Jump to content
BulForum.com

UEFA Euro 2004-DEViANCE

Rexus

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply
Nai-veroqtno, kaji kak da go napravq pravilno.

ami super lesno e.. kopirash papkata i dwata faila w UEFA Euro 2004\data\cmn

twa UEFA Euro 2004 e papkata w koqto si install igrata :)

i DVD az ne znam kak se prawqt broiki

Темата е изчистена от лайнариите на оня жалък флудър, както и от вашите разговори с него. Ще се погрижа да получи бан

ami super lesno e.. kopirash papkata i dwata faila w UEFA Euro 2004\data\cmn

twa UEFA Euro 2004 e papkata w koqto si install igrata :)

i DVD az ne znam kak se prawqt broiki

Mdam, tova i sam go razbrah ot tekstoviq fail, no uvi, ne stava pri men :(

Basi, za 5 ma4a na UEFAta vkarah pove4e golove s glava otkolkoto za 200 ma4a na FIFA 2004!!! :)

Oba4e kogato se nalaga da igraq za glava v za6tita sym gola voda. Osobeno pri kornerite- edna topka ne moga da vzema. Kajete kakvop se pravi - pred 4ujdiq igra4 li da zastavam, zadf nego li, koga se cyka "D" i taka natatyk.

az vinagi zadurjam E,opitvam se da izbutam protivnikoviq igra4,i razbira se natiskam D,kogato topkata pribiliji do mene

po tozi na4in ne sum dopusnal gol ot corner na EURO 2004 ;)

Ne znam, ve4e se ot4aivam. Igraq na world class i se spravqm dosta dobre, dosega sym dopusnal samo edin gol ot igra, no ako govorim za stati4ni polojeniq - razcepvat me :( 2 ot 3 yglovi zavyr6vat s gol za tqh. Moga da se pohvalq s pyrvata si pobeda na world class- s England sre6tu Scotland s 1:0 :) Ina4e raven. 6te probvam tova s "E"to , 6toto ve4e me izbiva na nasilie sled tehen yglov udar :)

Basi, za 5 ma4a na UEFAta vkarah pove4e golove s glava otkolkoto za 200 ma4a na FIFA 2004!!! :)

Oba4e kogato se nalaga da igraq za glava v za6tita sym gola voda. Osobeno pri kornerite- edna topka ne moga da vzema. Kajete kakvop se pravi - pred 4ujdiq igra4 li da zastavam, zadf nego li, koga se cyka "D" i taka natatyk.

eee chovek nedei taka ve

ti me otchaivash

ei sq mi se svalq igrata i ochakvam da e super

ama kato cheta shtom gi vkarvash super lesno

ti vsyshnost na kvo igraaesh

da znam

shtoto az ne sam slab i na wclas pravq nai mnogo raven nz kajete pone grafikata kak e

Malko uto4nenie - na fifa 2004 za 200 ma4a da sym vkaral maximum 3 gola s glava :) Taka 4e ne si misli, 4e se vkarva lesno. prosto e vyzmojno, za razlika ot fifata :) Ina4e igraq na wclass, ama e zor, osobeno na kornerite :angry1 :evil :devil :angry1 :evil :devil . Pyk da ne ti kazvam sre6tu francuzite kakvo e da igrae6 na wclass...

ot korneri ve4e se vkarva po-trudno,prosto gledaite da izbutate za6titnika i pompete D ;)

az fintovete-emi po prinzip sa s Shift,ili puk C+D,no spored men ne vur6at dobra rabota

az izplozvam sledniq nomer-kogato ostana sam sre6tu za6titnik natiskam nqkoq posoka i posle vednaga q smenqm[primer left posle vednaga right]

dosta 4esto upsqvam da se izmukna ot branitelq ;)

Za kornite vseki vtori korner mi e gol. Moqta taktika e predi saotbornika da bie se otdrapvam nazad i sled tova vednaga napred kato se stremq da ne se blasna v protivnika, a i pompa "D". tova go pravq somo kogato podavam na 3 nomer s "D".

malko obarkano obqsnqvam ama :wacko: . ako mojete probvaite.

a nqkoi moje li da kaje kak se prehvarlq vratarq, 6tot 4etoh 4e moje ama ne moga da go prehlq.

naposleduk EA Games dosta razvaliha fifa igrite i tazi ne e izklu4enie ne e tova koeto se o4akva6e na men li4no igrata mi se struva oteg4itelna

Hmm. Pls q kajete s 2 dumi kak sa fintove ot roda "kracholche" "mejdu krakata" zashtoto gledah, chetoh, gledah, chetoh edin kazva edno drug drugo... Kajete pls che ne e got kat nemoje berbatov da mami tiuran :o

Naposledak li? 4e to fifa/evro ot 2000 godina kato gi hvanish vsi4kite sa po-skapani ot evro 2004...osven da gledash nazad vav vremeto kum 98/99 i tozi period za teb da e naposledak...

Аз съм доволен от игричките! :Р

Къртят

К'во толк'ва?

Те рулират! :) :music B) :bgrin:

Аз съм доволен от игричките! :Р

Къртят

К'во толк'ва?

Те рулират! :) :music  B)  :bgrin:

а бе по принцип не са лоши фифи-те.обаче има някой неща които много ме дразнат.реализмът в играта има да се доизпипва още много(години напред).

примерно

-компютъра винаги уцелва вратата от фаул

-ако играеш на професионалисти срещу люксембург(примерно) тва че са люксембург въобще не им пречи да си подават топката като бразилци и да правят супер атаки

-с един играч трудно можеш да преминеш през противник пък да не говорим за 2-3-ма противника !

E veche nqmam problem s vklarvaneto na golovete no puk tiq korneri napravo me razkatavat samo edin put sum vkaral gol ot korner  :)

Ще се научиш! :)

Аз... за моя gameplay да не говорим... :) :) :) :music !

Едвам вкарвам голове на аматьори :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...