alchemy Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Продавам DVD-RW LG GH22NS30. Преди време бях пуснал такава на търг, но се оказа, че прави проблеми и върнах на колегата парите. Въпросната бройка бе заменена с друга, при същите гаранционни условия и вписан серийния номер на заменената в гаранционната карта. Няма да описвам неприятните подробности около замяната, само ще спомена, че писачката, която ми дадоха не беше в пликче, а свалиха от сервизния им компютър. Може и да са нямали друга в наличност в онзи момент, не знам, но реших да не троша повече нерви и взех това, което ми предложиха. Тествах я този път доста обстойно и продължително - работи без грешка. Цената е 25 23 лева за който дойде да я вземе. Смятам, че е достатъчно атрактивна и не подлежи на коментар. При интерес пишете в темата или на ЛС. П.П. Понеже става дума за физически друго устройство и различен тип продажба, счетох за по-удачно и в рамките на правилата да отворя нова тема. ПРОДАДЕНА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Я кажи името на тая фирма дето така атрактивно заменя гаранционни части, та да не ходя там да си давам парите. Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 2, 2009 Author Share Posted November 2, 2009 Бонус - доставям на място (в рамките на града). Цената остава същата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 20, 2009 Author Share Posted November 20, 2009 Нова цена 23 лева. За тези, които не им се чете първия пост - има остатъчна гаранция до юли 2011 г. След тестовете даже не съм я слагал в компютъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 13, 2010 Author Share Posted January 13, 2010 Добавям бонус: Чисто нови колонки AOpen. Захранват се от USB порт, аудиото е по отделно кабелче с 3,5 мм жак. Цената с бонуса става 24лв. до петък, след това подаръка отпада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rooster Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Добавям бонус: Чисто нови колонки AOpen. Захранват се от USB порт, аудиото е по отделно кабелче с 3,5 мм жак. Цената с бонуса става 24лв. до петък, след това подаръка отпада. predlagam ti 18 lv za pisa4kata bez bonusa.pi6i na pm ako te ustroiva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 14, 2010 Author Share Posted January 14, 2010 predlagam ti 18 lv za pisa4kata bez bonusa.pi6i na pm ako te ustroiva. Оппаааа, поредния веселяк. Не, НЕ МЕ УСТРОЙВА!!! Final edit: Продадена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.