Jump to content
BulForum.com

Коли или Жени!???

Slain

Recommended Posts

с огромната разлика че когато е пияна като те види полицията няма да ти иска книжка и талон, а ще ти пожелае успех :P

Въпроса е ти да си пиян веееееее..

Много е гадно да еб*ш пияна жена

Въпроса е ти да си пиян веееееее..

Много е гадно да еб*ш пияна жена

Зависи от жената- на някой им падат задръжките и експериментират!!! ...стаеа оффтопик :)

ми да, някви там пичове дето шкембетата им се движат 2 метра пред тях се разхождат с най-яките гаджета. а ние обикновените хора с малко пари и все още без коли си юркаме най-обикновени момиченца... ама така е, закономерностите в живота :)

ми да, някви там пичове дето шкембетата им се движат 2 метра пред тях се разхождат с най-яките гаджета. а ние обикновените хора с малко пари и все още без коли си юркаме най-обикновени момиченца... ама така е, закономерностите в живота :)

ти кво предпочиташ няква супер яка която мисли само как да ти вземе и последната стотинка или някоя който пак да е красива но да се интересува от теб,а не от парите ти ?

Ne mi se cheteshe cialata tema ta kazvam samo mnenie po osnovnia vypros. Vypros niama. Kolite sa bokluk. Tova e prevozno sredstvo be hora. Dali e kola, tamvai ili samolet niama absoliutno nikakvo znachenie ako moje da te zakara ot tochka H do tochka G. A vij kato govorim za jeni i tochka G.... No tova e samo ednata strana. Kakvato i da e edna jena tia e jivo, razumno(ot biologichna gledna tochka) syshtestvo koeto moje da izpitva chuvstva i da te nakara da izpitvash i ti. Avtomobilyt niama dusha - jenite imat. Ot tova kakvo poveche moje da se kaje. Kak e vyzmojno da me vylnuva kupchina jeleza(karton v niakoi sluchai) poveche ot choveshkata dusha i chuvstvitelnost. Veren otgovor C:Jeni

Da, markiram razbira se.

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeez. 100/\B

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...