Светлия Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Паднаха се еднакви числа в 2 поредни тото тиража 16 септември 2009 / News.dir.bg Назначена е проверка във връзка с това, че в две поредни тегления на играта "6 от 42" на спортния тотализатор са се паднали еднакви числа. Цялата новина Честито на всички печеливши (всъщност печеливша) - Мис Бизнес дама на прехода - Иренка Кръстевич (всяка прилика и/или съвпадение на имената е случайна). Отговорите на Експертизата: 1)Ами че от това по-вероятно какво ? 2)Случва се ! (б.авт. Но само в България) 3)Крадци-и-и-и-и (Wrong answer ) ! Едит: Във връзка с тия съвпадения, си мисля дали няма да е удачна и една тема като: "Да си поплачем малко !" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 /me си прави секуру... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorenzooo Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 До няколко дни ТОТО-то ще е с нови шефове,както в централата,така и на регионално ниво....Може би това е била кражба като за последно Ирена може би вече не харесва Майбах-а си,и сега е решила да "изкара" някой лев за новото четириврато купе на Ролс Ройс Да пукне дано тая свиня долна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted September 16, 2009 Author Share Posted September 16, 2009 "Министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков представи новите управителни съвети на Национална спортна база и Български спортен тотализатор, след като предишните ръководства бяха освободени." предаде БГНЕС. Важно уточнение ! Точно при смяната на ръководството такъв "гаф" ? Очевидно някой направи нагледна демонстрация какво се е случвало до момента... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 "Министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков представи новите управителни съвети на Национална спортна база и Български спортен тотализатор, след като предишните ръководства бяха освободени." предаде БГНЕС. Важно уточнение ! Точно при смяната на ръководството такъв "гаф" ? Очевидно някой направи нагледна демонстрация какво се е случвало до момента... A не смяташ ли, че са освободени именно, заради този гаф? Ако не бяха сгафили едва ли щяха да ги хванат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Отпадна изискването шефът да има висше икономическо, юридическо или техническо образование. Бившият национален треньор по кану-каяк е завършил Националната спортна академия. Той беше и член на управителния съвет на тотото по времето на кабинета "Сакскобургготски", когато БСТ се оглавяваше от Ирена Кръстева. Треньор по кану-каяк на пост за мениджър... без икономическо или юридическо образование. За какво му е? И със средно може да се управлява икономическо предприятие. Поредното назначение тип "приятел ми е, та шеф на тотото ли няма да го направя"... айде бе, те ще ми кажат. Ще променям изискванията както си искам, само да ми пасват на мен и на мойте хора. А заключението ти "Очевидно някой направи нагледна демонстрация какво се е случвало до момента... " пък е тотална смешка, при положение, че НОВИЯ шеф всъщност е бил в управителния съвет на тотото точно при Ирен Кръстева. Демек - случвалото се до момента, се е случвало при него. И нали знаеш коя е тя? Много си наивен, пич, много... А назначението на бодигарда на Бриджит Бардо за зам. шеф на НСО как да коментираме? Държавата (тоест аз и всички ние) ще плащаме заплатата на личния бодигард на ББ. Еми личен гард му е, та няма шеф в НСО ли да го направи!? И понеже изглежда там няма как да отпадне изискването да има съответния чин - гарда е пратен набързо да изкара генерал-щабната академия. Или просто е решил, че щом му е приятел, та генерал ли няма да го направи? Страхотно... Нов морал. Няма нищо общо със старите помияри До сега НСО е карала с един зам. шеф, сега обаче има нужда от втори. При това в момента, в който ми говорят за съкращаване на държавната администрация, закриване на комисии и прочие икономии. Пак едно говорим, друго правим. а за числата от тотото - всеки средноинтелигентен и кадърен математик ще ти обясни, че е напълно възможно да се паднат еднакви шест числа дори в две поредни тегления, какво остава в два поредни тиража. