Jump to content
BulForum.com

UEFA Euro 2004-DEViANCE

Rexus

Recommended Posts

toq fint e mnogo tap oba4e!!

s nego vaob6te ne moje6 da mine6 i 1in za6titnik,za6to sa go slojili vaob6te???:)

nqkoi da e razbral kak se pravi Fake Shot-a?:)

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

emiii opredeleno ima golemi razliki

eto ti gi ot 1no review:):

* New Right Analog Skill Moves: 10+ all new Right analog skill moves including drag backs, step-overs and the nutmeg, get the ball to the highly skilled players (e.g. Zidane, Figo) and watch them perform spectacular moves and success is based off timing and the attributes of the defender.

* New Through Passes: Split the defenders with two all new through passes, use the ground through pass to play the ball into space for your teammates to run on to,use the chip through pass to play the ball into space over the top of the defenders.

* New Chip Shot: New Chip shot, use it inside the area to lift the ball over the oncoming goalkeeper and use it outside the area to leave the goalkeeper stranded.

* New Fake Shot: Confuse defenders by performing a fake shot while keeping hold of the ball.

* New Crossing Model: New crossing model allows the user to easily pull off pinpoint crosses into the penalty area and use the new early cross modifier to play the ball towards the penalty area from anywhere inside your opponents half.

* New Bicycle Kicks and Diving Headers: Perform spectacular moves such as bicycle kicks and diving headers.

* New “EURO 2004” Mode: Choose any one of the 51 European nations and play through the EURO 2004 tournament, Multiplayer (supports 1 – 4 users), select your squad from a pool of the best 40 players your country has to offer, attempt to qualify for the EURO 2004 finals through the qualifying round and playoffs, arrange and play friendly matches against other nations, dynamic morale model (Morale tracked for every player and it will fluctuate depending on team and individual performance. Morale can positively or negatively impact a player’s abilities on the field), injuries, suspensions and view a detailed Scouting report on the opposing team before every match.

* New “Home and Away”: All new “Home and Away” mode that supports the 2 leg format, play two matches back to back, in each of the team’s home stadiums and play with the Away Goals rule on or off.

* New “Fantasy” mode: All new “Fantasy” mode allows the user to create a custom dream team and play a match against another custom team and select players from any of the 51 European teams to create the ultimate team.

* New “Situation” mode: All new “Situation” mode allows the user to create a custom game situation. Create challenging situations by customizing the teams, score, half, time remaining, yellow cards and red cards and enter the match at that exact point.

* New “Tournament” mode: All new Tournament mode allows the user to create a custom tournament, Multiplayer (supports 1 – 4 users), select from three different formats (League, Knockout and League + Knockout), choose the size of the tournament (4, 8, 16, 32) and set up the rules including 1 or 2 legs and away Goals Rule and Extra Time Format.

ей тоя фейк шот е мноо як :)

айде да ви кажа и как се прави

задържаш 'с' и натискаш 'd' и пича замахва без да рита топката :)

доста лесно го открих как се прави ;)

mersi:) a chip shot-a kak se pravi?bi trqbvalo da e s lob button-a ama ne staa:(

btw moje li da se vkara gol izvan nakazatelnoto pole?:)6toto mai e pak kato tupotiqta FIFA 2003 ,da vkarva6 samo ot Penalta :wacko:

:( Svalih si igrata proverih dali arhiva e nared vsichko beshe 6 trugvam da q instaliram i chak v kraq 92% i mi dade nqkva greshka i ne moje da se kachi igrata nqkoi moje li da mi kaje kakvo trqbva da pravq

da e svalish otnovo :)

btw moje li da se vkara gol izvan nakazatelnoto pole?:)6toto mai e pak kato tupotiqta FIFA 2003 ,da vkarva6 samo ot Penalta :wacko:

Az vkarah sus stilqn petrov ot po4ti tu4 liniqta mejdu golemiq penalt i srednata liniq...Ako si spomnqsh gola na roberto karlosh sreshtu Bayern M..e malko ot po-dale4no razstoqnie beshe moq gol. Gola beshe na semi-pro i beshe ot fal. Ina4e ot igrova situaciq sam vkarval ot malko izvan penalta.

mersi:) a chip shot-a kak se pravi?bi trqbvalo da e s lob button-a ama ne staa:(

prwillno si razbral.s "A" se wkara prehwurlq6t udar,prosto trqbwa da naceli6 momenta i sillata. Btw.stanah champion s Bul. na semi pro.A fintowete pak sa "C"+shift+strelkite.We4e e po trudno da wkara6 ot korner-wratarq izliza po 4esto i lowi,no ne e newuzmojno- az wkarah 4 puti.Prosto kato ti blokira igra4a produljawa6 da pompi6 s "D".

i az neska stanax shampion:)

Chilikov vkara 2 na Spain na finala:)

vkarax mnogo xubav gol s Berbatov s ne6to kato strani4na nojitca,ne moje li nqkak si da si rezmenqme replays?:)

ina4e za falowete znam,4e stawa,ama ina4e e tapo 4e ne moje otdale4e da se vkara gol:(

Moje. Az stanah zav4era shampion i imam na replays spomenatiq gol ot prqk svoboden sreshtu rusiq i edna pefektna zadna nojica s berbatkata plasirala se v mrejata na shveciq. Nai-golemiq mi rezultat za 4 minutno poluvreme na semi-pro beshe 5:0. Otbor s nai-slaba zashtita za men e portugaliq. Sreshtu tezi si eksperimentirah kakvoto mi dusha iska. Moje naistina da si razmenim replays, taka vseki shte pokazva nai-krasivoto, koeto e napravil...

