Jump to content
BulForum.com

UEFA Euro 2004-DEViANCE

Rexus

Recommended Posts

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Марко,на обикновените удари може ли да се слага фалц?

и с какво? :) а тоq Чип Шот някои използвал ли го е? :D

Nai posle napravih neshta koito ne bqh pravil. Vkarah izvan nakazatelnoto s Berbatov ot igra, vratarq na Norvegia beshe prepariran. Sas Stilian Petrov vkaraha ot prqk svoboden na Portugalia. Vkarah sled korner s glava i edin pat s krak. I napravih zadna nojica sled centrirane, no topkata mina na santimetri ot vratata. Zashtitata na Portugalia mi se struva super slaba prava si kvoto iskam v napadenie, kogato igraq s tqh

HBK mojesh da promenqsh 4asti4no traektoriqta, ako tova se broi za falc :) Biesh dqsno posle durjish lqvo i topkata leko zaviva.

Botev1912 sa setish...nqmat nikav centar, prosto shemata im e super smeshna...pri men ne mogat da iznesat topkata ot tqhnoto pole, samo 4istat. Btw az imam gol sus zadna. Ako ima meraklii mogat da go vidqt tuk. Mislq se padashe reply1 ili beshe 2. Papkata e otvorena za upload i na dr useri, samo si pravete subdir i ka4vaite samo nai-dobroto, koeto ste postignali do momenta.

Ina4e az kato igraq predimno s centriraniq i udari s glava, nqma kak da go izpolzvam tozi chip shot...ina4e za gazariq go napravih nqkolko puti :)

Ne moga da e igraq :( Ne me vkarva.Slojih crackfix-a i ne me vkarva.Prosto natiskam na ikonata da vlizam, zarejda 4 sec.(togava e samo 4eren ekran) i me iskarva v desktop-a :( :( :(

Аз съм с Celeron на 900 256 ram Ge Force 2 mx 400 и ми лагва само в менюто :)

Имам и един въпрос. Има ли някъде в играта да видя контролите? И ако няма може ли някой да ги напише кое за кво като излючим основните ASD. Не мога да чатна също тва W за кво са го направили подаване като и S май върши същата работа :) Благодаря предварително ;)

има си специално меню за контролс

то се намира в МЪ ЕУРО, Геим Сеттингс и после сменяш с R или Т докато видиш контролс :)

с W се прави по добър извеждащ пас отколкото с С,тоwа е разликата ;)

Igrata e dosta po dobra ot FIFA 2004..pone dwijeniqta sa napraweni po qki, no e trqbwalo da promenqt malko radwaneto da wkarat filmcheta kato na World Cup 98 (sigurno e pomnite..pone fenwoete na fifite :)) i t.n. Ot fal oshte ne sam wkaral no s brat mi stanahme shampioni s BG na pro.. :P :P :P

pfuuu nai nakraq vkarax gol izvun nakazatelnoto pole s Barabonkov :P

zna4i vse pak e vazmojno,kolkoto powe4e igraq,tolkova powe4e mi xaresva igricata-xi4 ne e lo6a :rolleyes:

Az kato iskam da e pusna euro-to tova mi pi6e : "This program has performed an ilegal operation and will be shut down....if the problem persists,contact the program vendor."

Slojih i crackfix i pak...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...