сутринта ама както и да е :P

еее пич, не може да очакваш 10 часа да са на линия, въпреки че те са се подготвяли доста дълго за това събиране. абе голям купон си е било. пич праи си сметка- аз се разбивам на техно в нас, какво ще ми е ако ида на прати:)

тоя топик ми напомня че тряя да събера някак си 40 кинта за deep dish в софия на 04.06.

иначе на тфа парти не отидох,щото нямах кинти...пък и не обичам hard techno

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...