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Аз не знам какво се палите толкова. Има си шанс да се паднат два пъти. А и си задайте простия въпрос: Ако аз мога да нагласям тотото както си искам, защо, по дяволите, ще пусна два пъти едни и същи числа?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted September 16, 2009 Author Share Posted September 16, 2009 A не смяташ ли, че са освободени именно, заради този гаф? Ако не бяха сгафили едва ли щяха да ги хванат. Това е другата гледна точка, но някак ми идват много случайно всички тези съвпадения, за да е просто гаф. ... Пак само дървото гледаш и не виждаш гората. Няма как твоя любим ББ да извади от ръкава си навсякъде само нови хора, които никога не са били в никакви системи и имат свидетелство от теб, че не са корумпирани и т.н. Ако се окаже, че в България друго освен крадци няма - никаква сила не може да ни помогне (освен някой добре насочен метеорит). Това че е бил, който и да е, където и да е все още не е доказателство за каквото и да било. Всичко ти е смешка на теб, може би защото си най-умния от всички, но не мога като теб да виждам чашата все наполовина празна, защото си е наполовина пълна... Виждам добри знаци, виждам твърде много раздвижвания в нашата държава, които няма как да не доведат до... по-малко лошо поне. А за назначението на приятел не знам си къде - това, според мен, навсякъде става така (и в политиката и в бизнеса) въпросът е какво ще свърши, а не чий приятел е. Готов съм да се обзаложа, че и ти на негово място ще постъпваш така. Аз не знам какво се палите толкова. Има си шанс да се паднат два пъти. А и си задайте простия въпрос:Ако аз мога да нагласям тотото както си искам, защо, по дяволите, ще пусна два пъти едни и същи числа?!?!?! Причини да искаш на защото. А иначе шанс има да: "Вероятността да се паднат 2 пъти подред е това число на 2 степен или 27 518 270 757 796. Никой обаче не каза колко години са нужни това да се случи. Т.к. има 2 тегления на седмица или 104 тиража на година това може да се случи веднъж на 264 598 757 286 години." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 и ще загубиш. няма да назнача приятеля си, който е готвач, за шеф на Железопътна Инфраструктура... или този, който е програмист - за зам.шеф на спортно ведомство. нито ще променя изискванията така че да отговарят на приятелите ми. по-скоро ще търся човек, който отговаря на изискванията. И никъде не правят така - освен в България. Жалко за всичките приказки, че Бойко не е като другите - дойде време да си признаеш, че всъщност Е... нещо, което ти се повтаря от самото начало, но което отричаше като комунист на разпит. И за другите неща ще се съгласиш малко по малко, колкото и да не ти се иска - Бойко с действията си просто ще те обори и тогава дори ти няма да можеш да обявиш черното за бяло... спокойно... "Вероятността да се паднат 2 пъти подред е това число на 2 степен или 27 518 270 757 796. Никой обаче не каза колко години са нужни това да се случи. Т.к. има 2 тегления на седмица или 104 тиража на година това може да се случи веднъж на 264 598 757 286 години." Това е пълна глупост. Ако приемем за вярно тази глупост, а именно че вероятност на събитие от 1 към 25 518 270 757 796 всъщност означава че това събитие ще се случва след всеки 25 518 270 757 795 опита, то тогава значи, че понеже шанса да хвърлиш 6 със зар е 1 към 6, то след всеки пет хвърляния ще се пада шестица?!? Хеллоооу?! Има ли някой на горните етажи? Това е напълно невярно и пълна глупост. както сам може да се убеди всеки като хвърля зар... ще има случаи когато ще хвърля пет поредни пъти шестица, както и серии от по над двайсет хвърляния без изобщо да се падне