exabyte Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Абе нещо не мога да си оправя контролите с джойстика.Едната гъба движа, а с другата ми се мести мерника, но е странно ревърснат ( ляво мести на горе; дясно мести на долу и т.н. ).Опитах от настройките да го обърна, но нищо не става. Или какъв е другия вариант за местене на мерника? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 С клавиатура и мишка е чист мазохизъм да се играе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Става хавата с клавиатура и мишка .... само дето се иска доста време и занимавка да си налучка чувствителността на мишката при движение и стрелба ... Иначе мн Харна графика - най-накрая и на този аспект са обърнали внимание от Капком Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 С клавиатура и мишка е чист мазохизъм да се играе... Съгласен. За такъв тип игра управлението е от особено голямо значение, а тук е...странно. А и тази перспектива хич не ми харесва. Всички игри от серията съм ги превъртал, но тази ще си остане в килера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 18, 2009 Author Share Posted September 18, 2009 Оправих нещата като размених контролите на 2рата гъба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blq_blq_m Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Аз стигнах доста напред в играта и да ви кажа много ми харесва всичко - ГРАФИКАТА Е УНИКАЛНА !! .. Управлението с клав. и мишка ми беше трудно точно първите 2 часа - след това си свикнах - просто направете мерника да се мести с мишката и да стреляте с нея - Крис го движа само с клавиатурата - а относно айминга - доста реалистичен бих казал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 За два дена превъртях играта. Не съм бързал, всичко съм убивал и обирал и около 8-9 часа ми излезе накрая. Та това ми е мнението: Играта е добра, но за жалост не е horror. Няма нищо страшно в нея. Само доста гнусни изроди. Графиката е перфектна за изискванията си. Реалистично стреляне, винаги имаш недостиг на муниции. Всъщност тези неща са най-добрите в играта. Графиката и стрелянето. Плюсове: -Много добра графика, която не изисква прекалено мощна машина. Аз на c2d 6400, 2gb ram, 9800GT я играх на абсолютен макс без нито един сек. -Стрелянето е едно от най-добрите създавани. Когато стрелнеш някой в ръката се сгърчва и се хваща за нея, когато е в главата или му я махаш или се свива и се държи за нея, същото и с краката. - Кучката, която играе ролята на sidekick е много готина. Минуси: - Добра игра, но няма НИЩО общо с Resident Evil освен героите. Няма страшна атмосфера както в първите три части, няма зомбита (на тяхно място други изроди де). - Историята и сюжета са супер изтъркани. През цялото време имах чувството, че играя Tomb Raider Legend или Underworld. И пак нищо общо с истинския Resident Evil. - Всички босове са почти еднакви. Гледаш нормален човек и изведнъж става 30 метров изрод. - Тази 3D камера е наистина много неудобна, макар че се свиква. Общо взето е добра, но ако някой очаква страшна игра по-добре да не си я сваля. Ако искате реалистичен 3D шутър с добра графика и супер изчанчено изродски гадове това е играта за вас. И за тези, които питат за управлението с джойстик или kb/mouse. Аз лично имам и двете, но с клавиатура и мишка ми се струва много по-лесно. С аналозите на пс2 джоя, докато насоча тоя лазер ям по 5 лопати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.