Jump to content
BulForum.com

Паднаха се еднакви числа в 2 поредни ТОТО тиража

Светлия

Recommended Posts

Да, при нас тези неща не се класифицират като престъпление :D

След като го върши тези, които определя законите, престъпление ли е? И след като законите са нагласени така, че да са в тяхна изгода?

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Е, аз не говоря за конкретния случай. А и беше малко иронично казано.

Имах предвид, че ако удари 4-5 милиона дядо ти Петко от Трапоклово, още вечерта няма да има кой да отвори на козичката... ;)

а самоличността на печелившите винаги е тайна. по абсолютна случайност това пречи за доказването на свързаност на печелившите лица с организаторите на лотарията.

Никак даже не е тайна банковата тайна. Има законен начин за разкриването и.

кой ти говори за банковата тайна?! чети, чети...

Нещо не те рабрах? Какво да чета?

не знам... написаното? става въпрос, че се пази в тайна самоличността на спечелилите от игрите на спортния тотализатор. тотализатора не е банка. никой не говори за банкови тайни... освен гласовете в главата ти, де...

Именно гласа в главата ми казва, че най лесния начин да узнаеш името на спечелилия е през банка. Вътрешен човек може да даде неофициална информация, която ще е повод за прокуроска намеса, ако се счита, че печалбата е обект на престъпление.

// Нещо взе да се вземаш насериозно? Може би сарказъма и иронията ми ти минават покрай ушите? Мислех, че поне ти ме четеш по правилния начин ;)

мдам. разбрах. ще тръгнат по банките да разпитват - а при вас тия дни да е правил вноска гражданин спечелил шестица от тотото, та да поискаме да разкриете самоличността му? как да разберете дали е спечелил от тотото? не е ли споменал например, така от дума на дума... не? извинете за безпокойството...

how clever indeed...

мдам. разбрах. ще тръгнат по банките да разпитват - а при вас тия дни да е правил вноска гражданин спечелил шестица от тотото, та да поискаме да разкриете самоличността му? как да разберете дали е спечелил от тотото? не е ли споменал например, така от дума на дума... не? извинете за безпокойството...

how clever indeed...

Аз вече ти написах, че напоследък взе да допускаш грешки!

- Спортния тотализатор е клиент на една банка.

- Парите се привеждат по сметка на спечелилия, не му се носят в чувал.

- Всички служители на банки на високи позиции, са сменили толкова банки, че са едно огромно семейство.

За какво безпокойство става дума?

Само за пример ще ти кажа - преди година имаше опит за измама с "дарителска сметка". Точно след 5 минути се знаеше абсолютно всичко за жената, която стоеше зад тази сметка.

Баси, аз чак сега видях, че тия с шестиците ще вземат всеки около 10 бона или общо размера на печалбата е 180 000 кинта. Егати, та това са почти джобни пари бе. :lol:

и естествено не откриха нередности. всичко е по протокол. но дали протокола е правилен никой не се интересува......

:) Ама естествено, специалистите казаха: "Случва се!", кой ли пък е очаквал друго...

Сега поне шараните (не искам никой да обидя, но за друга дума не се сещам), които продължават да пускат тото ще пускат освен техните си числа и тези от предишния тираж, че то в България всичко се "случва", може да се потрети явлението. :lol:

и естествено не откриха нередности. всичко е по протокол. но дали протокола е правилен никой не се интересува......

естествено няма да открият нередности. иначе се сещаш какво ще последва. ще ги съсипят от дела. всеки запален тотаджия, който играе от 20 години и си пази фишовете ще им потърси сметка. така че и да има нещо, няма нищо.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...