шестица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted September 16, 2009 Author Share Posted September 16, 2009 ... Не виждам нищо за признаване засега, а за бъдещето други хора може би могат да се изкажат (и ти сред тях). Човека просто е усреднил, за да е по-нагледно, естествено, че 6 -ца не се хвърля на всеки 6 хвърляния точно, но ако хвърлиш един милион пъти - усреднено ще е именно на всеки 6 хвърляния. "Хеллоооу?! Има ли някой на горните етажи?" Разбирам, че не ти е симпатичен ББ, но с по-малко емоции повече ще кажеш. ... Просто шанса е адски малък, но това не означава, че е невъзможно. Въобще, какви са тези псевдоматематици, които се цитират, не мога да разбера?! Ми точно за адски малкия шанс става дума, иначе невъзможни неща няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Причини да искаш на защото. Нищичко не разбрах от изречението... Това е пълна глупост. Ако приемем за вярно тази глупост, а именно че вероятност на събитие от 1 към 25 518 270 757 796 всъщност означава че това събитие ще се случва след всеки 25 518 270 757 795 опита, то тогава значи, че понеже шанса да хвърлиш 6 със зар е 1 към 6, то след всеки пет хвърляния ще се пада шестица?!? Хеллоооу?! Има ли някой на горните етажи? Това е напълно невярно и пълна глупост. както сам може да се убеди всеки като хвърля зар... ще има случаи когато ще хвърля пет поредни пъти шестица, както и серии от по над двайсет хвърляния без изобщо да се падне шестица. Да не говорим, че ако ще и да е 1:689567954679875698769879857697569854769, то това съвсем не означава, че ще се падне на 689567954679875698769879857697569854769-ия път! Може да се падне и 5 пъти подред. Просто шанса е адски малък, но това не означава, че е невъзможно. Въобще, какви са тези псевдоматематици, които се цитират, не мога да разбера?! EDIT: Сега видях, че овърман същото е казал. Съжалявам за повторението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Аз не знам какво се палите толкова. Има си шанс да се паднат два пъти. А и си задайте простия въпрос:Ако аз мога да нагласям тотото както си искам, защо, по дяволите, ще пусна два пъти едни и същи числа?!?!?! първия път е нямало улучена 6ца, втория - 18 броя. не, това въобще не прилича на сценарий "ти що не пусна числата дет ти казах, уе?! следващия път да внимаваш!". ама изобщо. от Б.Б. не съм видял нищо реално свършено засега - само приказки и популизъм. чакам и да му изтече искания в другата тема 6-месечен срок за "да видим ко шъ стани" и тогава........ще повтаряме заедно с овърман: КАЗАХМЕ ЛИ ВИ, А?!, ама той ще ползва по-цветни думи. и ще трябва да го направим в темата за изборите де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 предполагам не са математици, а журналисти, или просто Светлия ни представя негови собствени разсъждения като цитат, в опит да подплати с нещо приказките си, естествено без да посочва източник не му е за първи път да "цитира" анонимни компетентни коментатори. първия път е нямало улучена 6ца, втория - 18 броя. не, това въобще не прилича на сценарий "ти що не пусна числата дет ти казах, уе?! следващия път да внимаваш!". ама изобщо. ами не прилича. трябва да си изключително тъп да си мислиш, че такова нещо няма да се забележи и няма да повдигне въпроси. ако има такъв сценарии, то ще е - "ти що не пусна числата дет ти казах, уе?! следващия път пусни ето тези (различни шест)!" И ти това добре го осъзнаваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted September 16, 2009 Author Share Posted September 16, 2009 ...ще повтаряме заедно с овърман: КАЗАХМЕ ЛИ ВИ, А?!, ама той ще ползва по-цветни думи. и ще трябва да го направим в темата за изборите де. Това казахме ли ви, всяка баба над 70 години го може и даже го упражнява ежедневно. И вместо с ov3rm4n да "казвате", може да показвате... Шото от първото доказана файда няма. предполагам не са математици, а журналисти, или просто Светлия ни представя негови собствени разсъждения като цитат, в опит да подплати с нещо приказките си, естествено без да посочва източник не му е за първи път да "цитира" анонимни компетентни коментатори. Колко прозорливо звучи, но пък е напълно погрешно - типично в твоя менторски стил. Това което цитирах е коментар не знам си кой от (16.09.2009 г. | 14:49ч.) - с малко усилия сам ще си го намериш. abc (16.09.2009 г. | 14:49ч.)