Alex Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Не бих казал,че българите са слаби.Оценките им са равни на Германците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Я ме светни как ще се направи сървър? Dreamer ,moje prez Msn da igraem Igrata ne e tolkoz trudna be xora , stiga da ste igrali 2004.Daje e malko po lesna ,shtoto s oprostili malko dvijenieto na igra4ite .. No kato cqlo ima oshte dosta da se poraboti.Poostavili sa si prustite .. Nqkoi znae li zashto podqvolite ,kato natisnesh "z" i ti se poqvqt "A" ,"W" i "D" ,obshto vzeto samo na "A" dawa pass ? p.s. veseo ,pesenta verno e qka ,kude go ima celia ost ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0_1 Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Май трябва просто да го натиснеш повече от един път... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 A-e pas po vazdux,s W stava pas po zemq[govorq kogato natisne6 Z] Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 p.s. veseo ,pesenta verno e qka ,kude go ima celia ost ? Засега никъде, постоянно проверявам еМуле. Тая видях как се казва(нали излизат надписи когато почва песента) и си я свалих от датата Явно с A и W се дават два от пасовете, а третия как се дава? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 emi mai4e nqma treti:) za drug pas osven po vazdux[lob] i po zemq ne znam da ima vuv futbola:) btw kato natisnete Z ,a posle nqkoi ot pasovete te se naso4vat kum igra4a s nomer 1,za da gi naso4ite kum 2 ili 3,natiskate pak Z:)[v slu4ai 4e ne go znaete] Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 aaa HBK ok ,tova pitax.Qsno ,sq she probvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Eto go noviq problem- Svalih crackfix-a.Extrack-nah go.Slojih vtoriq disc i posle kato natisna da vlizam, zarejda 2-3 sec. i me iskarva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Eto go noviq problem-Svalih crackfix-a.Extrack-nah go.Slojih vtoriq disc i posle kato natisna da vlizam, zarejda 2-3 sec. i me iskarva сложи си NO CD Crack бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 сложи си NO CD Crack бе A ti pro4ete li kakvo napisah???!! Slojih crackfix-a! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 A ti pro4ete li kakvo napisah???!! Slojih crackfix-a! CrackFix No Cd Crack аз лично правя разлика Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Na moq comp ne pravi razlika Pak sa6tata rabota kato gi svalih i dvete.I dvete gi razhirvirah v Euro 2004 papkata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Na moq comp ne pravi razlika Pak sa6tata rabota kato gi svalih i dvete.I dvete gi razhirvirah v Euro 2004 papkata. а бе тва са .exe-та бе ! няма значение дали преди NO CD крака ще сложиш crackfix-a или направо ще сложиш NO CD крака ! по принцип слагаш последния крак и си готов ! примерно ако искаш да играеш с диск последния крак е Crackfix-a,а по принцип последния крак е NO CD крак-а така че трябва да сложиш него последен и след тва всичко да ти върви.Ако не ти върви значи проблема си е от теб а не от играта или крак-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Preinstalirai igrata i probvai pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 нови screenshot-ти от FIFA 2005 + уникално яко филмче.Ако това което го има на филмчето бъде включено в играта просто ЕА ще смажат конкуренцията !!! ако наистина ще можем да вкарваме такива уникални и реални голове като тези на Зидан и Бергкамп,прехвърлянето на вратаря вътре в наказателното поле ?! незнам за Euro 2004 обаче FIFA 2005 очертава като най-добрия футбол правен някога Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 prehvurlqne na vratarq moje da se pravi i v Euro 2004... kakto su6to taka moje6e i v World Cup 2002 .. taka 4e tva ne mi se struva osobeno novo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Е кое е толкова особено .. мен ме кефят само новите стадиони. Другото са просто пререндвани филмчета. Даже доколкото знам тоя гол го беше вкарал наистина Брегкамп тая година и то точно на Нюкясъл. Както и да е още е рано да се говори за Фифа 2005, но не ми се струва, че ще е много различна от 2004 и още по-малко от Евро 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Даже доколкото знам тоя гол го беше вкарал наистина Брегкамп тая година и то точно на Нюкясъл. всъщност гола на Зидан е голът с който Реал Мадрид взеха последната си ШЛ а гола на Бергкамп също е съвсем истински(имам го на клип) и точно това много ме учуди в трейлъра на фифа-та. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Golyt si e na Bergkamp s/y Newcastle ,ama ne e ot taq godina i mnogo me sumnqva da moje da se pravi takova neshto na nqkoq fifa ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilko_Rock Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Абре имам Audigi 2, ама звука на тая и на 04 Fifa ми работят за около 5 минути! И спират някои да има някви идеи?????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Golyt si e na Bergkamp s/y Newcastle ,ama ne e ot taq godina i mnogo me sumnqva da moje da se pravi takova neshto na nqkoq fifa ... Velik gol batka.. mnogo me nakefi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 gola naistina e super..velik..neam dumi naprao, no ne wqrwam da moje da se prawi towa na fifata ili ako moje shte e pak samo sas zwezdite kakto na euro 2004 nqkoi fintowe. A i towa sigurno e wkarano samo waw filmcheto za zaribqwka Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 FIFA 2005 6te bude iklu4itelna:) sklonen sum da vqrvam na EA,4e vsi4ko pokazano v trailor-a 6te go ima v igrata fakt e,4e vsqka nova FIFA vse pove4e se doblijava do predstavata mi za perfektnata futbolna igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 Slain, slojih si patcha za otbora na Holland, no nqma promqna, pak sa im kelqvi imenata. Bi li obqsnil kakvo to4no trqbva da se napravi/ 10x in advance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted May 15, 2004 Share Posted May 15, 2004 na men pak mi se poqwiha imenata )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.