Dendroid Posted May 24, 2004 Share Posted May 24, 2004 Awe twa na world class mnoo trudno we Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 24, 2004 Share Posted May 24, 2004 Като цяло сичко си е добре има забележки.Ся няма да философствам.Просто искам да ми кажете защо като са я правили и тая ФИФА не са махнали тва нещо.Прием : тръгвам с бербатов от центъра и си вървя кам наказателното на аматиор и никой не ме спъва или пък зима топката.Ултра много ме дразни това. Предполагам че и вас.супер нервиращо е .Другото нещо дето ми направи впечатление е ве след тъч като дадещ кръга да подадеш на някой играч и ако тои е зад играча е подава много криво.Даже бих казал ужасно.Както и да е и тоя дефект преживях ся идват финтовете от предишните поустове чета че бли комбинация от бутони.Пробвах го и става ама и то е супер загубено барем поне един да беше минал.Едно е хубаво че се вкарва от наказателното което не е от най-красивите испълниея де ама поне ти носи победата.ся се мъчих срещу франциа на уъралд клас и си е бахти зора падам с по 2 или 3 гола.няма маитап зор голям.и едно въпросче айде направете серверче на фифата ест ако има пач някав.и да си псретнем едно турнирче ние феновете на ФИФА.Според мен ще стане кибарска работа.Който иска нека пише предлага и тн.Ако стане стане супер ще се кефим.Ако пък не поне на реплейовете ще се гледаме кви сме откачени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 Az sam nawit za nqkaw server ama teq ot EA Sports dokato se setqt da pusnat pacha to shte izleze 2005 apak i sam w mreja i mi kazah che trqbwa da znam nqkakaw port za da mi go otworqt za da moga da q igraq..taka che ako znaete neshto POMAGAITE !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted May 29, 2004 Share Posted May 29, 2004 Играта ще тръгне ли на 1 Ghz, 128 РАМ, Карта-GeForce MX100\200? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ART attack Posted May 29, 2004 Share Posted May 29, 2004 а бе по принцип не са лоши фифи-те.обаче има някой неща които много ме дразнат.реализмът в играта има да се доизпипва още много(години напред).примерно -компютъра винаги уцелва вратата от фаул -ако играеш на професионалисти срещу люксембург(примерно) тва че са люксембург въобще не им пречи да си подават топката като бразилци и да правят супер атаки -с един играч трудно можеш да преминеш през противник пък да не говорим за 2-3-ма противника ! e mi mn qsno 4e luxemburg te biqt nali zatova e world class tova e pri vsi4ki igri vdiga6 trudnost stava po trudno kolkoto do falovete ne vinagi otzelvat vratata @sLK igrata mislq 4e 6te ti varvi bez problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 29, 2004 Share Posted May 29, 2004 Играта ще тръгне ли на 1 Ghz, 128 РАМ, Карта-GeForce MX100\200? ako RAM ti e DDR koeto me symnqva spored men ako e SD RAM nqma da moje da vyrvi kakto trqbva.Drypni si e ama shte lagva.Zavisi vsichko ot ram i ot video-to ti.Az sym s 1800 Mhz GForce 4 MX 400 -64 Mb 256 DDR 400Mhz i nqmam problemi.Ot vreme na vreme pravi zabivki ama az znam shto.Inache svali si e edva li nqma da mojesh da e igraesh.Prosto trqbva samo neq da otvarqsh.Nz probvai Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted May 29, 2004 Share Posted May 29, 2004 Тръгна играта! :punk :punk :punk :) Много е яка! Почти нямам лаг и не забива! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted May 29, 2004 Share Posted May 29, 2004 Като цяло сичко си е добре има забележки.Ся няма да философствам.Просто искам да ми кажете защо като са я правили и тая ФИФА не са махнали тва нещо.Прием : тръгвам с бербатов от центъра и си вървя кам наказателното на аматиор и никой не ме спъва или пък зима топката.Ултра много ме дразни това.Предполагам че и вас.супер нервиращо е .Другото нещо дето ми направи впечатление е ве след тъч като дадещ кръга да подадеш на някой играч и ако тои е зад играча е подава много криво.Даже бих казал ужасно.Както и да е и тоя дефект преживях ся идват финтовете от предишните поустове чета че бли комбинация от бутони.Пробвах го и става ама и то е супер загубено барем поне един да беше минал.Едно е хубаво че се вкарва от наказателното което не е от най-красивите испълниея де ама поне ти носи победата.ся се мъчих срещу франциа на уъралд клас и си е бахти зора падам с по 2 или 3 гола.няма маитап зор голям.и едно въпросче айде направете серверче на фифата ест ако има пач някав.и да си псретнем едно турнирче ние феновете на ФИФА.Според мен ще стане кибарска работа.Който иска нека пише предлага и тн.Ако стане стане супер ще се кефим.Ако пък не поне на реплейовете ще се гледаме кви сме откачени. За Ливърпуул ФЕН : 1.Ако си забелязал, когато тръгнеш от центъра дори на аматьори те обграждат няколко играча.Ако се опиташ да се измъкнеш със спринт, ти взимат топката. 2.Зависи колко назад си хвърлил тъча Все пак това е реално.Ако става въпрос за 1-2 метра, играчът се опитва да я спре с глава... 3.Незнам как ги правиш финтовете, но на мен ми стават всичките... 4.Опитай се да задържиш "D" докрай, и пак ми кажи лоши изпълнения ли се получават... А за сървъра съм напълно съгласен... P.S.Ако имате въпроси питайте...доста неща съм разучил... А, и между другото играта върви на 800 Mhz, 64 Video,128 RAM... И то при всичко - HIGH, 800x600... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted May 30, 2004 Share Posted May 30, 2004 Едвам вкарвам гол на аматьори! Малко ми е трудно- засега! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted May 30, 2004 Share Posted May 30, 2004 Вече млата на World Class! Искам с един гол да се похваля, къде да кача файла??? (много жесток на професионалисти) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted May 30, 2004 Share Posted May 30, 2004 Освен на FTP-то? Къде другаде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 P.S.Ако имате въпроси питайте...доста неща съм разучил... E shtom e taka raotata kaji malko kak se prawat fintowete apak az shte si namera nachin da biq na world class..shtoto se pusnah w grupa Germaniq, Holandiq, Shotlandiq, Armeniq i Balgariq i si e trudnichko Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 OK 1.Значи най - качественият финт е тип "крачолче" Трябва да си централно срещу противника си и щтракаш Shift -> -> На практика - Shift + Двойно щтракване на лява стрелка. (Финтът се получава и при спринт, като тогава просто натискате Shift, докато тичате) 2.Тип "360 градусово завъртане" Просто Shift + нагоре + надолу (ако искате след финта да се озовете под противника си) Shift + надолу + нагоре (ако искате след финта да се озовете над противника си) 3.Тип "плъзгане на топката встрани" Shift + нагоре + нагоре Shift + надолу + надолу Надявам се да съм помогнал ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 Така като гледах поустовете от предишните страници.Найстина ги развалиха фифите няма какво да се лъжем.Според мен обаче най-реалистична или поне най-яка е ФИФА 2003.Че тя си е класика.Ся новата се едно гледам сложени снимки вместо главите на футболистите.Иначе и аз мога се похваля с едно много яко голче от странична на Оуен срещу Франция.Красота тфа му е майката Анаглия.Иначе най-много ме кефи на играта стадионите.Не са доиспипани, но са си афтентични.С това макар и на 75/80% са се справили от ЕА Геймс.Друго мисля да благодаря за помоща на симбата за дето ни предостави финтовете.Ся пускам и ще пробвам как действат.Ако чуете или направо видите сървар на ФИФА-та обаждайте се да играем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 Няма защо А ето и моят гол http://warez.ru:8080/FTP/Docs/*UPLOAD/Euro...replays/replay4 Покажете и вашите най красиви голове де! P.S.Разпитвам за сървър, ама още няма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 а бе в гуугъл като търся нещо за играта и ми го смесва с сайтове за европейското и става 'мазало' .Някой знае ли някъв сайт дето има разни работи за играта ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 Да, аз знам Fifax.net - всичко за всички футболни игри...Най вече за ФИФИ-те P.S. Ако искаш директно да ти го отваря на английски вместо на руски пиши : eng.fifax.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 Да, аз знам Fifax.net - всичко за всички футболни игри...Най вече за ФИФИ-те P.S. Ако искаш директно да ти го отваря на английски вместо на руски пиши : eng.fifax.net 10x свалих им нови обувки на играчите и нови екипи на България и там още някви глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 Eiii twa na world class neshto pak sa ebali shibanoto ewro. Moje li 90 min da igraesh na edna wrata da wodish s 1:0 na Armeniq s Balgariq i w 90 min oneq da odarat gredata az da chista ama na moq kraka da mu mine prez topkata i teq da me izrawnat ??? E twa si ebalo maikata. Igrata e super nerealistichna na amatior nqma koi da te spre na terena na world class ti nemojesh da gi spresh a inache sega shte widim kwo shte swalim ot oniq sait Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 Все пак за това е World Class ако греша поправи ме.То от ЕА Геймс са си направили нивото както трябва иначе тфа за крака вярно е гадно.Ама още по гадно е да ти вкарат през крачола.Ако го помните бъга на ФИФА 2002.Такаче пак го играй мача и спок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 e az sas restart gore dolu wzeh da q swikwam taq igra inache za kwa 2002 mi goworish pomnite li na world cup 2002 i na fifa 98 kak se wkarwaha golowe ot centara ?? inache 10x za oniq sait fifax.net .. swalih si na nashte ekipite za ewroto mnoo qko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 Давам пример бе човеко.На ФИФА 2002 като натиснеш паса и посочиш да ходи към вратаря и му минаше през крачола.За тоя бъг говоря ся на новите ФИФи го няма този проблем и вкарването е по трудно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 Давам пример бе човеко.На ФИФА 2002 като натиснеш паса и посочиш да ходи към вратаря и му минаше през крачола.За тоя бъг говоря ся на новите ФИФи го няма този проблем и вкарването е по трудно. Fifa 2004 ima bugove, po diagonal ako strelqsh dori dosta izvan nakaztelnoto pole topkata v 90 % ot sluchaite vliza v vratata, a takova polojenie da napravish ne e tolkova trudno. Sashto drug bug e che ot korneri se vkarva mnogo lesno, na Euro 2004 sa gi opravili teq raboti. Fifa 2002 imashe naistina takav bug, kato biesh kam vratata ot dalech s ne mnogo silen udar i minava prez racete na vratarq ili prez krakata zavisi. Na world cup 2002 ot sled center gol v 90 % ot sluchaite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted June 2, 2004 Share Posted June 2, 2004 Awe to i na ewroto sigurno ima bagowe ama sme go igrali malko i zatwa ne sme otkrili mnogo inache weche se klasirah na ewroto na world class (az da si se pohwalq) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted June 2, 2004 Share Posted June 2, 2004 Aide da pravim mreja na FIFA 2003 ve hora Kato nqma oshte za evro 2004 pone taq da igraem. samo ako moje nqkoi da up loadne onva za on line ako se seshtate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.