Сметката на филолог е най-точна. Формулата е 42!/6!(42-6)! което прави 5 245 786. Вероятността да се паднат 2 пъти подред е това число на 2 степен или 27 518 270 757 796. Никой обаче не каза колко години са нужни това да се случи. Т.к. има 2 тегления на седмица или 104 тиража на година това може да се случи веднъж на 264 598 757 286 години. Вие как мислите? Най-нагледно и точно е казано затова и го цитирах човека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Вие как мислите? мислим, че е пълна глупост - поради причините изложени по-горе и от мен и от Асасин.... ще го потвръди всеки нормален човек след като се замисли поне минутка върху задачката. А дали този който го е изтърсил това е мислил или не е мислил - загадка... както и ти дали си мислил или не си мислил преди да го цитираш. вероятно си го цитирал, просто защото ти е прозвучало изключително "научно" (ударение на на-) и сложно... начи требе да е верно. пък и подкрепя твоята теза... начи нема начин да не е верно!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted September 16, 2009 Author Share Posted September 16, 2009 мислим, че е пълна глупост - поради причините изложени по-горе и от мен и от Асасин.... ще го потвръди всеки нормален човек след като се замисли поне минутка върху задачката. А дали този който го е изтърсил това е мислил или не е мислил - загадка... Къде пък видя изложени причини. Но както и да е за причините. Аз теб да попитам: искаш да ми кажеш, че за теб си е съвсем нормално да си излизат (чат пат естествено, не всеки път) еднакви числа в поредни тиражи ? П.П. Иначе за цитирането си прав, признавам, прозвуча ми именно добре и даже не мисля да си правя труда да смятам, не ми е необходимо, за да "повярвам" на всичките случайности една след друга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 да. не виждам защо да не е възможно. а щом е възможно - посочи ми пречка да се случи? или понеже ти смяташ, че не е нормално, значи не е възможно, значи е нагласено? желязна логика! имаш ли аквариум? нямаш?! значи си педераст! специално за теб, защото отново се правиш на сляп и не виждаш това което не искаш да видиш: твърдението, че Т.к. има 2 тегления на седмица или 104 тиража на година това може да се случи веднъж на 264 598 757 286 години е пълна глупост, защото: Това е пълна глупост. Ако приемем за вярно тази глупост, а именно че вероятност на събитие от 1 към 25 518 270 757 796 всъщност означава че това събитие ще се случва след всеки 25 518 270 757 795 опита, то тогава значи, че понеже шанса да хвърлиш 6 със зар е 1 към 6, то след всеки пет хвърляния ще се пада шестица?!? Хеллоооу?! Има ли някой на горните етажи? Това е напълно невярно и пълна глупост. както сам може да се убеди всеки като хвърля зар... ще има случаи когато ще хвърля пет поредни пъти шестица, както и серии от по над двайсет хвърляния без изобщо да се падне шестица. Да не говорим, че ако ще и да е 1:689567954679875698769879857697569854769, то това съвсем не означава, че ще се падне на 689567954679875698769879857697569854769-ия път! Може да се падне и 5 пъти подред. Просто шанса е адски малък, но това не означава, че е невъзможно. Въобще, какви са тези псевдоматематици, които се цитират, не мога да разбера?! А самият факт, че хората на Бойко Борисов НАЗНАЧАВАТ ПРОВЕРКА, която да търси конспирации и заговори, там където има проста математика - мисля че говори предостатъчно за къмпетентността им и подготвеността им за постовете, на които ги е настанил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 