ьаьааь яко беше,ама тва е мноо тап вратар,да не би да бе6е Стоян Колев? :П

и аз искам да слога нqкои мои!как да ги аттач-на ли трqбва да ги уплоад:)

можеш да ъплоаднеш

само модератори и администратори могат да атачват

ьаьааь яко беше,ама тва е мноо тап вратар,да не би да бе6е Стоян Колев? :П

Не можеш да ги атач щото не си мембърс+,модератор или админ.Така че ъпвай.

И аз трябва да ви покажа някои мой :P :P

И аз играх таз игричка малко и имам няколко ядове относно ЕА. Явно те не се и опитват да направят идеалния симулатор. Защо ли? Ами просто няма да могат да изкарат Fifa 20xx на другата година.

Проблемите тук са следните - за пореден път са пренаписани някои основни моменти в играта - вече удар с глава или не се прави с D или просто българите са супер ниски и слаби с кратуна. Освен това не виждам логиката да е махнат контрола на силата на паса. Е така може (със S) да се подава само на минимални разстояния, а с А е толкова криво че е ужас .. А между другото някой може ли да ми обясни смисъла на паса с W(по default) дето се пречка от 2004(или 2003?) и аз лично не виждам разлика с S.

Също така да не споменавам олигофренските менюта ..уж има user сетингс и всичко и въпреки това трябва да записвам. Да не говорим че save е забутано някъде там в бездънните менюта.

Винаги ще съм щастлив FIFA 20xx да бъде кракната и дай боже да изчезне от геймърската индустрия. Но да изчезне с един последен, перфектен симулатор.

разликата между пасовете е,4е W се води извеждащт пас ;)

наистина има много кусури играта,явно липсата на конкуренция не стимулира ЕА :(

много е глупаво например,че голове се вкарват само от наказателното поле,или пък че с финта не моеш да мижеш и 1ин защитник даже,да не говорим за повече

определено е далече от префектната футболна игра,ама е наи доброто на пазара,за ПЕС и Wиннинг Елевен няма нужда да се каже повече,освен че даже нямат лиценз от Фифа... :confused

veseo za 8 minuten ma4 vkarvam sredno 2,7 gola na ma4(spored moq statistika), ot koito okolo 60% sa s glava...az si mislq, 4e tova e daje mnogo, no moje bi vsi4ko opira do na4ina na igra, koito praktikuvame. Mejdudrugoto bulgarite igraqt mn dobre s glava, osobeno berbatov, todorov i stilqn petrov. I az ne namiram osobena polza v W zatova i ne go polzvam ;) Pasovete s "S" ne sa kusi, po-skoro ne vinagi imat dostatu4no sila, za da minat bez zashtitnika da moje da prese4e topkata. Za centriraniqta s A nqmam nikakvi pretencii, ponqkoga si mislq, 4e sa dori prekaleno to4ni...vse pak 90% ot centriraniqta mi namirat celta...

vsashnost kato stanah shampion s bg nakraq ima vazmojnost da vidish statistiki razni. Ami imah 67% uspevaemost na pasovete. Za menutata, tozi pat naistina sa super oligofrenski...i tova dali da mi loadne profila vseki pat kato startiram igrata me drazni dosta.

Btw ako ti e problem igrata s glava...za men ne e problem da napravq vednaga 5-6 replaya pokazvashti zavidneti umeniq na nashite zvezdi sreshtu otbor4eta kato franciq, angliq ili ispaniq :) Btw nai se kefq na Bartez da mu gi mushkam sas Stilqn ot 35-40 m gore v kisheto ot prqk svoboden.

Бе я кажете как се изпълняват преките свободни, че един не е попадал във вратата, всички над нея... каква е далаверката с линийката долу?

Бе я кажете как се изпълняват преките свободни, че един не е попадал във вратата, всички над нея... каква е далаверката с линийката долу?

ми аз го правя така:

натискам 'd' за да тръгне стрелката след това като стигне горе долу по средата натискам 'a' и 'd' бързо едно след друго.На Фифа 2004 вкарвах така,тука все още не съм вкарвал обаче оцелвам врата ;)

Zna4i ako topkata e do 20 m vkarvam gol v 6-7 ot 10 opita...ako topkata e na po-golqmo razstoqnie vkarvam gol v 2-3 ot 10 opita. Strelqm samo s D, kakto pravih i na fifa2004, no v evroto smenqm falca. V smisal az i na 2te igri slagam falc pri izpulnenie na prqk svobodni, no falca za golove izpulnenie pri dvete igri se razli4ava. Shtqh i da upload razni replays...ama mi izpisa, 4e nqmalo mqsto...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...