OutSider Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 Opasno e samo da spukash guma Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 с огромната разлика че когато е пияна като те види полицията няма да ти иска книжка и талон, а ще ти пожелае успех Въпроса е ти да си пиян веееееее.. Много е гадно да еб*ш пияна жена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 Въпроса е ти да си пиян веееееее..Много е гадно да еб*ш пияна жена Зависи от жената- на някой им падат задръжките и експериментират!!! ...стаеа оффтопик Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Spoko shte pochnesh da razbirash.Ako otidesh na daskalo s edno BMW M3 kabrio i shte se chuva samo moje li da me povozish Tova e istinata za genite.....! Zatova nablegnete na kolite...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 pari sledvat koli i kogato gi ima6 i dvete 6te polu4i6 i jeni tva e kato zakon v momenta spored men Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Ako shte da si super grozne ako ti se podavat pachki ot joba i imash kola zvqr i shte imash nai qkite jeni v grada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 nali tva kazvam i az taka si e Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 ми да, някви там пичове дето шкембетата им се движат 2 метра пред тях се разхождат с най-яките гаджета. а ние обикновените хора с малко пари и все още без коли си юркаме най-обикновени момиченца... ама така е, закономерностите в живота Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 13, 2004 Author Share Posted May 13, 2004 ми да, някви там пичове дето шкембетата им се движат 2 метра пред тях се разхождат с най-яките гаджета. а ние обикновените хора с малко пари и все още без коли си юркаме най-обикновени момиченца... ама така е, закономерностите в живота ти кво предпочиташ няква супер яка която мисли само как да ти вземе и последната стотинка или някоя който пак да е красива но да се интересува от теб,а не от парите ти ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 Двете заедно. P.S.LaN, аз съм Java Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 Taka si e! Aide da napravim edin poll da vi dim kakvo mislqt drugite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 Ne mi se cheteshe cialata tema ta kazvam samo mnenie po osnovnia vypros. Vypros niama. Kolite sa bokluk. Tova e prevozno sredstvo be hora. Dali e kola, tamvai ili samolet niama absoliutno nikakvo znachenie ako moje da te zakara ot tochka H do tochka G. A vij kato govorim za jeni i tochka G.... No tova e samo ednata strana. Kakvato i da e edna jena tia e jivo, razumno(ot biologichna gledna tochka) syshtestvo koeto moje da izpitva chuvstva i da te nakara da izpitvash i ti. Avtomobilyt niama dusha - jenite imat. Ot tova kakvo poveche moje da se kaje. Kak e vyzmojno da me vylnuva kupchina jeleza(karton v niakoi sluchai) poveche ot choveshkata dusha i chuvstvitelnost. Veren otgovor C:Jeni Da, markiram razbira se. Yeeeeeeeeeeeeeeeeeez. 100/\B Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.