предполагам не са математици, а журналисти, или просто Светлия ни представя негови собствени разсъждения като цитат, в опит да подплати с нещо приказките си, естествено без да посочва източник не му е за първи път да "цитира" анонимни компетентни коментатори. ами не прилича. трябва да си изключително тъп да си мислиш, че такова нещо няма да се забележи и няма да повдигне въпроси. ако има такъв сценарии, то ще е - "ти що не пусна числата дет ти казах, уе?! следващия път пусни ето тези (различни шест)!" И ти това добре го осъзнаваш не е нужно да си тъп, а само нагъл. правени са и по-нахални неща, а нашето толерантно общество повдига рамене и маха с ръка и ги пуска "от него да мине". в по-краен случай е размахвало пръсти по посока на наглеца и го е гледало лошо. митьо очите и ванко идно вече са превъзпитани и примерни членове на същото това общество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted September 16, 2009 Author Share Posted September 16, 2009 да. не виждам защо да не е възможно. а щом е възможно - посочи ми пречка да се случи? или понеже ти смяташ, че не е нормално, значи не е възможно, значи е нагласено? желязна логика! имаш ли аквариум? нямаш?! значи си педераст!специално за теб, защото отново се правиш на сляп и не виждаш това което не искаш да видиш: Честно казано много по-възможно е твърдението ти за аквариума да е железен закон, отколкото гореспоменатата възможност. То да не отваряме тема какво е възможно, щото ще те попитам "посочи ми каква е пречката" ББ да те осинови примерно, или не по-скоро да те назначи за Главен секретар на МВР и ти да приемеш. Малко вероятно, но напълно възможно ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 и ще загубиш. няма да назнача приятеля си, който е готвач, за шеф на Железопътна Инфраструктура... или този, който е програмист - за зам.шеф на спортно ведомство. нито ще променя изискванията така че да отговарят на приятелите ми. по-скоро ще търся човек, който отговаря на изискванията. И никъде не правят така - освен в България. Жалко за всичките приказки, че Бойко не е като другите - дойде време да си признаеш, че всъщност Е... нещо, което ти се повтаря от самото начало, но което отричаше като комунист на разпит. И за другите неща ще се съгласиш малко по малко, колкото и да не ти се иска - Бойко с действията си просто ще те обори и тогава дори ти няма да можеш да обявиш черното за бяло... спокойно... Това е пълна глупост. Ако приемем за вярно тази глупост, а именно че вероятност на събитие от 1 към 25 518 270 757 796 всъщност означава че това събитие ще се случва след всеки 25 518 270 757 795 опита, то тогава значи, че понеже шанса да хвърлиш 6 със зар е 1 към 6, то след всеки пет хвърляния ще се пада шестица?!? Хеллоооу?! Има ли някой на горните етажи? Това е напълно невярно и пълна глупост. както сам може да се убеди всеки като хвърля зар... ще има случаи когато ще хвърля пет поредни пъти шестица, както и серии от по над двайсет хвърляния без изобщо да се падне шестица. Interesno... Znam, 4e si sofist i se opitvash da dokajesh zakonite na veroqtnostite za greshni, no ne si prav. Sorka Tova, 4e shansa e edno kum 6 ne zna4i, 4e na vseki 6 hvurlqniq shte imash vsqko 4islo po vednuj. Tuk se govori za infinite trials, Law of Large Numbers. Ako hvurlqsh zara bezkrai puti, togava ti garantiram, 4e edna shesta ot tqh shte sa 6-ci. Specialno za 6 ot 42, veroqtnostta da se padnat chislata e kombinacia ot 6 elementa ot 42 (zashtoto e bez zamestvane), toest C(42,6) = 42! / 6! * 36! -> 1 kum 5 245 786 Tova sa independent events. 2 poredni puti da se padnat e kombinaciqta na kvadrat 27 518 270 757 796. Az li4no ne vijdam nishto tolkova o4udvashto v padnalite nomera. Oshte pove4e, 4e poradi fizi4ni zakoni i kakvo li ne, shansa da se padne edno top4e ne e ednakav s drugo. EDIT: Mdaaaa, az se hvanah za edno izre4enie tam To4no! