RIP Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Продавам 320GB Seagate 7200.10/SATA2/16MB закупен на 14.03.2007 г. с 5 г. гаранция (към Мост), т.е. остават около 2 години и половина. Без забележки. Цена: 65 50 лв. Намира се в София и за страната мога да пратя през Еконт за сметка на купувача. Контакти: skype: ripsterbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted September 20, 2009 Author Share Posted September 20, 2009 Цените с 5 лв надолу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara27 Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Защо не кажеш че гаранцията на сигейт е 3+2 години и вторите 2 години са гаранционни но трабва да изпратиш харда до сигейт за твоя сметка. Българските фирми няма да ти го вземат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pier80 Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Колега въртял си харда 2 години и 6 месеца и му искаш цена 11 лв по малка отколкото струва нов в магазина с пълната си гаранция(76лв) не е ли меко казано нагло от твоястрана?За да не се счита мнението ми за офтопик ти предлагам 50лв за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted September 21, 2009 Author Share Posted September 21, 2009 Kanara27, защото когато не съм сигурен за нещо не го казвам. Когато го купувах питах - гаранцията към Мост е 5 г. На самата гаранция също го пише. Друго не знам. pier80, обикновено като продавам нещо проучвам цената му. В момента се въртят няколко оферти на абсолютно същия хард с цена 65 лв. Не мисля, че е нещо нереално. Плюс това съм смятал моментната цена от Мост, където е $52х1.2х1.33 = 82 лв. И все пак ако предложението ти е реално - кажи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pier80 Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Kanara27, защото когато не съм сигурен за нещо не го казвам. Когато го купувах питах - гаранцията към Мост е 5 г. На самата гаранция също го пише. Друго не знам.pier80, обикновено като продавам нещо проучвам цената му. В момента се въртят няколко оферти на абсолютно същия хард с цена 65 лв. Не мисля, че е нещо нереално. Плюс това съм смятал моментната цена от Мост, където е $52х1.2х1.33 = 82 лв. И все пак ако предложението ти е реално - кажи. Предложението ми е абсолютно РЕАЛНО и то е 50 лв и нито стотинка повече.Гледаи си цените в мост но в скаи.бг цените са под тези в мост така , че няма смисал да спорим там цената е 76лв с ддс на този хард с пълната му гаранция.Следователно хард които е работил 2 години и 6 месеца реално ли е според теб да му искаш цена с 11лв по надолу от тази в магазина след като и колегата ти казва че останалите 2 годни от гаранцията му ще се считат само ако го пратиш до сигеит за твоя сметка(следователно за мен харда е с по малко от 4 месечна остатачна гаранция)Не сме се събрали в форума за да се лъжем или каквото и да било там.провери си в скаи цените или мръдни до техния магазин в СФ. за да се увериш , че не си приказвам празни приказки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted September 21, 2009 Author Share Posted September 21, 2009 Много се впрягаш . Не съм тръгнал никой да лъжа, защото нищо не крия. Описал съм какво предлагам и каква е цената му (какво виждаш бе и намалена), ще има хора, на които им харесва и такива на които не. По-важното е да се споразумеем и всеки да е щастлив. Щом ще го взимаш ще се разберем на ЛС. ПС. От SKY пазарувам доста, наистина някои цени са по-надолу от Мост, но не мисля, че винаги сравнението трябва да бъде с най-ниската цена на пазара, тъй като те не захранват цялата страна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted September 25, 2009 Author Share Posted September 25, 2009 pier80 и неговите "реални" предложения мълчат цяла седмица, така че правя лек ъпдейт. Свалям единият диск от продажба, а Seagate-a вече е на цена 50 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pier80 Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 pier80 и неговите "реални" предложения мълчат цяла седмица, така че правя лек ъпдейт. Свалям единият диск от продажба, а Seagate-a вече е на цена 50 лв. Ми колега докато ти се туткаш с начална цена от 65лв и после докато се разберем си намерих един WD640gb за 70лв и съответно го закупих.Просто всеки които търси намира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted September 26, 2009 Author Share Posted September 26, 2009 Аз не съм се туткал, а чаках теб да спреш да мрънкаш за цената и да ми дадеш нормално предложение. След като го направи веднага ти писах и така и не ми отговори. Replay е хубав бутон и независимо дали си купил или не си, не е лошо да го ползваш. По темата - диска е продаден, така че може да бъде заключена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.