Jump to content
BulForum.com

Паднаха се еднакви числа в 2 поредни ТОТО тиража

Светлия

Recommended Posts

Да, при нас тези неща не се класифицират като престъпление :D

След като го върши тези, които определя законите, престъпление ли е? И след като законите са нагласени така, че да са в тяхна изгода?

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Е, аз не говоря за конкретния случай. А и беше малко иронично казано.

Имах предвид, че ако удари 4-5 милиона дядо ти Петко от Трапоклово, още вечерта няма да има кой да отвори на козичката... ;)

mobo said:
а самоличността на печелившите винаги е тайна. по абсолютна случайност това пречи за доказването на свързаност на печелившите лица с организаторите на лотарията.

AlBundy said:
Никак даже не е тайна банковата тайна. Има законен начин за разкриването и.

ov3rm4n said:
кой ти говори за банковата тайна?! чети, чети...

Нещо не те рабрах? Какво да чета?

не знам... написаното? става въпрос, че се пази в тайна самоличността на спечелилите от игрите на спортния тотализатор. тотализатора не е банка. никой не говори за банкови тайни... освен гласовете в главата ти, де...

Именно гласа в главата ми казва, че най лесния начин да узнаеш името на спечелилия е през банка. Вътрешен човек може да даде неофициална информация, която ще е повод за прокуроска намеса, ако се счита, че печалбата е обект на престъпление.

// Нещо взе да се вземаш насериозно? Може би сарказъма и иронията ми ти минават покрай ушите? Мислех, че поне ти ме четеш по правилния начин ;)

мдам. разбрах. ще тръгнат по банките да разпитват - а при вас тия дни да е правил вноска гражданин спечелил шестица от тотото, та да поискаме да разкриете самоличността му? как да разберете дали е спечелил от тотото? не е ли споменал например, така от дума на дума... не? извинете за безпокойството...

how clever indeed...

ov3rm4n said:
мдам. разбрах. ще тръгнат по банките да разпитват - а при вас тия дни да е правил вноска гражданин спечелил шестица от тотото, та да поискаме да разкриете самоличността му? как да разберете дали е спечелил от тотото? не е ли споменал например, така от дума на дума... не? извинете за безпокойството...

how clever indeed...

Аз вече ти написах, че напоследък взе да допускаш грешки!

- Спортния тотализатор е клиент на една банка.

- Парите се привеждат по сметка на спечелилия, не му се носят в чувал.

- Всички служители на банки на високи позиции, са сменили толкова банки, че са едно огромно семейство.

За какво безпокойство става дума?

Само за пример ще ти кажа - преди година имаше опит за измама с "дарителска сметка". Точно след 5 минути се знаеше абсолютно всичко за жената, която стоеше зад тази сметка.

Баси, аз чак сега видях, че тия с шестиците ще вземат всеки около 10 бона или общо размера на печалбата е 180 000 кинта. Егати, та това са почти джобни пари бе. :lol:

mobo said:
и естествено не откриха нередности. всичко е по протокол. но дали протокола е правилен никой не се интересува......

:) Ама естествено, специалистите казаха: "Случва се!", кой ли пък е очаквал друго...

Сега поне шараните (не искам никой да обидя, но за друга дума не се сещам), които продължават да пускат тото ще пускат освен техните си числа и тези от предишния тираж, че то в България всичко се "случва", може да се потрети явлението. :lol:

mobo said:
и естествено не откриха нередности. всичко е по протокол. но дали протокола е правилен никой не се интересува......

естествено няма да открият нередности. иначе се сещаш какво ще последва. ще ги съсипят от дела. всеки запален тотаджия, който играе от 20 години и си пази фишовете ще им потърси сметка. така че и да има нещо, няма нищо.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...