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 интересно, но каза ТОЧНО това което и аз и Асасин казваме. А именно - шанс от едно към 1000 НЕ значи, че ще се падне САМО веднъж на 1000.... или че ще се пада на ВСЕКИ хиляда опита... или през интервал от хиляда опита... Благодаря, че го обясни толкова подробно още веднъж. Прочети пак какво казваме и казва казва компетентния анонимен на Светлия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Аз само не разбрах къде е връзката тотото с Бойко, много ви е лесно да серете, кой кво направил кой кво не направил, той вчера дойде и утре искате да блеснете с 2000 евро заплата и зелени градинки, абе вие в кой свят живеете бре?. Тази сутрин имаше хубаво интервю при Бареков с Бойко, и аз смело и беспристрасно мога да кажа, че това е най добрия министър, който България е имала в моя съзнателен живот! При Бареков Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Връзката е там, че новоназначения от Бойко шеф на тотото още в пръвия си ден започва да нищи злоупотребите на старите му шефове. Прочети линка към статията който е дал Светлия. Прочети статитята. И ще видиш. Променят се изисквания, за да може да се назначи наш човек, който не отговаря на тях. А най-смешното е, че новоназначения е всъщност стария... щото е бил на хранилката заедно с Ирен още от времето на НДСВ. Забележи обаче, че дори те не са били достатъчно нагли, за да променят изискванията, така че да го направят шеф. За ГЕРБ обаче невъзможни работи няма. Бойко при Бареков - и това е достатъчно да те убеди, че той е най-добрия?!? Само на приказки ли вярваш? И то на приказки при "вързан" водещ, който никога не би задал въпрос, който да е неудобен на Бойко? Ако работа се вършеше в телевизионно студио, докато си приказваш сладко с Бареков... съгласен съм с теб. Няма по-добър. А и извинявай, ама аз лично нищо не искам от Бойко. Освен едно - да е алтернатива на досегашните политици, което ще рече - да не се държи като тях. Самия той проглуши света с обещания, че ще е морален, ще е чист и светъл, не като тях... Еми до момента не виждам разлика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Ми как да видиш разлика, ти си предобеден, не искаш да си отвориш очите, сам виждаш за кви закони става на въпрос "Амнистиране!?", магистрла Тракия дори няма разрешение за работа...направо олигофрения. Не само при Бареков, не знам дали следиш предването и по нова, август месец докато Цветков беше на почивка с Лора, Диана Найденова водеше "Челюсти". Бойко гостува 2 пъти, първото и последното предаване. Еми няма какво да си крива душата сега... Ако има нещо нередно спрямо новозначения стар шев на тотото, вярвам Бойко няма да остане безпричастен, никой не казва, че е перфектен, че е Чък Норис умножено по 107 и т.н. Може и така да направим, живи и здрави след 4 години може да направим една ретроспекция на стореното от Бойко и стореното от всички останали правителства след "промените"..да видим за какво иде реч. Няма да се меша повече, все пак темата не е Бойко Борисов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Interesno... Znam, 4e si sofist i se opitvash da dokajesh zakonite na veroqtnostite za greshni, no ne si prav. Sorka Tova, 4e shansa e edno kum 6 ne zna4i, 4e na vseki 6 hvurlqniq shte imash vsqko 4islo po vednuj. Tuk se govori za infinite trials, Law of Large Numbers. Ako hvurlqsh zara bezkrai puti, togava ti garantiram, 4e edna shesta ot tqh shte sa 6-ci. Зорлен на прости се правите май. Хайде, 100 делено на 6 не е точно число ама да кажем от 300 пъти, искаш ли да се хванем на бас по нещо едро, че няма да имаш 50 6-ци? И на английски да го напишеш, и на китайски, все е глупост. От Google ли цитирате мама му дейба, не ми става ясно... Не ви ли е неудобно да пускате подобни мнения не мога да разбера. Те повторили тиража и имало 18 6-ци. Аз пак питам: Ако мога да нагласям тотото, защо да пускам същите числа, като е ясно, че ще се дигне вой до небесата?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.