yoda7008 Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 значи налага ми се секи ден да си сменям резолюцията на компа ( не питайте защо) и ми омпъзна всеки път да влизам в пропертис дисплей сетингс.... и така нататак та има ли програма с която само да натисна някой бутон на клавиятурата и да сменя резолюцията Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Предполагам че най-лесният вариант е с .bat файл, ама точно каква команда се съдържа в него - да кажат програмистите и windows фанатици djadomraz & tedy Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Тук с команда-шорткът като nircmd.exe setdisplay 1024 768 32 или Цък Аз не знам командния промпт да има команда директно за смяна на резолюцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoda7008 Posted September 13, 2009 Author Share Posted September 13, 2009 много благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Google is your friend Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 не питайте защо Не мога да не те попитам, просто сън няма да ме хване докато не разбера ЗАЩО ти се налага да го правиш? Освен ако си на лаптоп и превключваш от вградения на вънщен монитор и обратно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.